... är den perfekta ingrediensen för att skapa alla typer av traditionell färsk pasta i olika format, såsom plattor, genom press, gnocchi, trofie, fyllda pastarätter som ravioli, tortellini, agnoli...
Finns i papperssäck med ventil på 25KG.
...Naturen är en pasta gjord av mjukt vete med T45-mjöl, det renaste mjölet. Dess snäckformade form påminner om traditionellpasta, perfekt för att hålla krämiga och läckra såser.
Nettovikt: 400g...
...\nDOCUMENTS À CONSULTER\n\nDTU 25.41 och DTU 25.42. NF EN 13963.\n\nCARACTÉRISTIQUES TECHNIQUES\n\n• Fäste av bandet: > 1000 g\n• Sprickbildning: inga sprickor upp till 5 mm tjocklek\n• Densitet: 1,2 (1,7 för traditionell beläggning)\n\nCONDITIONNEMENTS\n\nHinkar om 18 kg på pall med skydd.\n\nSTOCKAGE\n\n9 månader i oöppnad originalförpackning skyddad mot frost och hög värme.\n\nPRÉPARATION DES SUPPORTS\n\nGipsplattorna ska fästas enligt DTU 25.41 och DTU 25.42.\nSkärning av plattor ska vara fasade och dammfria."}...
... och lätt kryddighet. Den används i stor utsträckning i matlagning eftersom den ger smak och arom till olika rätter. Dessutom kännetecknas basilika av sina läkande egenskaper och används ofta inom traditionell medicin.
Beroende på sorten kan basilika ha olika typer av blad - gröna, lila eller rubinröda, men vanligtvis används den dominerande gröna sorten i matlagning. Den tillsätts i sallader, pasta, såser, pizza och många andra rätter som tillagas i olika kök runt om i världen.
Samling: Budjak
Kat. Nummer: OB-001...
... och mald kummin kan vara en viktig del av korv gjord på köttfärs, hemgjord korv, hummus (används mald i pulverform). Den används för att smaksätta pasta, i tillagningen av rätter med köttfärs, surkål med kött, kål med ris, grillrätter och salta kex.
Förpackning: Pulver – 250g, 500g och lösvikt...
... ungefär 4% fett, varav upp till 70% är omättade fettsyror. Dessutom innehåller MAC-roten en uppsättning vitaminer såsom A, B1, B2, B6, C och E samt mineraler - kalcium, järn, koppar, zink, mangan, kalium och natrium. Invånarna i Peru blandar den torkade roten med mjölk eller vatten för att få en aromatisk pasta. Dessutom producerar de mjöl från den torkade roten, som de sedan använder för att förbereda vardagsrätter och bakverk.
...Typisk traditionell ligurisk sås, bestående av de bästa italienska tomaterna, färsk basilika, extra jungfruolivolja och vitlök.
Den enkla hemligheten bakom en hälsosam och smakrik förrätt.
Produktetikett
I 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten.
Kombinationer
Den rika och omslutande smaken gör den perfekt för alla typer av pasta. Lätt uppvärmd, för att...
Melle et une Pâte är en pastatillverkare baserad i Melle nära Marais Poitevin (79). Vi producerar utmärkta torra och färska pastar med lokala råvaror.
Våra pastasorter är unika och vi erbjuder originella smaker: björnlök, alger, nässla, saffran, ängsblomma, kantarell, spirulina, hampafrö, pepparmynta och Espelette-peppar.
Vi är stolta över att garantera en verklig kvalitet på våra produkter. En de...
...BRONSDRAGEN
Långsamt torkad
Traditionell metod
Extra kalibrerad durumvetemjöl
Handgjorda nudlar som är dragna i brons och genomgår en långsam torkningsbehandling för att bevara råmaterialets kvalitativa egenskaper så mycket som möjligt.
INGREDIENSER: Durumvetemjöl, vatten.
VIKT 0,5 kg
MÄRKE Den Lille Prinsen Underbara Matserie
Tillverkad i Italien...
...Fusilli-pasta, gjord av speltmjöl, är ett härligt val för pastafantaster. Dessa spiralformade nudlar, som är tillverkade uteslutande av speltmjöl, erbjuder en unik textur och en hälsosam smak. Med sin vridna design är de perfekta för att hålla kvar såser, vilket säkerställer att varje tugga är full av smak. Oavsett om de kombineras med en traditionell marinara-sås, blandas i en krämig pesto eller...
...Miso är en traditionell japansk krydda. Den produceras genom att fermentera sojabönor eller kikärtor med salt och kōji (inokulerat ris) och ibland ris, korn, alger eller andra ingredienser. Den är full av nyttigheter, med en distinkt smak och en smak som man vänjer sig vid.
Tillsätt en matsked Belbri misopasta i en skål med varmt vatten (inte högre än 75 grader Celsius) och rör om väl. Tillsätt...
Koekjes Bossuyt är en belgisk hantverksbageri. Här hittar du traditionella kakor som "carré confiture", "frangipane", "gaufres" och "rochers". Unikt för Koekjes Bossuyt är att de flesta kakor finns i tre olika kategorier: traditionell, ekologisk eller utan tillsatt socker.
För oss är hantverk avgörande. Vi håller oss trogna våra traditionella recept samtidigt som vi moderniserar vår produktion f...
...”Scarpinòcc” är en traditionell specialitet och symbolen för den kulinariska historien i byn och invånarna i Parre, en kommun i den höga Valle Seriana i provinsen Bergamo.
Namnet hänvisar till formen som vagt påminner om de hantverksmässiga tygskorna som användes fram till för några decennier sedan, som byns kvinnor sydde för sina familjer.
Färsk pasta med en mager fyllning baserad på grana...
...Risnudlar är ett hälsosamt och läckert alternativ till traditionellpasta gjord på vete. De är gjorda av rismjöl och vatten, och är naturligt glutenfria och låga i fett. De är perfekta för dem som söker glutenfria livsmedelsalternativ eller för dem som vill minska sitt kolhydratintag. Risnudlar är lätta att laga och har en mjuk och lätt konsistens, vilket gör dem idealiska att kombinera med en mängd olika såser och kryddor. Prova risnudlar idag och upptäck ett nytt sätt att njuta av dina favoritpastarätter!
...Förbättrare för spaghetti, makaroner, vermicelli, nudlar, pasta.
Denna produkt gör det möjligt att producera pasta och nudlar av "icke-durum vetemjöl". Förbättraren möjliggör användning av vanligt vetemjöl, ris och majs eller blandat mjöl. Pastan och nudlarna har samma kvalitet som traditionellpasta gjord av durumvetemjöl. Priset på den färdiga produkten minskar mer än tre gånger. Ingen skillnad...
...Pecorino Toscano DOP Stagionato är en traditionell ost, kännetecknad av en hård pasta gjord av pastöriserad fårmjölk, med tillsats av löpe och salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimi lagringstid på 120 dagar och är lämplig för att berika rätter från den italienska traditionen.
...Krispig pasta som vi inte tillsätter socker. Endast med solrosolja och maltitol. De är perfekta för snacks och kaffe, ett perfekt mellanmål när som helst på dagen. Du kan ge dem en annan smak genom att bre dem med sylt, smör eller kakaokräm, som du vill.
De är mjölkfria (laktosfria, mjölkproteinfri) och nötfria.
Kan innehålla spår av soja och senap.
...MayoVegana är det veganska alternativet till traditionell majonnäs.
Den tillverkas utan ägg och mjölk och är glutenfri. Det är en sås med lätt konsistens och mild smak, med en lätt touch av senap, vilket gör denna sås till en produkt med exceptionell smak.
Den är perfekt för att komplettera alla typer av rätter som sallader, pasta, grönsaker och den typiska ryska salladen.
VEGANSK · GLUTENFRI...
...men även i den moderna europeiska köket, används Shiitake i många rätter, från välsmakande svampsoppa till såser och pasta, samt i kryddiga stekpannor.
Dessa svampar uppskattas också för sina välgörande egenskaper, som framför allt erkänns av Traditionell Japansk och Kinesisk Medicin, men även av västerländsk medicin. Gör din måltid till en vital njutning!
Artikelnummer: 7276
Energivärde: 1077 kJ...
...Älskar du traditionell gryta, men har du inte alltid tid att förbereda alla ingredienser? Det är därför vi noggrant har valt ut, tärnat och blandat de vackraste grönsakerna för dig, så att du kan bestämma om du vill äta dem med kött, ris eller pasta. Varje alternativ garanterar en krispig och saftig, och viktigast av allt, hälsosam måltid.
Nettovikt: 450 g
Energi: 119 kJ/ 28 kcal
Kolhydrater: 7,39 g
Totala sockerarter: 1,67 g
Fetter: 0,06 g
Mättade fettsyror: 0,01 g
Proteiner: 2,17 g
Salt: 0,07 g...
...Mild grönsakscreme gjord av solmogna, helt växtbaserade ingredienser
• Som dipp & pålägg eller som sås till grillrätter, pasta & pizza
• Traditionell specialitet - känd som Ljutenica i Syd- och Östeuropa samt i
Mellanöstern
• Grönsaksinnehåll på över 90 %
Ingredienser:
Rostad skalad paprika 35%, tomatpuré 25%, skalade krossade tomater 13%,
paprikapasta, socker, solrosolja, rostad skalad aubergine 5%, jodsalt,
lök, vitlök, spiskummin, peppar, persilja
• Oemotståndligt milt kryddig & fruktig
• Fri från konserveringsmedel, smakförstärkare & artificiella aromer...
...Traditionell italiensk krydda, Pesto med Basilika, passar utmärkt till pasta och gnocchi. Detta nyskapade recept använder uteslutande produkter från ekologiskt jordbruk. 100% vegansk, denna basilika pesto innehåller varken ost eller andra animaliska produkter. Dess fräscha och originella smak kommer från krossade cashewnötter, blandat med olivolja och basilika blad. Använd utan begränsningar för...
... och krämig karamellfärgad pasta.
Användartips för traditionell skrubb med Aleppo svart tvål:
Först, koppla av i ett varmt bad för att vidga hudens porer för en optimal effekt av den svarta tvålen. Applicera den svarta skrubbtvålen och låt den verka i 5 till 10 minuter. Skölj av och skrubba kroppen ordentligt med en naturlig loofah-handske. Skölj igen så att huden är perfekt ren och mjuk, fri från de djupaste orenheterna. Denna ritual kan utföras en gång i veckan.
Referens: BN0279...
...Nez
intensiva röda frukter med lätt kryddiga och rostade toner
Bouche
gourmandise som försiktigt stöds av en vacker tanninstruktur
Accord metvin aperitif, entrecôte, lamm, confiterad fågel, ostar av pressad pasta som inte är kokta
Œil: intensivt violett färg nästan svart
Vinification: lagrad 6 månader i rostfria tankar
Domaine: Cave du Marmandais
Appellation: Côtes du Marmandais
Millésime: 2018
Culture: Traditionell
Label: Kontrollerad ursprungsbeteckning...
...Mochi är en japansk riskaka
gjord av mochigome, en kortkornig
japonica klibbig ris.
Riset krossas till en pasta
och formas till önskad
form. I Japan tillverkas det traditionellt
i en ceremoni som kallas
mochitsuki.
Även om det också äts året runt,
er mochi en traditionell maträtt för
japanska nyåret och säljs
och äts vanligtvis
under den tiden.
...En traditionell italiensk sås, gjord på basilika (33 %), vitlök, ost och pinjenötter. Läckert med pasta, gnocchi eller som dipp till mozzarella.
FÖRPACKNING: 6 x 1 kg = 6 kg...