Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Mindre i storlek och vikt än skinkan, har vår Paleta de Bellota Ibérica en mer avlång och mindre cirkulär form än denna. Dess enhetliga och glänsande färg med inslag av vit pärlemorfett är den visuella förspelet till en smak som är starkt präglad av ekollon, en söt, distinkt och intensiv arom som tillsammans med en märkbar eftersmak framkallar landskapet i våra dehesas.
Portfölj (55)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Rotationsskinkhållare Mod. "Grundläggande" av senaste skapelse. Tillverkad av ek. Folklig visdom säger att god skinka bör skäras med kniv så att skivorna har optimala organoleptiska egenskaper för konsumtion.
Portfölj (43)
Frankrike, Auros
... för att förgylla dina mottagningar. Vi har också ett mycket fint utbud av hantverksmässigt tillverkade regionala skinkor. Bondskinka, vit skinka utan nitrat, skinka från Landes osv... Tveka inte att be om vår katalog och priser.
Portfölj (31)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... mellan 3º och 5º Celsius, och med en relativ luftfuktighet mellan 75% och 85%. Ras: 50% Iberisk Föda: Cebo Etikett: Vit Energivärde: 303Kcal / 1261KJ Fetter: 37.81 g Mättade fetter: 5 g Kolhydrater: < 0,10 g Socker: < 0,10 g Proteiner: 32.3 g Salt: 7.42 g...
Frankrike, Carquefou
...Färskvaror förpackade * Chipolatas nature utan färgämnen 55g X6 * Chipolatas med örter utan färgämnen 55g X6 * Korvar utan färgämnen 125g X4 * Vitlökssalami X1 * Överlägsen kokt skinka med svål * Överlägsen kokt skinka utan svål * Kokt rostbiff X4 skivor * Landspaté skiva * Fois paté skiva * Kokt bröst X4 skivor * Rökig bröst enligt gammal tradition Traditionell avdelning * Vitlökssalami X5 * Överlägsen kokt skinka utan svål * Överlägsen kokt skinka med svål * Kokt rostbiff * Landspaté i terrin * Rostat bröst * Fois paté i terrin * 1/2 kokt bröst * 1/2 rökig bröst enligt gammal tradition...
Frankrike, Auxerre
...Nez Första doft av mycket mogen frukt där persika, fikon och pepparkaka blandas. Efter luftning framträder terroir-aspekten. Bouche tight, maritim med en salivproducerande avslutning. Accord metvin fiskpajer, fina fiskar, charkuterier eller skinka "à la chablisienne". Vinification Pneumatisk pressning, ingen användning av exogena jäststammar, inget tillskott av enzymer. Lagring 100% ekfat...
Portfölj (190)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...{"ingredients":["- 97 % Ekologisk Vit Vinsvinäger*","- 3 % Naturlig Arom","- * Från Ekologiskt Odlad Druvor","- Beredd i ekfat","- Ej pastöriserad"],"usage_tips":["Med en endivesallad med valnötter, roquefort eller en machésallad.","Denna vinäger kommer att förhöja dina julsallader med endiver, skinka, emmental och färska valnötter.","Denna produkt är utan allergener och konserveringsmedel."],"availability":["Denna produkt finns även i bag-in-box på 3-5-10 liter, i fat på 220 liter och i container på 1000 liter på begäran.","Även i 25 cl."]}...
Portfölj (132)
Spanien, La Muela
...Vi distribuerar också extra jungfruolivolja, som kommer från hundraåriga olivträd av sorten arbequina. Med åren växer vi, utökar våra lokaler, moderniserar och innovar våra produktionsprocesser och maskiner, med målet att ge bästa möjliga service till våra kunder och förbättra kvaliteten på våra produkter. Vi är specialiserade på lufttorkade skinkor och vit svinlager, på skinkor från moderlig...
Spanien, Badajoz
...Grisuppfödning belägen i den sydvästra delen av Extremadura, födelseplatsen för Bellota-skinka. Vi har egen betesmark, boskap, fabrik och vinkällare samt en "Vit Sal" med personalutrustning för olika typer av skivning och vakuumförpackning eller med inert gas. Vi erbjuder en serie av egna och hantverksmässigt tillverkade iberiska produkter, skinkor, skuldror och charkuterier från rena iberiska grisar som föds upp på Dehesa Extremeña. Som kvalitetsleverantörer erbjuder vi ett urval av de bästa varianterna av portugisiska viner, Manchego-ostar D.O. och extra jungfruolja av högsta kvalitet.
Portfölj (9)
... citrusfruktskal, även täckta med mörk, vit eller mjölkchoklad. Paté av kokt och rå skinka. Biancomangiare, liksom de krämiga, finns i många smaker (28), liksom förberedelserna för tårtor och snabbgrädde för kall användning.
Portfölj (1)
Belgien, Bruxelles
Ardenia SA är specialiserat på hantverksmässig charkuteriproduktion av belgisk tillverkning. Hos oss hittar du alla typer av vit och svart blodpudding, även blodpudding med nötter, aprikoser, russin, svamp, kål och tryffel. Vår charkuteriproduktion är hantverksmässigt tillverkad och med största omsorg, samtidigt som vi följer de strängaste kvalitetsnormerna. Ardenia är din garanti för service och kvalitet inom den belgiska hantverksmässiga charkuterispecialiteten (blodpudding, pressad skinka, pressad skinka Breughel, kalvhuvud, kip kap, Ardennerpaté,…)...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play