...KASAG-experter är specialister på konstruktion av matlagningsapparater och industriella matlagningsanläggningar för tillverkning av sylt, marmelad, kompott ochgeléer. Vi är entusiastiska över kombinationen av höga produktstandarder, speciella standarder för pektinberedning, optimal klumpighet av produkterna och korta processtider.
Vi anpassar oss efter varje kunds behov och bygger skräddarsydda eller modulära system som uppfyller deras krav.
LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, beläget i den pittoreska regionen Jura, är specialiserat på att skapa läckra hantverksmarmelader baserade på frukter och tillagade enligt traditionella metoder. Våra marmelader är framställda utan fruktos, utan syra och utan konstgjorda konserveringsmedel för att bevara smaken av fruktberedningar från förr. De innehåller endast frukter och socker.
Vi erbjuder ett b...
...Våra äppelgeléer framställs genom att extrahera saften från våra äpplen som kommer från ekologiskt jordbruk, följt av en enkel kokningsprocess.
Pektinet som finns i frukterna möjliggör gelifiering av produkten. Agar-agar förstärker också pektinets verkan.
Våra geléer förpackas i burkar om 310g.
Bruttovikt: 535g
Vikt på kartong med 12: 6,5kg...
... in till en exceptionellt läcker och smakfull kulinarisk resa.
Känd för sitt rika innehåll av fibrer, vitaminer A och C samt beta-karotener, kommer denna marmelad säkert att väcka liv i era kräsna smaklökar med fina produkter med exotiska och tropiska smaker.
Total frukthalt: 56%
Ingredienser: Mango, socker, citronsaft, bergamott, ingefära, geleringsmedel: pektin
Förvaring: Två år före öppning. Förvara svalt efter öppning och konsumera snabbt.
... matlagning istället för gelatin.
<strong>Användning</strong>
Agar används som en ersättning för gelatin i krämer, geléer, mousser, syltoch andra produkter. Det löser sig vid en temperatur på 85-95 grader Celsius, medan det stelnar redan vid 32-35 grader. Det behöver därför inte sättas in i kylskåp. För att uppnå medelhårdhet på gelén används proportionen: 1 sked agar per 1 kopp vätska. Agar...
...Johannesbrödskärnmjöl (E410) utvinns från fröet av johannesbrödträdet. Det är helt lösligt i varmt vatten och bildar geléer i kallt vatten. Av denna anledning används det som förtjockningsmedel. Dessutom kan det också användas som stabilisator. Johannesbrödskärnmjöl är allmänt godkänt för livsmedel och återfinns bland annat ofta i sylt, marmelad, geléer, bakverk, frukt- och grönsakskonserver samt glass och mjölkblandade drycker.
...Jelly som är hantverksmässigt tillverkad med högkvalitativ extra jungfruolivolja. En unik textur som kompletterar en traditionell produkt från medelhavskosten. 900 har lyckats omvandla AOVE till en produkt som liknar olivoljemarmelad och som inte lämnar någon oberörd. Idealisk kombination av den söta smaken och fruktigheten från oljan, perfekt för söta rätter men också för salta.
...Exempel på tillämpningar: Fruktsåser med bitar av frukt, kosmetiska krämer, vinägrett, senap, muffins- och kakdeg, mejeriprodukter, koncentrerade fruktjuicer, såser, stärkelse, viner; sylt, geléer; oljor…
Pålitlig och robust konstruktion; rostfritt stål 316L elektropläterat eller 304 och 316L spegelpolerat.
Självprimande med stark sug.
Intern luftdistributör helt skyddad.
Kan rengöras på plats.
... konserveringsmedel, utan färgämnen eller artificiella aromer. Vi erbjuder ett brett utbud av hantverksmässiga extra sylter, geléeroch andra högkvalitativa sötsaker tillverkade på gammaldags vis, som förenar en subtil kombination av traditionella smaker och många originaliteter.
...DENEL har vunnit flera medaljer, första priser och andra utmärkelser för kvaliteten och originaliteten av sina produkter samt för sitt teams kunnande. Kvaliteten och kunnandet hos DENEL har officiellt erkänts och belönats i flera år. Det mest kända evenemanget är Concours Général Agricole som hålls under den internationella jordbruksmässan som äger rum varje år.
De senaste utmärkelserna som...
... anpassad till torka och havssalt, tål den temperaturer upp till 14 °C och växer i fattiga och kalkhaltiga jordar.
Används som krydda, rosmarin och rosmarinolja ger smak åt foccacia, pizza, kryddbuketter, syltochgeléer...
Inom kosmetikindustrin ingår rosmarinolja i sammansättningen av krämer, tvålar och schampon för sina sebumreglerande egenskaper för aknebenägen hud.
Innehåll: 10 mL/0,35 fl.oz...
... tillstånd. Agar-Agar-pulver är vitt till gulaktigt vitt eller ljusgult. Gelens styrka kan standardiseras genom tillsats av dextros och maltodextriner eller sackaros.
Egenskaper:
- termoreversibel
- pH-stabil
- värmestabil upp till 90 °C
- geléar efter nedkylning
- vegetarisk
- lämplig för en vegansk kost
- lämplig för en laktovegetabilisk kost
- glutenfri
- laktosfri
- kosher, HALAL
Tillämpningar:
- Glass
- Fyllningar av desserter
- Sylt
- Geléer
- Marmelad
- Fruktcocktails
- Tårtglasyr
- Fyllningar för bakverk och bröd
- Fruktkok...
...Fasettsburkar eller, mer allmänt, syltburkar representerar ett brett utbud av produkter i olika storlekar såsom 44, 200, 324 och 385 ml.
Oavsett om det handlar om jordgubb, aprikos, björnbär eller kvitten, är dessa behållare perfekt för förpackning av sylt, marmelad, geléer osv. De kan också användas som behållare för honung, godis eller olika föremål (gåvor).
Dessa burkar finns tillgängliga...
...TK IQF Ekologiska Björnbär, Björnbär, Vilda Björnbär, Björnbärspuré, Ekologisk Björnbärspuré utan kärnor, Vild Björnbärspuré utan kärnor
Björnbär är kända för sina polyfenol-antioxidanter. Dessa är naturligt förekommande kemikalier som kan stimulera ämnesomsättningsprocesser.
De amerikanska nationella hälsoinstitutionerna genomför två pågående kliniska studier med björnbär där den cancerbekämpande effekten på människor testas.
Björnbär används gärna i desserter, syltochgeléer utan kärnor.
...Koppargrytan för sylt 40 cm Tom Press.
Utsökta syltar ochgeléer för hela familjen.
Tillverkad av 2 mm tjock kopparplåt, har denna gryta en diameter på 40 cm, en höjd på 17 cm och en volym på 12 liter. Den är robust och leder värmen perfekt.
Den är utrustad med två upphöjda handtag i gjutjärn för enkel hantering.
Diameter på botten är 28 cm.
Syltgrytan är kompatibel med alla typer av spisar utom...
...Enkel "meer" från det bästa Lecker’s ekologiska gelémedel av havsalger är särskilt bra för att förbereda geléer, krämer, syltoch tårtor, men även för salta rätter som aspik. Den veganska alternativet till gelatin!
Det är smakneutralt, fritt från konserveringsmedel och helt växtbaserat.
Ingredienser: Agar Agar*
*=från kontrollerad ekologisk produktion
Allergener: inga innehållna
Vegetarisk: Ja
Vegan: Ja...
...kemiska ämnen), för förpackning av sylt, såser, honung, geléer, gelatinösa ämnen, etikettering av vinflaskor, etikettering av burkar, glas- och plastburkar, etikettering av lådor, paket, påsar. Transportband för kompletta anläggningar. Alla våra maskiner har 4.0 digital kontroll.
Vi levererar maskiner över hela världen, vi gör även det elektriska systemet och de nödvändiga panelerna.
Våra...
BIOLOKLOCK är ett företag som bearbetar frukter från ekologiskt jordbruk. Vi prioriterar lokal leverans av våra frukter och kokar våra sylt i kittel. Vi har varit ekologiska sedan 1973 och arbetar med våra produkter på ett hantverksmässigt sätt för att uppnå bästa möjliga kvalitet vid tillverkning av: Ekologiska sylt, kompott, puréer, geléer, plommon- och kastanjkrämer. Eller torkade frukter och frukter i sirap.
... tillagningar görs hemma. Det är gott och det är vackert! Den estetiska komponenten är mycket viktig och vi erkänner, hos Smaker från Fruktträdgården, såväl färger som smaker gifter sig, och man blir lika förtjust i den smakfulla kombinationen av getost och högelé som i mångfalden av små burkar med sylt, liknande dem som våra mormödrar gjorde.
Aldia är ett fruktbearbetningsföretag som specialiserar sig på produktion av geléer, syltoch fruktberedningar för användning inom patisserie, institutionell marknad och storkök. Produkter: extra sylt (sockrad), diabetessylt (osockrad), sockrad fruktmos, diabetisk fruktmos, fruktkonserver i sirap, diabetiska fruktkonserver, fruktberedningar, bagerisylt…...
Vi är producenter av bär (jordgubbar, hallon, björnbär, svartvinbär, röda vinbär), gröna sparrisar och fältchicor i Ottignies. Vi säljer uteslutande våra frukter och grönsaker direkt från gården. Vi erbjuder sylt, geléer, likörer, sirap och vinäger som vi själva har tillverkat. Vi har också produkter från andra producenter: gåslever från Ferme de la Tour, Verger de la Chise, sniglar från l’Ourchet, Lisane och Pipi d’abeille.
Vi producerar sylt, honung, halva, hasselnötskräm med kakao, honungsirap och sockerlag i vår egen fabrik i Ankara, Turkiet. Vi vill göra affärer med er för att exportera de mycket läckra och högkvalitativa turkiska produkterna till ert land eller er region. Vi kan producera i alla typer av förpackningar och vikter och sätta er privata etikett på dem, om ni önskar. Förpackningar i glas, plast eller metallbehållare som sträcker sig från konsumentförpackningar till bulkindustriella behållare. HSC 170290 Sockerlag, HSC 200799 Sylt, geléer, marmelader HSC 040900 Naturlig honung...
A ATLANTIDA - APIS GOURMET är ett företag som är dedikerat till export av regionala och livsmedelsprodukter från Portugal, särskilt honung och dess derivat, biprodukter, bikupor och matare för bikupor. Regionala produkter: honung av olika typer (blommor, rosmarin, apelsinträd, ljung, kastanj, etc.), bipollen, olivolja, oliver för konservering, viner, nötter, gourmetchoklad, havssalt, hantverksostar, hantverkskorv, konserverad gourmetfisk och patéer, syltochgeléer, fikonost, specialprodukter.
Distribution av sylt, fruktpålägg eller geléer som reklammaterial, gåvor och giveaways. Anpassade tryckta etiketter. Private label och stora kvantiteter tillgängliga.