Spanien, La Seca-Valladolid
...Aperitifvin, rekommenderas att serveras mycket, mycket kallt, mellan 3º och 5º Celsius, frappé eller glacé. Det rekommenderas att para ihop med skaldjur, bergfiskar och inlagda fiskar, blåmögelostar, samt alla typer av pâtéer och desserter. Ursprungsbeteckning: Viner från Castilla och León Druvsort: Verdejo-söt naturlig Årgång: 2019 Lagring: Tillverkat av 100% verdejo-druvor, och kontrollerad jäsning med stopp vid 9º alkohol Smaknoter: Färgen är elfenbensgul. Ren, med hög aromatisk profil och utmärkt volym i munnen.
Portfölj (12)
Spanien, Varea
...Produkt som erhållits från mousserande vin och mjöd. Klassisk produktion av mousserande vin. Respekterar naturlig jäsning i flaskan (14 månader). Naturlig, aromatisk och blommig. Frisk ingång med söta toner av medelhavshonung.
Spanien, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...Den traditionella tillverkningsmetoden i vår region. Hela klasar placeras i en tank för att genomgå en naturlig jäsning i en atmosfär av koldioxid. Resultatet blir viner med fruktig aromatisk kraft och violetta färger.
Portfölj (1)
Spanien, Almendralejo
... naturlig eller koncentrerad citron, apelsin, äpple och päron, stenfrukter, tropiska frukter samt tomatsås och juice. I bulk eller aseptiska eller frysta fat. Vänligen besök vår webbplats för mer information, eller kontakta oss. Apelsinjuice NFC och juicekoncentrat 65º brix Aprikosjuice NFC och puré koncentrat 20/22, 30/32 Persikojuice NFC och puré koncentrat 20/22, 30/32 samt juicekoncentrat klarat...
Portfölj (2)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play