Frankrike, Belley
...TOILE 100% COTTON ECRU C/9 Dess struktur möjliggör tillverkning av sylt, geléer och sirap. Värmeresistent upp till kokpunkt, maskintvättbar, biologiskt nedbrytbar Dimensioner 35x45cm 60x40cm 70x70cm 80x80cm 120x120cm eller måttbeställd Funktioner Avrinning, Pressning...
Portfölj (30)
Schweiz, Langnau Im Emmental
...KASAG-experter är specialister på konstruktion av matlagningsapparater och industriella matlagningsanläggningar för tillverkning av sylt, marmelad, kompott och geléer. Vi är entusiastiska över kombinationen av höga produktstandarder, speciella standarder för pektinberedning, optimal klumpighet av produkterna och korta processtider. Vi anpassar oss efter varje kunds behov och bygger skräddarsydda eller modulära system som uppfyller deras krav.
Portfölj (152)
LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, beläget i den pittoreska regionen Jura, är specialiserat på att skapa läckra hantverksmarmelader baserade på frukter och tillagade enligt traditionella metoder. Våra marmelader är framställda utan fruktos, utan syra och utan konstgjorda konserveringsmedel för att bevara smaken av fruktberedningar från förr. De innehåller endast frukter och socker. Vi erbjuder ett b...
Portfölj (46)
Frankrike, Ducy-Sainte-Marguerite
...Våra äppelgeléer framställs genom att extrahera saften från våra äpplen som kommer från ekologiskt jordbruk, följt av en enkel kokningsprocess. Pektinet som finns i frukterna möjliggör gelifiering av produkten. Agar-agar förstärker också pektinets verkan. Våra geléer förpackas i burkar om 310g. Bruttovikt: 535g Vikt på kartong med 12: 6,5kg...
Portfölj (57)
Frankrike, Saint-Pierre En Faucigny
...Exempel på tillämpningar: Fruktsåser med bitar av frukt, kosmetiska krämer, vinägrett, senap, muffins- och kakdeg, mejeriprodukter, koncentrerade fruktjuicer, såser, stärkelse, viner; sylt, geléer; oljor… Pålitlig och robust konstruktion; rostfritt stål 316L elektropläterat eller 304 och 316L spegelpolerat. Självprimande med stark sug. Intern luftdistributör helt skyddad. Kan rengöras på plats.
Portfölj (152)
Polen, Brzozów
... matlagning istället för gelatin. <strong>Användning</strong> Agar används som en ersättning för gelatin i krämer, geléer, mousser, sylt och andra produkter. Det löser sig vid en temperatur på 85-95 grader Celsius, medan det stelnar redan vid 32-35 grader. Det behöver därför inte sättas in i kylskåp. För att uppnå medelhårdhet på gelén används proportionen: 1 sked agar per 1 kopp vätska. Agar...
Portfölj (781)
...Form-, Fyll- och Förslutningsmaskin i medelprestandaklass för ett brett tillämpningsområde - t.ex. alla typer av yoghurt, pålägg, geléer, sylt, juicer, vatten, såser, fruktsallader, etc. Olika material kan användas och en mängd olika koppformer kan realiseras. Hygienklasser: clean, ultra-clean...
Tyskland, Buxtehude
...Johannesbrödskärnmjöl (E410) utvinns från fröet av johannesbrödträdet. Det är helt lösligt i varmt vatten och bildar geléer i kallt vatten. Av denna anledning används det som förtjockningsmedel. Dessutom kan det också användas som stabilisator. Johannesbrödskärnmjöl är allmänt godkänt för livsmedel och återfinns bland annat ofta i sylt, marmelad, geléer, bakverk, frukt- och grönsakskonserver samt glass och mjölkblandade drycker.
Portfölj (85)
Frankrike, Auterive
... in till en exceptionellt läcker och smakfull kulinarisk resa. Känd för sitt rika innehåll av fibrer, vitaminer A och C samt beta-karotener, kommer denna marmelad säkert att väcka liv i era kräsna smaklökar med fina produkter med exotiska och tropiska smaker. Total frukthalt: 56% Ingredienser: Mango, socker, citronsaft, bergamott, ingefära, geleringsmedel: pektin Förvaring: Två år före öppning. Förvara svalt efter öppning och konsumera snabbt.
Portfölj (9)
Turkiet, Istanbul
...Pastabakningsdekoration för olika aromatiska standard- och glittriga kalla geléer: Produkt: Kalla geléer Ursprung: Turkiet Form: gelé Förpackning: 7 kg hinkar x 4 = kartong GELÉTYPER (AROMER): Choklad, kola, naturell, vit, jordgubbe, hallon, blåbär, surkörsbär, apelsin, banan, citron, mango, ananas, kiwi, aprikos...
Portfölj (10)
Frankrike, Nousty
... konserveringsmedel, utan färgämnen eller artificiella aromer. Vi erbjuder ett brett utbud av hantverksmässiga extra sylter, geléer och andra högkvalitativa sötsaker tillverkade på gammaldags vis, som förenar en subtil kombination av traditionella smaker och många originaliteter.
Portfölj (4)
Frankrike, Noyers Sur Jabron
...hallon-, björnbär-, blåbär-, svartvinbär-, bitter apelsinmarmelad och gelé,... Saffransmarmelader: päron, aprikos, mirabelle, Blomgele: fläderblommor, akacia, maskrosblommor...
Matchande produkter
saffran och röda fruktsylt
saffran och röda fruktsylt
Andra produkter
1 gram saffran
1 gram saffran
Portfölj (2)
Spanien, Alcalá La Real
...Jelly som är hantverksmässigt tillverkad med högkvalitativ extra jungfruolivolja. En unik textur som kompletterar en traditionell produkt från medelhavskosten. 900 har lyckats omvandla AOVE till en produkt som liknar olivoljemarmelad och som inte lämnar någon oberörd. Idealisk kombination av den söta smaken och fruktigheten från oljan, perfekt för söta rätter men också för salta.
Portfölj (10)
Frankrike, Saint Germain En Laye
... anpassad till torka och havssalt, tål den temperaturer upp till 14 °C och växer i fattiga och kalkhaltiga jordar. Används som krydda, rosmarin och rosmarinolja ger smak åt foccacia, pizza, kryddbuketter, sylt och geléer... Inom kosmetikindustrin ingår rosmarinolja i sammansättningen av krämer, tvålar och schampon för sina sebumreglerande egenskaper för aknebenägen hud. Innehåll: 10 mL/0,35 fl.oz...
Portfölj (22)
Spanien, Torrent
... unika och intressanta färger. Anthocyanin extraheras från frukter och grönsaker, såsom druvskinn, fläder, röd kål, röd rädis, lila majs, lila socker, osv. röd rädis, lila majs, lila sötpotatis, lila morot, osv. Tillämpningar: Drycker, Konserver, Sylt och Geléer, Godis, Färdigmat, Bageri.
Portfölj (31)
Frankrike, Coufouleux
...Fasettsburkar eller, mer allmänt, syltburkar representerar ett brett utbud av produkter i olika storlekar såsom 44, 200, 324 och 385 ml. Oavsett om det handlar om jordgubb, aprikos, björnbär eller kvitten, är dessa behållare perfekt för förpackning av sylt, marmelad, geléer osv. De kan också användas som behållare för honung, godis eller olika föremål (gåvor). Dessa burkar finns tillgängliga...
Portfölj (199)
Frankrike, Soreze
...Koppargrytan för sylt 40 cm Tom Press. Utsökta syltar och geléer för hela familjen. Tillverkad av 2 mm tjock kopparplåt, har denna gryta en diameter på 40 cm, en höjd på 17 cm och en volym på 12 liter. Den är robust och leder värmen perfekt. Den är utrustad med två upphöjda handtag i gjutjärn för enkel hantering. Diameter på botten är 28 cm. Syltgrytan är kompatibel med alla typer av spisar utom...
Portfölj (195)
Tyskland, Garstedt
... tillstånd. Agar-Agar-pulver är vitt till gulaktigt vitt eller ljusgult. Gelens styrka kan standardiseras genom tillsats av dextros och maltodextriner eller sackaros. Egenskaper: - termoreversibel - pH-stabil - värmestabil upp till 90 °C - geléar efter nedkylning - vegetarisk - lämplig för en vegansk kost - lämplig för en laktovegetabilisk kost - glutenfri - laktosfri - kosher, HALAL Tillämpningar: - Glass - Fyllningar av desserter - Sylt - Geléer - Marmelad - Fruktcocktails - Tårtglasyr - Fyllningar för bakverk och bröd - Fruktkok...
Portfölj (45)
Martinique, Saint Joseph
...DENEL har vunnit flera medaljer, första priser och andra utmärkelser för kvaliteten och originaliteten av sina produkter samt för sitt teams kunnande. Kvaliteten och kunnandet hos DENEL har officiellt erkänts och belönats i flera år. Det mest kända evenemanget är Concours Général Agricole som hålls under den internationella jordbruksmässan som äger rum varje år. De senaste utmärkelserna som...
Tyskland, Hamburg
...TK IQF Ekologiska Björnbär, Björnbär, Vilda Björnbär, Björnbärspuré, Ekologisk Björnbärspuré utan kärnor, Vild Björnbärspuré utan kärnor Björnbär är kända för sina polyfenol-antioxidanter. Dessa är naturligt förekommande kemikalier som kan stimulera ämnesomsättningsprocesser. De amerikanska nationella hälsoinstitutionerna genomför två pågående kliniska studier med björnbär där den cancerbekämpande effekten på människor testas. Björnbär används gärna i desserter, sylt och geléer utan kärnor.
Portfölj (10)
Turkiet, Sakarya
... livsmedelsförpackningsindustri ställer. Huvudapplikationer: Krämerost, gräddspridningar, geléer, juicer, vatten, mejeriprodukter, choklad, honung, sylt, smör, margarin, majonnäs, såser, puddingar, ketchup, kaffekräm och alla typer av yoghurt.
Portfölj (2)
Tyskland, Wörrstadt
...Enkel "meer" från det bästa Lecker’s ekologiska gelémedel av havsalger är särskilt bra för att förbereda geléer, krämer, sylt och tårtor, men även för salta rätter som aspik. Den veganska alternativet till gelatin! Det är smakneutralt, fritt från konserveringsmedel och helt växtbaserat. Ingredienser: Agar Agar* *=från kontrollerad ekologisk produktion Allergener: inga innehållna Vegetarisk: Ja Vegan: Ja...
Portfölj (41)
... - beroende på säsongens tillgång - utvalda sylt, geléer, sirap och fruktnektar. Se fram emot populära klassiker och förundras över nya sorter som du kanske aldrig har smakat tidigare. Vad du definitivt kan förvänta dig: smakfull upplysning och den goda känslan av att njuta av en klosterlig gåva från himlen. MISSION: "Ekologiskt med mer smak" Den som njuter av DOSPA gör inte bara sig själv en tjänst...
Storbritannien, Leicester
Torkad hibiskusblomma används främst för att göra en speciell typ av te, uppfriskande drycker, medicinska ändamål och i produktionen av geléer, sylt, fruktpasta, sirap och andra. Torkad hibiskusblomma kallas också Zobo-blad i Nigeria och i Egypten är hibiskus även känd som karkade, röd te, röd syra, Jamaica-syra, rosella, soborodo (Zobo), Karkadi, Roselle och sur te. Uppfriskande smak, vitamin (C...
Tillverkad av helt biologiskt odlad och utan genmodifiering, börjar 2020 den Tyska Orden, som har en historia på över 800 år, tillsammans med familjen Pacher att producera sylt, geléer och finaste fruktnektar från sina egna frukter. I borgstaden Friesach skapar företaget förstklassiga handgjorda klosterdelikatesser baserade på århundraden gamla recept. Den Tyska Orden, även kallad Tyska...
Italien, Foiano Della Chiana
...kemiska ämnen), för förpackning av sylt, såser, honung, geléer, gelatinösa ämnen, etikettering av vinflaskor, etikettering av burkar, glas- och plastburkar, etikettering av lådor, paket, påsar. Transportband för kompletta anläggningar. Alla våra maskiner har 4.0 digital kontroll. Vi levererar maskiner över hela världen, vi gör även det elektriska systemet och de nödvändiga panelerna. Våra...
Portfölj (4)
Italien, Cortazzone
... giardiniera, samt sylt, marmelad och geléer och naturligtvis rostade hasselnötter och råa skalade hasselnötter. Det är möjligt att köpa direkt från företaget eller använda https://shop.baldaiassa.it som är dedikerat till onlineförsäljning där många andra piemontesiska gastronomiska specialiteter finns tillgängliga. La Baldaiassa exporterar sina produkter främst till Europa genom onlineförsäljning...
Portfölj (7)
Frankrike, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK är ett företag som bearbetar frukter från ekologiskt jordbruk. Vi prioriterar lokal leverans av våra frukter och kokar våra sylt i kittel. Vi har varit ekologiska sedan 1973 och arbetar med våra produkter på ett hantverksmässigt sätt för att uppnå bästa möjliga kvalitet vid tillverkning av: Ekologiska sylt, kompott, puréer, geléer, plommon- och kastanjkrämer. Eller torkade frukter och frukter i sirap.
Belgien, Oudenaarde
Aldia är ett fruktbearbetningsföretag som specialiserar sig på produktion av geléer, sylt och fruktberedningar för användning inom patisserie, institutionell marknad och storkök. Produkter: extra sylt (sockrad), diabetessylt (osockrad), sockrad fruktmos, diabetisk fruktmos, fruktkonserver i sirap, diabetiska fruktkonserver, fruktberedningar, bagerisylt…...
Belgien, Felenne
... tillagningar görs hemma. Det är gott och det är vackert! Den estetiska komponenten är mycket viktig och vi erkänner, hos Smaker från Fruktträdgården, såväl färger som smaker gifter sig, och man blir lika förtjust i den smakfulla kombinationen av getost och högelé som i mångfalden av små burkar med sylt, liknande dem som våra mormödrar gjorde.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play