...Mindre i storlek och vikt än skinkan, har vår Paleta de Bellota Ibérica en mer avlång och mindre cirkulär form än denna. Dess enhetliga och glänsande färg med inslag av vit pärlemorfett är den visuella förspelet till en smak som är starkt präglad av ekollon, en söt, distinkt och intensiv arom som tillsammans med en märkbar eftersmak framkallar landskapet i våra dehesas.
Grundat 2002, är MAISON VOISINE ett familjeföretag. Vi är tillverkare och grossist av hantverksprodukter från Aquitaine. MAISON VOISINE grundades för att skapa ett verktyg för lokal och regional distribution med bra anpassad kylutrustning. Företaget erbjuder direktleveranser till våra kunder som slaktare, charkuterister och livsmedelsbutiker. Med rötter i flera generationer av uppfödare, slaktare ...
...Rotationsskinkhållare Mod. "Grundläggande" av senaste skapelse. Tillverkad av ek.
Folklig visdom säger att god skinka bör skäras med kniv så att skivorna har optimala organoleptiska egenskaper för konsumtion.
... mellan 3º och 5º Celsius, och med en relativ luftfuktighet mellan 75% och 85%.
Ras: 50% Iberisk
Föda: Cebo
Etikett: Vit
Energivärde: 303Kcal / 1261KJ
Fetter: 37.81 g
Mättade fetter: 5 g
Kolhydrater: < 0,10 g
Socker: < 0,10 g
Proteiner: 32.3 g
Salt: 7.42 g...
På DOMPAL har vi det bästa urvalet av skinkor och charkuterier, iberisk kött, exklusiva ostar, AOVE, viner och de mest utvalda vegetabiliska och marina konserverna. Varje produkt är resultatet av en noggrann urval för att ge bästa service till våra kunder. Från torknings- och tillverkningsanläggningen i Jabugo (Huelva) och vårt huvudkontor i Alcobendas (Madrid) når vi alla hörn av landet och inter...
...Nez
Första doft av mycket mogen frukt där persika, fikon och pepparkaka blandas. Efter luftning framträder terroir-aspekten.
Bouche
tight, maritim med en salivproducerande avslutning.
Accord metvin fiskpajer, fina fiskar, charkuterier eller skinka "à la chablisienne".
Vinification Pneumatisk pressning, ingen användning av exogena jäststammar, inget tillskott av enzymer. Lagring 100% ekfat...
...{"ingredients":["- 97 % Ekologisk Vit Vinsvinäger*","- 3 % Naturlig Arom","- * Från Ekologiskt Odlad Druvor","- Beredd i ekfat","- Ej pastöriserad"],"usage_tips":["Med en endivesallad med valnötter, roquefort eller en machésallad.","Denna vinäger kommer att förhöja dina julsallader med endiver, skinka, emmental och färska valnötter.","Denna produkt är utan allergener och konserveringsmedel."],"availability":["Denna produkt finns även i bag-in-box på 3-5-10 liter, i fat på 220 liter och i container på 1000 liter på begäran.","Även i 25 cl."]}...
...Grisuppfödning belägen i den sydvästra delen av Extremadura, födelseplatsen för Bellota-skinka. Vi har egen betesmark, boskap, fabrik och vinkällare samt en "Vit Sal" med personalutrustning för olika typer av skivning och vakuumförpackning eller med inert gas. Vi erbjuder en serie av egna och hantverksmässigt tillverkade iberiska produkter, skinkor, skuldror och charkuterier från rena iberiska grisar som föds upp på Dehesa Extremeña.
Som kvalitetsleverantörer erbjuder vi ett urval av de bästa varianterna av portugisiska viner, Manchego-ostar D.O. och extra jungfruolja av högsta kvalitet.
Ardenia SA är specialiserat på hantverksmässig charkuteriproduktion av belgisk tillverkning. Hos oss hittar du alla typer av vit och svart blodpudding, även blodpudding med nötter, aprikoser, russin, svamp, kål och tryffel. Vår charkuteriproduktion är hantverksmässigt tillverkad och med största omsorg, samtidigt som vi följer de strängaste kvalitetsnormerna. Ardenia är din garanti för service och kvalitet inom den belgiska hantverksmässiga charkuterispecialiteten (blodpudding, pressad skinka, pressad skinka Breughel, kalvhuvud, kip kap, Ardennerpaté,…)...