Turkiet, Torbali/izmir
... produktionsprocessen Flaskad/Färdig att laga Vakuum Det möjliggör transport utan att bryta kylkedjan. Vår vakuumtrumma är designad för att massera och mjuka upp produkter som skinka, axel, ribeye, sirloin etc. under vakuum. Med sin cylindriska kropp och fiskbensstruktur inuti säkerställer den att produkten homogeniseras jämnt. Med sitt breda justeringsområde av automatiseringssystemet enligt efterfrågan, säkerställer den ökad färdig produkt och den bästa bindningen av proteiner till köttet.
Portfölj (30)
... bifogade broschyrerna) Företagsprofil och kapabiliteter: Ikbal är ett koncernföretag som omfattar en köttfabrik (som producerar korv, salami, pastrami och skinka), en konfektyrfabrik, cirka 50+ franchiserestauranger, ett femstjärnigt termalhotell och ett köpcentrum. Vi är stolta över att säga att Ikbal har blivit en av de största konfektyrtillverkarna i Europa. Vi sysselsätter för närvarande mer än...
Sucuk, salami, korv, skinka och köttbullar är oumbärliga smaker i det turkiska köket och våra frukostar. Idag produceras de i Çolakoğlus moderna anläggningar med perfekt hygien och kvalitetsgaranti, utan mänsklig beröring. Med 55 års erfarenhet har Çolakoğlu specialiserat sig och är ett tryggt val med sina köttprodukter som når våra bord. Çolakoğlu Köttprodukter grundades 1953 av Seyit Sedat...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play