...Risnudlar är ett hälsosamt och läckert alternativ till traditionellpasta gjord på vete. De är gjorda av rismjöl och vatten, och är naturligt glutenfria och låga i fett. De är perfekta för dem som söker glutenfria livsmedelsalternativ eller för dem som vill minska sitt kolhydratintag. Risnudlar är lätta att laga och har en mjuk och lätt konsistens, vilket gör dem idealiska att kombinera med en mängd olika såser och kryddor. Prova risnudlar idag och upptäck ett nytt sätt att njuta av dina favoritpastarätter!
...Krispig pasta som vi inte tillsätter socker. Endast med solrosolja och maltitol. De är perfekta för snacks och kaffe, ett perfekt mellanmål när som helst på dagen. Du kan ge dem en annan smak genom att bre dem med sylt, smör eller kakaokräm, som du vill.
De är mjölkfria (laktosfria, mjölkproteinfri) och nötfria.
Kan innehålla spår av soja och senap.
...MayoVegana är det veganska alternativet till traditionell majonnäs.
Den tillverkas utan ägg och mjölk och är glutenfri. Det är en sås med lätt konsistens och mild smak, med en lätt touch av senap, vilket gör denna sås till en produkt med exceptionell smak.
Den är perfekt för att komplettera alla typer av rätter som sallader, pasta, grönsaker och den typiska ryska salladen.
VEGANSK · GLUTENFRI...