...Form-, Fyll- och Förslutningsmaskin i medelprestandaklass för ett brett tillämpningsområde - t.ex. alla typer av yoghurt, pålägg, geléer, sylt, juicer, vatten, såser, fruktsallader, etc. Olika material kan användas och en mängd olika koppformer kan realiseras. Hygienklasser: clean, ultra-clean...
Tyskland, Buxtehude
...Johannesbrödskärnmjöl (E410) utvinns från fröet av johannesbrödträdet. Det är helt lösligt i varmt vatten och bildar geléer i kallt vatten. Av denna anledning används det som förtjockningsmedel. Dessutom kan det också användas som stabilisator. Johannesbrödskärnmjöl är allmänt godkänt för livsmedel och återfinns bland annat ofta i sylt, marmelad, geléer, bakverk, frukt- och grönsakskonserver samt glass och mjölkblandade drycker.
Portfölj (85)
Tyskland, Garstedt
... tillstånd. Agar-Agar-pulver är vitt till gulaktigt vitt eller ljusgult. Gelens styrka kan standardiseras genom tillsats av dextros och maltodextriner eller sackaros. Egenskaper: - termoreversibel - pH-stabil - värmestabil upp till 90 °C - geléar efter nedkylning - vegetarisk - lämplig för en vegansk kost - lämplig för en laktovegetabilisk kost - glutenfri - laktosfri - kosher, HALAL Tillämpningar: - Glass - Fyllningar av desserter - Sylt - Geléer - Marmelad - Fruktcocktails - Tårtglasyr - Fyllningar för bakverk och bröd - Fruktkok...
Portfölj (45)
Tyskland, Hamburg
...TK IQF Ekologiska Björnbär, Björnbär, Vilda Björnbär, Björnbärspuré, Ekologisk Björnbärspuré utan kärnor, Vild Björnbärspuré utan kärnor Björnbär är kända för sina polyfenol-antioxidanter. Dessa är naturligt förekommande kemikalier som kan stimulera ämnesomsättningsprocesser. De amerikanska nationella hälsoinstitutionerna genomför två pågående kliniska studier med björnbär där den cancerbekämpande effekten på människor testas. Björnbär används gärna i desserter, sylt och geléer utan kärnor.
Portfölj (10)
Tyskland, Wörrstadt
...Enkel "meer" från det bästa Lecker’s ekologiska gelémedel av havsalger är särskilt bra för att förbereda geléer, krämer, sylt och tårtor, men även för salta rätter som aspik. Den veganska alternativet till gelatin! Det är smakneutralt, fritt från konserveringsmedel och helt växtbaserat. Ingredienser: Agar Agar* *=från kontrollerad ekologisk produktion Allergener: inga innehållna Vegetarisk: Ja Vegan: Ja...
Portfölj (41)
Distribution av sylt, fruktpålägg eller geléer som reklammaterial, gåvor och giveaways. Anpassade tryckta etiketter. Private label och stora kvantiteter tillgängliga.
Portfölj (6)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play