... är den perfekta ingrediensen för att skapa alla typer av traditionell färsk pasta i olika format, såsom plattor, genom press, gnocchi, trofie, fyllda pastarätter som ravioli, tortellini, agnoli...
Finns i papperssäck med ventil på 25KG.
...Typisk traditionell ligurisk sås, bestående av de bästa italienska tomaterna, färsk basilika, extra jungfruolivolja och vitlök.
Den enkla hemligheten bakom en hälsosam och smakrik förrätt.
Produktetikett
I 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten.
Kombinationer
Den rika och omslutande smaken gör den perfekt för alla typer av pasta. Lätt uppvärmd, för att...
...”Scarpinòcc” är en traditionell specialitet och symbolen för den kulinariska historien i byn och invånarna i Parre, en kommun i den höga Valle Seriana i provinsen Bergamo.
Namnet hänvisar till formen som vagt påminner om de hantverksmässiga tygskorna som användes fram till för några decennier sedan, som byns kvinnor sydde för sina familjer.
Färsk pasta med en mager fyllning baserad på grana...
...Pecorino Toscano DOP Stagionato är en traditionell ost, kännetecknad av en hård pasta gjord av pastöriserad fårmjölk, med tillsats av löpe och salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimi lagringstid på 120 dagar och är lämplig för att berika rätter från den italienska traditionen.
Vi skickar de bästa typiska produkterna från Sardinien över hela Europa: Fårost; Komjölksostar; Viner (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Myrtillikör; Traditionella godisar; Traditionellpasta (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Våra kunder är både privatpersoner och återförsäljare. Snabb leverans!!
Våra produkter, unika och genuina, är resultatet av ett noggrant arbete, särskilt uppmärksamt på valet av ingredienser av god kvalitet och en typ av tillagning som fortfarande är traditionell, utförd enligt våra mormödrars recept med en 100% manuell produktion av all vår fyllda pasta, såser och bakverk. Trots att vi är ett litet företag strävar vi efter att rikta oss mot en marknad av hög...
Vår pastafabrik grundades 2018 med en tydlig traditionell inriktning, med syftet att producera pasta av högsta kvalitet. Genom hantverksmetoder tillverkas både klassiska och regionala torra pastasorter, med respekt för miljön och människors hälsa.
Allt börjar med en noggrann urval av siciliansk och italiensk semolina samt andra råvaror som sammanställs med samma tekniker som förr, vilket innebär...
Bäste Herr,
Vi är en gammal traditionell italiensk producent av lokal mat. Vårt företag är specialiserat på produktion och distribution av bakverk såsom söta eller salta taralli, frize, krutonger, kex och bakverk samt hemlagad eller extruderad genom brons torr pasta. Vi har också påbörjat produktionen av ekologiska kex gjorda med speciellt mjöl som kamut, ris, soba, spelt och majs samt förpackning och distribution av torra internationella och italienska baljväxter.