Italien, Marmirolo
... är den perfekta ingrediensen för att skapa alla typer av traditionell färsk pasta i olika format, såsom plattor, genom press, gnocchi, trofie, fyllda pastarätter som ravioli, tortellini, agnoli... Finns i papperssäck med ventil på 25KG.
Portfölj (56)
Italien, Orbassano
...Agnolotti piemontesi är en äkta specialitet från Piemonte, som går tillbaka till ett regionalt recept från 1800-talet. Dessa ravioli är fyllda med tre typer av färskt och magert kött (nötkött, fläskkött och vitt kött) samt säsongsbetonade grönsaker (kokt kål, mangold eller spenat beroende på säsong). Huvudingredienserna inkluderar kokt skinka, roast beef, kokt kyckling, spenat, rostat fläskkött, kokt kål och mortadella. Denna kombination av smaker erbjuder en unik och traditionell kulinarisk upplevelse, perfekt för den som vill njuta av äkta piemontesisk matlagning.
Portfölj (57)
Italien, Imperia
...Typisk traditionell ligurisk sås, bestående av de bästa italienska tomaterna, färsk basilika, extra jungfruolivolja och vitlök. Den enkla hemligheten bakom en hälsosam och smakrik förrätt. Produktetikett I 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten. Kombinationer Den rika och omslutande smaken gör den perfekt för alla typer av pasta. Lätt uppvärmd, för att...
Portfölj (44)
Italien, Palagianello
Italien, Brusaporto
...”Scarpinòcc” är en traditionell specialitet och symbolen för den kulinariska historien i byn och invånarna i Parre, en kommun i den höga Valle Seriana i provinsen Bergamo. Namnet hänvisar till formen som vagt påminner om de hantverksmässiga tygskorna som användes fram till för några decennier sedan, som byns kvinnor sydde för sina familjer. Färsk pasta med en mager fyllning baserad på grana...
Portfölj (10)
Italien, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato är en traditionell ost, kännetecknad av en hård pasta gjord av pastöriserad fårmjölk, med tillsats av löpe och salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimi lagringstid på 120 dagar och är lämplig för att berika rätter från den italienska traditionen.
Portfölj (10)
Italien, Reggio Emilia
... balsamvinägern, en oemotståndlig kombination, typisk för den italienska traditionen! De krispiga Taralli och de smakliga gröna oliverna kompletterar Milano Matlådan. Milano Matlåda innehåller: - Durumvetesemolina spaghetti 500g - Körsbärstomatsås 690g - Extra jungfruolivolja 250ml - Parmigiano Reggiano vakuumförpackad 24 månader lagrad 240g - Taralli 100g - Balsamvinäger 5 år lagrad 250ml - Traditionell Salami vakuumförpackad 300g.
Portfölj (10)
Italien, Villafranca
... som gör denna pasta speciell ligger i dess sammansättning, den exklusiva användningen av högkvalitativ durumvetemjöl säkerställer att varje produkt har en överlägsen smak och konsistens. Det som gör den unik är att den är utformad för att erbjuda en unik sensorisk upplevelse när det gäller smak, arom och konsistens. Vad som särskiljer oss Hantverkstradition -Pasta med autentisk och traditionell...
Portfölj (4)
Italien, Villafranca
... och traditionell smak. Hög kvalitet -Sträng urval av durumvetemjöl och rena ingredienser. Autentisk innovation -Du kombinerar traditionella tekniker med moderna teknologier. Överensstämmelse mellan färsk pasta och torkad pasta: Gör kvalitet till ett val för ett bättre liv. 270 kcal/100g för färsk pasta 350 kcal/100g för torkad pasta Färskt är bättre! Färsk medelhavspasta från Italien "Napoli" Först med Stef kyltransport.
Vi skickar de bästa typiska produkterna från Sardinien över hela Europa: Fårost; Komjölksostar; Viner (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Myrtillikör; Traditionella godisar; Traditionell pasta (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Våra kunder är både privatpersoner och återförsäljare. Snabb leverans!!
Italien, Pordenone
... pasta driver företaget att flytta produktionen till provinsen Modena där, förutom PASTA 1 MINUTO, ett nytt produkt som kommer att ge upphov till varumärket VECCHIA MODENA föds. Med detta varumärke identifieras en linje av fryst färsk pasta som, jämfört med traditionell färsk pasta, har som enda konserveringsmedel kylan. Linjerna kompletteras med produktionen av frysta såser och linjen FORNO PRONTO föds där pastan och såserna, alltid frysta, blandas och förpackas för att sedan säljas som färdiga rätter.
Våra produkter, unika och genuina, är resultatet av ett noggrant arbete, särskilt uppmärksamt på valet av ingredienser av god kvalitet och en typ av tillagning som fortfarande är traditionell, utförd enligt våra mormödrars recept med en 100% manuell produktion av all vår fyllda pasta, såser och bakverk. Trots att vi är ett litet företag strävar vi efter att rikta oss mot en marknad av hög...
Italien, Castellammare Del Golfo
Vår pastafabrik grundades 2018 med en tydlig traditionell inriktning, med syftet att producera pasta av högsta kvalitet. Genom hantverksmetoder tillverkas både klassiska och regionala torra pastasorter, med respekt för miljön och människors hälsa. Allt börjar med en noggrann urval av siciliansk och italiensk semolina samt andra råvaror som sammanställs med samma tekniker som förr, vilket innebär...
Italien, Altamura
Bäste Herr, Vi är en gammal traditionell italiensk producent av lokal mat. Vårt företag är specialiserat på produktion och distribution av bakverk såsom söta eller salta taralli, frize, krutonger, kex och bakverk samt hemlagad eller extruderad genom brons torr pasta. Vi har också påbörjat produktionen av ekologiska kex gjorda med speciellt mjöl som kamut, ris, soba, spelt och majs samt förpackning och distribution av torra internationella och italienska baljväxter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play