...Testa våra bakstabila kryddor, speciellt utvecklade för bröd och bakverk. Innan bakning strös de råa degbitarna med kryddan. De är bakstabila upp till 200°C.
Fördelar i korthet:
Inga deklarerbara E-nummer
Inga tillsatta färgämnen eller konserveringsmedel
Inget monosodiumglutamat
Inget jästextrakt
Inga härdade fetter
Endast naturliga aromer
Krispande effekt...
...kostfiber, flera B-vitaminer, magnesium, fosfor och mangan.
Mångsidig
Quinoa mjöl kan användas i många olika rätter. Det är idealiskt för att bakabröd, kakor och andra läckra bakverk. Gör smeten till kakor, våfflor och pannkakor, till exempel. När du bakar eller lagar mat med quinoa mjöl använder du ofta en kortare bak- eller tillagningstid och en lägre temperatur.
...Mandelmjöl är utmärkt för att baka lågkolhydrat- och glutenfritt bröd.
Det kan också användas för att göra shakes och mandelmjölk. Mandelmjöl är rikt på protein och värdefulla fibrer, samt kalcium och magnesium.
Näringsinnehåll per 100 g
Energi 572 kcal/2393 kJ
Protein 20,00 g
Fett 52,00 g
Kolhydrater 20,50 g
varav socker 4,20 g
Fibrer 12,90 g...
...Aromatiskt ekologiskt kikärtsmjöl gjort av orostade kikärtor. Vid matlagning och bakning berikar ekologiskt kikärtsmjöl olika rätter på ett läckert sätt. Det har en fast plats i den orientaliska maten och binder även soppor eller såser på ett utmärkt sätt. För att förbereda pannkakor, pizzadeg, biffar och som tillsats i bröd- och kakdegar är kikärtsmjöl en värdefull ingrediens. Vid bakning kan...
... brödkrydda som förhöjer varje bröd.
I dagens läge har många människor återupptäckte brödbakning.
Att bakabröd är inte svårt och med det där lilla extra, vår brödets förädlare, får man också det typiska ursprungliga.
Denna brödkrydda är en allrounder och man kan förädla ett enkelt jästvitt bröd eller även piffa upp ett kraftigt och mörkt fullkornsbröd.
Även till specialmjöl som kastanj-, kikärts-, lin-, bovete-, teff-, sojamjöl etc. är kryddan en verklig berikning.
... att bakabröd eller för att tillverka olika degar. Det är glutenfritt, veganskt och garanterat "Low-Carb".
Typiskt näringsinnehåll g / 100 g:
Energivärde 408
Protein: 45,54
Kolhydrater: 19,7
därav socker 7,2
Fett: 13,8
därav mättade fettsyror: 10,1
Kostfiber:
Natrium 0,00282...
„För att baka ett bra bröd behövs inte mycket: bara de bästa ingredienserna och 100 års erfarenhet.”
Namnet Grimminger står för kompetens, pålitlighet, rättvisa – och mer än 100 års erfarenhet av bakning. Som ett traditionsrikt familjeföretag förser vårt bageri kommersiella kunder med hantverksmässiga kvalitetsbakverk. Genom den modernaste bakteknologin och våra mästerbagarnas höga krav...
BackNatur Lepold har utvecklat Backfermentet enligt honung-salt-principen. BackNatur Ferment är ett speciellt bakferment som gör det möjligt att baka alla typer av bröd utan jästtillsats. Men även bullar och fina bakverk utan bakjäst är möjliga med detta. Honung-salt-brödet består endast av ekologiskt spannmålsspel, vatten, ekologisk blomhonung, salt och lite ekologisk olivolja. BackNatur Ferment...
Hos oss hittar hobbybagare alla mjölsorter, som vetemjöl, dinkelmjöl och rågmjöl. Med våra egenproducerade brödmixar kan du enkelt och snabbt baka ditt eget bröd. I våra brödbakskurser lär vi både nybörjare och avancerade vad som är viktigt vid tillverkning av bröd och bullar. I vår kvarnaffär hittar du också regionala produkter som pasta, ägg, honung och sylt. Från vårt stora sortiment av flingor hittar du även din favoritmüsli. Många produkter finns också i vår webbutik www.mehlkaufen.de...