Tyskland, Bad Bentheim
...Ursprung och historia av Erytritol Ströksocker Erytritol är en naturlig sötningsmedel som finns i vissa frukter (inklusive vattenmelon, druvor och päron) samt svampar. Erytritol är den enda naturliga polyolen och produceras genom jäsning av glukos med naturliga enzymer. Produktionsprocess, skörd och bearbetning av Erytritol Efter jäsning torkas, filtreras och renas erytritolen. Efter denna...
Portfölj (549)
Tyskland, Eresing
...Magnesiumlaktat är ett naturligt förekommande mineral som hjälper till i nerv- och matsmältningssystemet, samt vid muskelrörelser och utnyttjande av glukos. Det är magnesiumsalten av naturlig L(+) mjölksyra, som bildas vid produktionen genom jäsning av socker. Användning: Farmaceutiskt: * Kosttillskott * Behandling av halsbränna och matsmältningsbesvär CAS:18917-93-6 EINECS:242-671-4 Lagring: svalt, torrt, skyddat från ljus, förvaras i slutna behållare Livsmedelstillsats: E329 Kvalitet: vattenfri, 2-hydrat,...
Portfölj (96)
Tyskland, Lennestadt
...gjord av naturlig pil • för jäsning och vila av bröddeg • ger brödet ett attraktivt, typiskt mönster • för ca 1500 - 2000 g deg...
Portfölj (186)
Tyskland, Straubing
... konsumenterna. Fermenterad vinäger jämfört med syntetisk vinäger Vinäger kan tillverkas på olika sätt. Naturlig fermenterad vinäger uppstår genom biologisk jäsning av alkoholhaltiga vätskor och har jordbruksursprung. Syntetisk vinäger å sin sida tillverkas oftast av fossila bränslen.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play