...Soltorkade tomater är ett perfekt exempel på vad naturen erbjuder. Föreslagna användningar Färdigrätter, Pizzor, Smörgåsar, Sallader, Förrätter, etc. Produktinformation Ingredienser: Soltorkade tomater, Salt eller SO2 Förvaring: + 4C Hållbarhet: 18 månader Förpackningsalternativ I en 5 kg kartong Doy pack (100 gr)...
Portfölj (30)
Spanien, Majadahonda-Madrid
...Ett högkvalitativt AOVE att använda rått och njuta av dina favoriträtter. Dess smaragdgröna färg och intensiva doft av färska örter och tomat ger en speciell touch till dina sallader och grönsaker, soppor och dina favoriträtter. Njut av ett hälsosamt AOVE 100%.
Portfölj (15)
Tyskland, Heidelberg
Diafood GmbH är ett ledande företag inom bearbetning av växtbaserade råvaror, specialiserat på högkvalitativt torkat grönsaker, aromatiska växter och ekologiska produkter. Med över 35 års erfarenhet har Diafood byggt upp ett utmärkt rykte genom kvalitet och hållbarhet. Företaget arbetar uteslutande med certifierade leverantörer som uppfyller strikta ekologiska kvalitetsstandarder. Ett särskilt fo...
Portfölj (74)
Tyskland, Bad Bentheim
... italienska och franska köket. Basilika och tomat är en utmärkt kombination. Strö därför lite över tomatsoppan. Dessutom passar denna gröna heliga ört bra i soppor och såser, pestos, ost, fisk- och kötträtter samt sallader. Smakar också underbart på en smörgås. Att tillsätta den så sent som möjligt rekommenderas för att bevara smaken så mycket som möjligt.
Portfölj (549)
...Arbequina I doften, grön fruktighet med aromer av nyklippt gräs, tomat och grön äpple. I munnen rund och lätt. (Rekommenderad i sallader och med mogna tomater). Hojiblanca I doften, grön fruktighet med aromer av nyklippt gräs, mandelskal, tomat och grön äpple. I munnen medelstark bitterhet och kryddighet som är kvarstående. (Rekommenderad på rostat bröd och som förrätt att bre på färskt bröd...
Portfölj (25)
... mycket motståndskraftiga mot sprickor. Den goda balansen mellan syror och sockerhalt framhäver de smakliga egenskaperna hos denna tomat, som är rik på karotenoider (betakaroten och lykopen). Dess hållbarhet förblir utmärkt i efter skördet, vilket visar på en utmärkt hållbarhet. Den runda, släta tomaten, mycket smakrik och välsmakande med fast kött, är lämplig för ugnstillagning men också för sallader, på bruschetta, tärnad på pizza, eller för att laga en utmärkt sås. Förpackning: 500 g, 5000 g, 6000 g...
Portfölj (8)
Bulgarien, Sofia
... öronvärk. Det sägs att oregano-te används av kvinnor för att minska symptomen på klimakteriet och för att förbättra humöret under premenstruellt syndrom. Kulinariska användningar: Torkad oregano används ofta som krydda i matlagning. Krossa 1 eller 2 teskedar torkad oregano i en skål blandad med olivolja, salt och citron och sprid över dina sallader (grekisk sallad: skär gurka, tomat, grön paprika). Förpackning: 250g, 500g och lösvikt...
Portfölj (154)
...Tomatblandning För att förfina och dekorera, för soppor, grönsaker, sallader, tomat-smör m.m. Denna torrblandning ger en medelhavskick på bordet, smaken av bruschetta och färgerna från Italien. Hela. Vi är din kompetenta partner för smak och moderna funktionella system för köttbearbetning, HoReCa och Food Service, både för hantverk och industri. Hela grundades 1905. Idag består vårt team av...
Portfölj (91)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... Cacereña. Mild olja med en balans mellan bitterhet och kryddighet. Den kännetecknas av sin delikata fruktighet, med inslag av banan – kiwi och grön tomat. Dessutom finns det aromer av grönsaker som kronärtskocka och nyklippt gräs. Rekommenderas för fisk, carpaccio, sallader och grönsaker, ugns- eller ångkokta rätter, samt i bakning och för dina majonnäser. Metallkanister 3L. Finns även i metallkanister 5L eller glasflaska 500ml.
Portfölj (198)
Spanien, Reus ( Tarragona )
...En av de mest traditionella såserna på kusten av Tarragona. Med marin ursprung, tillverkas denna traditionella sås med en rik bas av tomat, vitlök och rostade nötter som ger en unik och oöverträffad smak. Romesco-såsen är perfekt för att komplettera fiskrätter, grillade grönsaker eller sallader.
Portfölj (10)
Italien, Dorgali
... proteinkoncentration. Vår Ricotta Sarda är utsökt att njuta av ensam, i skivor, eller som ett utmärkt komplement till färska grönsaker, som riven över tomat. Perfekt för att berika fräscha sallader, pasta, risotto, ugnsbakade lasagner eller som en stjärningrediens i salta pajer, vår Ricotta Sarda är en verklig kulinarisk skatt som inbjuder till upptäckten av autentiska och genuina smaker.
Portfölj (10)
Frankrike, Marseille
...Har du blivit förförd av CROC'ELLA:s blandning av sallad niçoise? Blandningen av sallad niçoise CROC'ELLA kommer att förgylla dina sallader. "Den medelhavssolen bjuder in till dina sallader" Ingredienser Solrosfrön Pumpafrön Torkad tomat Valnötter Olive Pinjenötter Energi: 221 kJ / 535 kcal Fett: 39,1 g Mättade fettsyror: 5,5 g Kolhydrater: 23,1 g Sockerarter: 17,4 g Kostfiber: nc Proteiner: 18,8 g Salt: 0,072 g...
Portfölj (145)
Tyskland, Stegaurach
...Fingerfood-klassikern för stora och små. formade, panerade, friterade krispig panering och saftig i tugg lätt kryddig umamismak (köttliknande) Proffstips: Som fingerfood eller som ett mellanmål med dippar eller som topping på sallader eller i wrap. Innehållsförteckning Vatten, 20% panering (rismjöl, stärkelse, kikärtsmjöl, majsmjöl, vatten), 7% texturerat ärtprotein (ärtprotein, ärtmjöl), 5...
Portfölj (8)
Italien, Giarre
...Pachino-dopad tomat representerar excellensen inom jordbruksproduktionen i det sydöstra Sicilien. En grönsak med en sötaktig smak och en intensiv röd färg, lämplig för alla typer av användning i köket, från aptitretare till sallader, inklusive såser. Dop-märket gör den unik och oersättlig i smaken. Tillgänglig nästan hela året, men excellensen nås under sommarsäsongen.
Portfölj (9)
Frankrike, Ham
...Vår Salladsmix är speciellt utformad för att ge en aromatisk och originell touch till dina blandade sallader och grönsaksfat. Björnlök, med sin delikata vitlökssmak, är perfekt för att komplettera grönsakerna. Estragon, med sin både peppriga och anisaktiga smak, lyfter sallader och grönsaker genom att ge dem en fräsch känsla. Salvia, å sin sida, underlättar matsmältningen av råa rätter samtidigt...
Portfölj (127)
...Balsamico från Grekland är kryddig och fyllig och kan absolut mäta sig med de krävande italienska produkterna. De kommer från en vänskaplig tillverkare i Kalamata som lägger stor vikt vid hållbarhet och traditionella recept. Balsamico Cream är en lyckad kombination av koncentrerad druvmust och lagrad balsamico-eddik. Med sin söt-sura karaktär passar den utmärkt för att marinera kött eller fisk och för att dekorera sallader eller grönsaksfat. Ge din tomat- och mozzarella-sallad det där lilla extra med Balsamico Cream från Terra Creta. 250 ml...
Spanien, Marbella
... impressionistisk återspegling av färsk frukt och grönsaker med tydliga inslag av banan och tomat. Den överraskar i munnen med sin milda bitterhet och dess långa kryddiga eftersmak är ett gott exempel på dess höga näringsvärde. Den låga slätten vid Guadalquivir ger denna arbequina en styrka och unik personlighet. Idealisk för att förstärka smaken av tomat i gazpachos och salmorejos. Perfekt som en allierad i sallader och bakverk.
Portfölj (3)
Frankrike, Sarcelles
Soliga smaker, dofter från Medelhavsområdet avlöser varandra för att pryda aperitifbordet eller ge en oväntad smak åt klassiska recept. TAPENADER, grön, svart, aubergine, koriander, citron, kryddig, peppar, basilika, tomat, anchoïade ANTI-PASTI, soltorkade tomater i olja, grillade auberginer i olja, kronärtskockshjärtan i olja. Sallader av kronärtskocka, aubergine, zucchini, paprika, tomat...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play