Frankrike, Belley
...TOILE 100% COTTON ECRU C/9 Dess struktur möjliggör tillverkning av sylt, geléer och sirap. Värmeresistent upp till kokpunkt, maskintvättbar, biologiskt nedbrytbar Dimensioner 35x45cm 60x40cm 70x70cm 80x80cm 120x120cm eller måttbeställd Funktioner Avrinning, Pressning...
Portfölj (30)
LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, beläget i den pittoreska regionen Jura, är specialiserat på att skapa läckra hantverksmarmelader baserade på frukter och tillagade enligt traditionella metoder. Våra marmelader är framställda utan fruktos, utan syra och utan konstgjorda konserveringsmedel för att bevara smaken av fruktberedningar från förr. De innehåller endast frukter och socker. Vi erbjuder ett b...
Portfölj (46)
Frankrike, Ducy-Sainte-Marguerite
...Våra äppelgeléer framställs genom att extrahera saften från våra äpplen som kommer från ekologiskt jordbruk, följt av en enkel kokningsprocess. Pektinet som finns i frukterna möjliggör gelifiering av produkten. Agar-agar förstärker också pektinets verkan. Våra geléer förpackas i burkar om 310g. Bruttovikt: 535g Vikt på kartong med 12: 6,5kg...
Portfölj (57)
Frankrike, Saint-Pierre En Faucigny
...Exempel på tillämpningar: Fruktsåser med bitar av frukt, kosmetiska krämer, vinägrett, senap, muffins- och kakdeg, mejeriprodukter, koncentrerade fruktjuicer, såser, stärkelse, viner; sylt, geléer; oljor… Pålitlig och robust konstruktion; rostfritt stål 316L elektropläterat eller 304 och 316L spegelpolerat. Självprimande med stark sug. Intern luftdistributör helt skyddad. Kan rengöras på plats.
Portfölj (152)
Frankrike, Auterive
... in till en exceptionellt läcker och smakfull kulinarisk resa. Känd för sitt rika innehåll av fibrer, vitaminer A och C samt beta-karotener, kommer denna marmelad säkert att väcka liv i era kräsna smaklökar med fina produkter med exotiska och tropiska smaker. Total frukthalt: 56% Ingredienser: Mango, socker, citronsaft, bergamott, ingefära, geleringsmedel: pektin Förvaring: Två år före öppning. Förvara svalt efter öppning och konsumera snabbt.
Portfölj (9)
Frankrike, Nousty
... konserveringsmedel, utan färgämnen eller artificiella aromer. Vi erbjuder ett brett utbud av hantverksmässiga extra sylter, geléer och andra högkvalitativa sötsaker tillverkade på gammaldags vis, som förenar en subtil kombination av traditionella smaker och många originaliteter.
Portfölj (4)
Frankrike, Noyers Sur Jabron
...hallon-, björnbär-, blåbär-, svartvinbär-, bitter apelsinmarmelad och gelé,... Saffransmarmelader: päron, aprikos, mirabelle, Blomgele: fläderblommor, akacia, maskrosblommor...
Matchande produkter
saffran och röda fruktsylt
saffran och röda fruktsylt
Andra produkter
1 gram saffran
1 gram saffran
Portfölj (2)
Frankrike, Saint Germain En Laye
... anpassad till torka och havssalt, tål den temperaturer upp till 14 °C och växer i fattiga och kalkhaltiga jordar. Används som krydda, rosmarin och rosmarinolja ger smak åt foccacia, pizza, kryddbuketter, sylt och geléer... Inom kosmetikindustrin ingår rosmarinolja i sammansättningen av krämer, tvålar och schampon för sina sebumreglerande egenskaper för aknebenägen hud. Innehåll: 10 mL/0,35 fl.oz...
Portfölj (22)
Frankrike, Coufouleux
...Fasettsburkar eller, mer allmänt, syltburkar representerar ett brett utbud av produkter i olika storlekar såsom 44, 200, 324 och 385 ml. Oavsett om det handlar om jordgubb, aprikos, björnbär eller kvitten, är dessa behållare perfekt för förpackning av sylt, marmelad, geléer osv. De kan också användas som behållare för honung, godis eller olika föremål (gåvor). Dessa burkar finns tillgängliga...
Portfölj (199)
Frankrike, Soreze
...Koppargrytan för sylt 40 cm Tom Press. Utsökta syltar och geléer för hela familjen. Tillverkad av 2 mm tjock kopparplåt, har denna gryta en diameter på 40 cm, en höjd på 17 cm och en volym på 12 liter. Den är robust och leder värmen perfekt. Den är utrustad med två upphöjda handtag i gjutjärn för enkel hantering. Diameter på botten är 28 cm. Syltgrytan är kompatibel med alla typer av spisar utom...
Portfölj (195)
Frankrike, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK är ett företag som bearbetar frukter från ekologiskt jordbruk. Vi prioriterar lokal leverans av våra frukter och kokar våra sylt i kittel. Vi har varit ekologiska sedan 1973 och arbetar med våra produkter på ett hantverksmässigt sätt för att uppnå bästa möjliga kvalitet vid tillverkning av: Ekologiska sylt, kompott, puréer, geléer, plommon- och kastanjkrämer. Eller torkade frukter och frukter i sirap.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play