...Urval av charkuterier och ostar från den italienska traditionen. Prosciutto crudo 30 månader, ländfilet, salami med röd vitlök och pecorino med svart tryffel, oliver, chili och komjölksost. Klara att avnjutas som snacks eller till aperitifen med vänner.
Portfölj (10)
Spanien, Murcia
...Kurerad köttprodukt gjord av kött som motsvarar muskelmassan med ben, ben och hov från bakdelen av halva kroppen av den iberiska grisen som föds upp med spannmål och naturliga resurser och som är lämplig för mänsklig konsumtion. Vikt per styck, cirka 4,5 kg. Vikt: 3-5 kg...
Portfölj (178)
Belgien, Vaux-Sur-Sure
...Beläget i Vaux-sur-Sûre i hjärtat av den belgiska Ardennerna, mellan Bastogne och Neufchâteau, är Hartman-etablissemangen en verklig smältdegel för känd charkuterivaror. I flera generationer har de specialiserat sig på urbening och styckning av grisar. Många produkter bereds här: "Le Délice de la Sûre", en rå, torkad och lätt rökt skinka tillverkad enligt hantverksmetoden. Men även kokta skinkor, korvar, patéer, blodpudding, pressad skalle,...
Frankrike, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL belägen i Aurillac är specialiserad på produktion av charkuterivaror. La Maison producerar skinkor, korvar, terriner, fritons, Auvergne-paté och typiska charkuteriprodukter som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potatiskaka. Färska skinkor fryses aldrig, de salteras för hand med torrt salt och enligt den traditionella Auvergne-metoden. Torkningen och mognaden av skinkorna varar i 7 månader. Korvarna och charkuterierna tillverkas på gammaldags vis med samma hantverk. La Maison förenar moderna tekniker med gammalt hantverk för att producera exceptionella produkter.
Frankrike, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER i Lorp sentaraille hämtar rikedom från sin hantverksskicklighet och har under många år med noggrannhet utvecklat kvalitetsprodukter inom charkuterier, i full respekt för traditionen av "Terroir". Företaget utvecklas inom högkvalitativa produkter såsom: lufttorkade skinkor, korvar, färsk charkuterivaror, etc....
... för pizzor, italiensk charkuterivaror, italienska viner, italienska ostar, vakuumkokta korvar, rödbetor i skivor och riven på burk och i glas, morötter i skivor och riven på burk och i glas, svarta och gröna oliver i skivor, riven selleri, mungbönor, högoljehaltig solrosolja, speciell fritörolja på burk, kokta och frysta räkor, skaldjursdelikatesser, pangafilé, tonfisk i bitar. Vi började sälja i Portugal, och idag är vi även närvarande i Angola, Moçambique, Kap Verde och Guinea-Bissau.
Los Extremeños. Köttbutik, utvald charkuterivaror. Catering, take-away brickor. Skinkor, charkuterier, ostar, patéer och delikatessprodukter. Los Extremeños är Mª José Sánchezs verkliga dröm. Hon ville ha den bästa butiken i Spanien. Hennes historia började i Maresme, men kvaliteten på hennes produkter, hennes butiker och hennes service har gjort att hennes rykte har korsat gränser. Idag är det en referenscharkuteria i Spanien. År 2009 tilldelades de det andra nationella priset för småföretag av inrikesministeriet.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play