Italien, Orbassano
PASTA GIRARDI är ett hantverksföretag organiserat i Piemonte, specialiserat sedan 1997 på daglig produktion av färsk pasta, ravioli, lasagne och högkvalitativa gourmeträtter för professionella inom livsmedelssektorn (HORECA) samt för detaljhandeln, både oberoende och organiserad. Varje produkt är resultatet av ett konstant fokus på forskning och urval av råvaror, och slutligen tillverkas alla våra...
Portfölj (57)
Italien, Carmagnola
Företaget Pasta Berruto spa ligger på via Sommariva, 139 i Carmagnola (TO) och har med stor passion verkat inom pastasektorn sedan 1881. Familjen Berruto har en sekellång erfarenhet inom spannmåls- och pastaproduktion. På den italienska marknaden arbetar företaget med egna varumärken och kundens varumärken, och samarbetar med de viktigaste nationella kedjorna. Pasta Berruto spa har under många ...
Portfölj (3)
Italien, MILANO
... eller äggpasta, för recept med grönsaker eller fisk, för tillagning vid höga temperaturer (som i ugn) och långkok tack vare det höga vatteninnehållet. • 100% italienska tomater • Idealiska för recept med rå tomat • Rika och fylliga • I tomatjuice • Format: 400g FÖRPACKNING AV 24 1 STYCK = EURO 0.40 1 PALLETT 84 FÖRPACKNINGAR UTGÅNGSDATUM 05/2026 MINIMI BESTÄLLNING 30...
Portfölj (229)
Italien, Sassano
Med säte i Sassano, i hjärtat av Cilento nationalpark, är I Sapori del Vallo ett hantverksföretag som producerar pasta enligt gamla recept. En produktion som har gått i arv från mor till dotter, där tradition och kvalitet är de hemliga ingredienserna i en framgång som sträcker sig över nästan 30 år. I Sapori del Cilento grundades 1994 av ägaren Salvatore Calandriello som, tillsammans med sin fru...
Portfölj (4)
Italien, Fisciano
Industria Alimentare Pallante, en ledande italiensk pastaproducent med en rik, fyra generationer lång arv, är mycket stolt över att erbjuda hantverksmässig pasta av högsta kvalitet till kunder världen över. Vår toppmoderna anläggning i Fisciano, Salerno, förenar tradition och innovation, och producerar upp till 16 000 kg pasta dagligen med endast de finaste råvarorna och avancerad teknik. Fräscha...
Portfölj (3)
Belägen i Varreddes i Île-de-France, är vår gård engagerad i ansvarsfull odling av durumvete för att skapa hantverksmässiga gårdspasta i korta kretsar. Grundad av en familj av jordbrukare i flera generationer, odlar vi vårt durumvete och andra grödor på ett miljövänligt sätt. År 2020 startade vi vår pasta-tillverkningsverksamhet på gården, med hjälp av stenmjölningsmetoden. Denna metod, i kombinat...
Portfölj (43)
Litauen, Kaunas
...samt vitamin E. Under tillagningen behåller pastan sitt näringsvärde, de värdefulla egenskaperna hos korn och klibbar inte ihop eller blir mosig. Äggpasta ger maten en ny utsökt smak. Äggen innehåller en respektive koncentration av lättsmälta aminosyror, fetter – fosfolipider, särskilt lecitin, kolin, vitaminer och mikroelement. Lecitin reglerar kolesterolnivåerna i blodet, medan kolin är en viktig...
Portfölj (23)
Storbritannien, Stoke On Trent Tunstall
... färsk äggpasta "Tagliatelle" 500 g 1 paket färsk pasta "Fusilli Napoletani" 500 g Totalt antal paket per box: 12 Totalvikt: 4,5 kg Beräknad leveranstid: 14 dagar efter beställning Högkvalitativa produkter för att ge kunden en utmärkt produkt. Råvarorna är noggrant utvalda för att alltid göra pastan optimal. Dessa produkter passar bra med alla kryddningar: fyllningarna i degen är anpassningsbara till alla såser.
Portfölj (3)
Frankrike, Grigny
..."Les Classiche" från Canuti är tillverkade av noggrant utvalda råvaror, utan tillsats av färgämnen eller konserveringsmedel. Precis som alla Canuti-äggpasta produceras de enligt den klassiska metoden med långsam genomdragning i bronssystem. De olika fyllningarna är baserade på grönsaker, kött, fisk, ostar, svamp och tryffel. Dessa "Classiche" håller alla en utmärkt kvalitet: de är raffinerade och eftertraktade. FÖRPACKNING: 3 x 1 kg = 3 kg...
Portfölj (93)
Frankrike, Melle
Melle et une Pâte är en pastatillverkare baserad i Melle nära Marais Poitevin (79). Vi producerar utmärkta torra och färska pastar med lokala råvaror. Våra pastasorter är unika och vi erbjuder originella smaker: björnlök, alger, nässla, saffran, ängsblomma, kantarell, spirulina, hampafrö, pepparmynta och Espelette-peppar. Vi är stolta över att garantera en verklig kvalitet på våra produkter. En de...
Portfölj (31)
Italien, Bassano Del Grappa
Italiensk livsmedelsföretag som är ledande inom produktion och distribution av äggpasta (lasagne, cannelloni och tagliatelle) samt andra specialformat. Grundat 1960 har Pastificio vuxit genom åren och blivit en viktig referenspunkt för den italienska och internationella marknaden. Noggrant urval av leverantörer och råvaror, process- och produktkontroller samt moderna anläggningar med toppmoderna produktionsanläggningar gör det möjligt att erbjuda sina kunder premiumprodukter av högsta kvalitet.
Italien, Caraglio
... enbart naturliga och äkta råvaror för att bevara smakerna från förr. I vår detaljhandelsbutik i Caraglio, några kilometer från Cuneo, finns alla de typiska pastasorterna från det italienska köket tillgängliga: agnolotti, cappelletti, gnocchi, äggpasta, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin och valgranotti med Castelmagno. De är tillverkade enbart med naturliga ingredienser som...
Italien, Ceglie Messapica
Produktion och försäljning av färsk och torr pasta, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Färsk pasta av bränt vete, färsk pasta av senatore cappelli, färsk äggpasta. Utomlands, Tyskland, England, Frankrike, Pastificio SUMA, som förenar överlägsen kvalitet och äkthet, föder sin kärlek till pasta från de bästa blandningarna av semolina. Den rika och oföränderliga smaken av orecchiette...
Portfölj (1)
Spanien, Daroca-Zaragoza
Pasta av högsta kvalitet och specialpasta: conchitas, spiraler, stjärnor, farfalle, hård pasta, mellanpasta, tjock pasta, fideua, galets, bokstäver, makaroner, maravilla, pepitas, pistón, pluma, spaghetti, tallarín, tiburón. Med durumvete, med grönsaker, äggpasta, fullkorn, med spenat, ekologisk, med bläckfiskbläck. Vi erbjuder även lasagnepasta, cannelloni, ströbröd och mjöl. Vi tillverkar för storkonsumtion, Food Service, och hotell- och restaurangbranschen.
Frankrike, Wittenheim
VALFLEURI är marknadsledande bland tillverkare av Alsace-pasta med 7 färska ägg. Som skapare av pasta för detaljhandeln, restaurangbranschen och livsmedelsindustrin är VALFLEURI en tillverkare av äggpasta, högproteinpasta, pasta avsedd för industrin, Alsace-pasta, bageripasta, cateringpasta och gammaldags pasta. Den största delen av pastan i världen tillverkas med durumvetemjöl och vatten, men...
Luxemburg, Esch-Sur-Alzette
Maxim Pasta är den första pastafabriken i Storhertigdömet Luxemburg. Näringsvärdet av vår pasta är mycket högt och vårt produktsortiment är mycket brett: färsk äggpasta, ekologisk pasta, tomatprodukter, osv.
Pasta Riscossa sedan 1902. Pasta av högkvalitativ durumvetemjöl från Italien och utlandet med minst 12,5% protein. Pastafabriken Riscossa erbjuder mer än tio olika produktområden: Torr pasta av semolina, Specialregional pasta, Halvfräsch och hantverksmässig pasta, Äggpasta, Gourmetpasta draget genom brons, Röd linje, Såser, Olja och Vinäger, Kakor, Mjöl och Semolina, Ris, Potatisgnocchi. 120 format. 250 distributörer i 80 länder.
Italien, Valeggio Sul Mincio
Den goda Tortellino är en pastafabrik som grundades 2012. Vi gör tortellini med olika fyllningar, men också mycket mer, som Fesca äggpasta, crêpes, varierad gastronomi och till och med senap och sylt.
Italien, Viareggio
Om du letar efter en billig produkt, besök inte vår sida. Vi är en verklighet som bygger på den högsta kvaliteten av våra produkter, i respekt för den toskanska traditionen av färsk äggpasta, och mer specifikt den hantverksmässiga färska fyllda pastan, som den klassiska handgjorda kötttortellen. Valet av förstklassiga råvaror placerar oss i en nisch inom branschen, i kontrast till de...
Rumänien, Focsani Vrancea
... sitt eget märke och privata etiketter. Riscossa har för närvarande några starka relationer med de viktigaste kedjorna som står för 45 % av den totala omsättningen. En annan viktig försäljningskanal för klassiska och specialformer är horeca, restaurangverksamhet och ekologiska restauranger. I Italien säljer Riscossa också till traditionella försäljningskanaler. Producerar Ris, Kakor, Gnocchi, Äggpasta, Ekologisk pasta, Fullkornspasta, Semoliner och mjöl, Semolapasta, Pasta med spenat, Konserverade tomater. Mr. SCIRE 'ITALO, senior försäljningschef. tel. 004,0729818823...
EraOra skapar smaken, producerar och marknadsför högkvalitativ färsk äggpasta. Den färska äggpastan från EraOra tillverkas med en kallprocess och använder patenterad teknologisk utrustning som möjliggör att uppnå och bevara det maximala organoleptiska resultatet i full respekt för den marchigianska traditionen. För ytterligare information, tveka inte att kontakta oss. Besök vår webbplats: www.eraoracreailgusto.it eller ännu bättre, kom och besök oss.
Bulgarien, Sofia
Pasta Parisi har producerat färsk äggpasta sedan 1998. Vår produktion är hantverksmässig och följer italiensk tradition. Vi producerar: tagliatelle, paccheri, linguine, rigatoni, olika fyllda ravioli.
Italien, Cesano Boscone
Zini har sedan 1956 producerat färsk pasta och frysta såser med avancerad IQF-teknologi. Utbudet av färsk pasta inkluderar recept på fylld pasta, äggpasta, ugnspasta, polenta och gnocchi, som är företagets stolthet, med en årlig produktion som överstiger 6 miljoner kilo. Zini har också en serie frysta såser i bitar som finns tillgängliga i de mest populära recepten från den italienska traditionen.
Makarony Polskie S.A. är en av de största och mest dynamiskt växande pastaproducenterna i Polen. Makarony Polskie S.A. erbjuder ett brett utbud av äggpasta och utan ägg (även rullad och pressad) som produceras i många olika former: snäckor, bögar, trådar, musslor, spaghetti, fjädrar och andra. Vårt utbud inkluderar också: färdigrätter, ister och patéer, sylt, grönsaksprodukter, sirap, köttprodukter. Vi exporterar till: USA, Singapore, Kina, Storbritannien, Irland, Österrike, Frankrike, Tyskland, Ryssland, Ukraina, Vitryssland, Litauen, Lettland, Estland, Rumänien, Slovakien, Bulgarien.
Österrike, Engerwitzdorf
Tillverkare av fina lufttorkade pastarätter: veganska spelt-nudlar, fullkorns spelt-nudlar, äggpasta, spaghetti, tagliatelle, hirsnudlar, råg-nudlar, durum-nudlar, hårdvetenudlar...
Produktion av äggpasta...
Italien, Guarene
Produktion av färgad pasta, äggpasta, smaksatt pasta och semolinapasta.
Italien, Borgo San Dalmazzo
PRODUKTION OCH FÖRSÄLJNING AV: GENOVESISK PESTO, SÅSER, DIPS, FÖRRÄTTER, ÄGGPASTA, BRONSDRAGEN PASTA, TRYFFLAR OCH SVAMPER...
En hantverksproduktion som syftar till att få fram äkta och högkvalitativ äggpasta, avsedd för en krävande och noggrann kundkrets, där användningen av säsongsprodukter alltid prioriteras.
hantverkslaboratorium för färsk äggpasta, fylld pasta med färska och säsongsbetonade produkter, i många format även anpassade till oslagbara priser!!! För oss är kvalitet och äkthet de grundläggande ingredienserna för verklig godhet....kontakta oss, vi står till ert fulla förfogande!!
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play