Italien, Milano
... bitter och väcker minnen av spritdrycker som genziana och rabarber. Den har inslag av kaffe, kakaoböna och tobaksblad. KOMBINATIONER Dess så speciella smak möjliggör kombinationer med lika bittra livsmedel som kronärtskockor, kardborre, cikoria; den passar bra med högkvalitativa lagrade ostar, gärna kryddiga; med lardo di colonnata. Med fisk, prova att kombinera med svärdfisk och tonfisk; med sötsaker, för att dekorera chokladmousse, i glass och i fruktsallad.
Portfölj (116)
Tyskland, Bonn
... kaloriinnehållet kommer från fettinnehållet, men frukten är näringsrik och mättande. 6. Förvaring och hållbarhet Omogna avokador mognar i rumstemperatur, mogna kan förvaras 1–2 dagar i kylskåp. Öppnade avokadohalvor som droppas med citronsaft håller också 1–2 dagar. 7. Recept Avokado passar bra till guacamole, smoothies, sallader, smörgåsar och till och med desserter som chokladmousse. 8. Handelsvolym i EU...
Portfölj (5)
Frankrike, Niedernai
Saponisphère är ett kosmetiskt laboratorium specialiserat på att skapa hudvårdsprodukter av högsta kvalitet, ekologiska, naturliga och hantverksmässiga. Grundat av en krävande och noggrann passionerad, erbjuder saponisphère exceptionella ekologiska vårdsåpor, fasta schampon, kroppssmör, raksåpor, fasta deodoranter samt originella tvålhållare. Komponenter av högsta kvalitet för oöverträffade krop...
Portfölj (34)
Frankrike, Olivet
...Referens 9990000014774 En touch av solidaritet i dina bakverk! Ekologisk rättvisemärkt choklad med ursprung från São Tomé, med fruktiga och kraftiga toner som enkelt kommer att förhöja chokladmousse och dina andra desserter. INGREDIENSER: kakaomassa*, rörsocker*, kakaosmör*, emulgeringsmedel: solroslecitin, vaniljextrakt*. * Jordbruksingredienser från ekologiskt jordbruk. Ingredienser från...
Portfölj (114)
Frankrike, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE återuppfinner klassikerna inom chokladkonfektyr i bastiansk stil. Det är hela Korsika i chokladgodis: en subtil förening mellan skatterna från Skönhetens ö och den goda chokladen, genom honung, citrusfrukter, hasselnötter, skatterna från maquis och de ikoniska Canistrelli som väcker barndomsminnen och lovar överraskande och unika smakupplevelser. För flera år sedan samlade syst...
Portfölj (97)
Frankrike, Saint Orens De Gameville
... desserter; mjuka kakor, brownies eller chokladmousse kommer att förhöjas av denna exceptionella choklad. Ingredienser Kakaobönor, rörsocker, kakaosmör, solroslecitin. Kan innehålla spår av MJÖLK, MANDEL, HASSNÖTTER, SESAM. Kakaohalt min. 70% Näringsvärden (per 100g) Energi 2421 KJ / 584 Kcal; Fett 43,2 g varav mättade fettsyror 26,61 g, Kolhydrater 34,6 g varav socker 30 g; Protein 8,7 g; Salt <0,01 g Förvaringsrekommendationer: förvara på en sval och torr plats 16-18°C skyddat från ljus och dofter. Nettovikt: 100g DDM: 12 månader...
Portfölj (85)
Italien, Trino
Sedan 1981 har GELPAS erbjudit glass, croissanter och snacks för barer och restauranger. Med oöverträffade produkter är vi det enda verkliga alternativet för din bar! Service, kvalitet och prisvärdhet. Denna filosofi har alltid varit vår fasta punkt och lever fortfarande idag med passion och beslutsamhet. GELPAS är specialiserat enbart på leveranser till barer, restauranger, pubar och kaféer. Därf...
Portfölj (9)
Frankrike, Saint-Didier-En-Bresse
Välkommen till LES SECRETS DE GALOU, en verkstad belägen i hjärtat av den pittoreska regionen Bourgogne. Här ägnar vi våra dagar åt att skapa unika hantverksljus med enbart soja-vax, trä- eller bomullsvätskor, och kända dofter från Grasse. Du kommer omedelbart att bli förtrollad av den varma atmosfären och den förtrollande doften som sprider sig från vår verkstad. Varje ljus du upptäcker är result...
Portfölj (47)
Frankrike, Auxerre
...Nez noter av röda och svarta frukter, lätt vaniljiga Accord metvin terrin av hare, nötkött, fylld lammstek på bädd av potatis, kanin i gibelotte eller chokladmousse Vinification lagring 1 år i franska ekfat (25% i nya fat och 75% i ettåriga fat) Œil: tät och mörk granatröd färg Bouche: mjuka tanniner som tecken på lång livslängd Le conseil de l'œnologue: serveras mellan 14 och 16°C Taux...
Portfölj (190)
Frankrike, Lys Haut Layon
...och vinparningar: Den passar perfekt till foie gras, kan serveras med blåmögelost och chokladdesserter. Den kan även serveras ensam som en digestif. Verriner med päron och foie gras, aumônière med foie gras och chokladmousse. Beskärning: Dubbel Guyot Höjd: 100 till 120 m...
Portfölj (43)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
...Förskuren i 12 bitar. Mandelkaka baserad på en Snickers-choklad kombinerad med mandel, fin chokladkräm och chokladmousse. Kakan är strödd med flera bitar av jordnötter och choklad och täckt med ett tunt lager av mjölkchoklad.
Frankrike, Ozoir-La-Ferriere
...Denna PET-burk är idealisk för desserter eller för att förvara dina desserter som: Kvarg, chokladmousse, pannacotta. Denna burk används också ofta för att förvara dina förrätter. Fördelen med dessa produkter ligger i deras utvidgade diameter. Burkarna finns i 2 format, säljs med sitt lock.
Portfölj (244)
Portugal, Pinhel
...I jakten på en djärvare smak, med intensiteten och styrkan av fruktiga, kryddiga och bittra noter, föds den extra jungfruoljan Iriz Intenso. En smakkombination som tillför värde till dina skapelser. Maximal syra: 0,5 % Smaknoter: Fruktig: Intensiv Bitter: Intensiv Kryddig: Intensiv Gastronomi: Prova att tillsätta en skvätt Iriz Intenso-olja och mald peppar i en chokladmousse. Du kan också skapa dina egna kombinationer. Enhet: 75CL - 25,4FL Oz Antal: 6 Land: Portugal Pris: €4.50 inkl. moms ** Begär offert **...
Frankrike, Charmes-Sur-Rhône
... brett utbud av söta blandningar (Muffins, Sockerkaka, Chokladmousse och andra....). Grundad 1986 för att återuppta verksamheten med förpackning av kryddor och stärkelse från ANTARTIC, är ANTARTIC II specialiserad på torra söta och salta produkter, tillverkning och förpackning av frukostflingor, ris, baljväxter och kryddor, couscous, snacks. Fabriken har som verksamhet att producera frukostflingor...
Frankrike, Arconnay
... distributör av choklad för bagerier och konditorier. Överdragare för chokladmousse, överdragare för bavarois, överdragare för chokladbombsmassor, överdragare för chokladdekorationer. Spritsmaskin Bravo för macarons, maränger...
Frankrike, Marseille
... mejeriprodukter (beredd för vispgrädde, chokladmousse, milkshake etc.) - Funktionella system för toppingar och fyllningar Caragum International® har lanserat sin kosmetikavdelning genom POLYNAT®T11, en 100% växtbaserad ingrediens. Certifierad COSMOS, denna ingrediens kommer att möjliggöra för formulerare att möta konsumenternas önskemål om mer naturlighet i produkterna och kortare INCI-listor.
Belgien, Mol
...Mascarpone, Ricotta, Pecorino, Parmesan), Engelska (Cheddar). Förutom ostar erbjuder de Smör, Grädde, Yoghurt, Fruktyoghurt, Plattost och Frukostost, Desserter, Risgrynsgröt, Kärnmjölk, Bredost, men också Kryddsmör, Färsk Grädde, Kulinarisk Grädde, Choklad, Choklad Lätt, Chokladmousse, Pudding från olika märken (Danone, De Lelie, Meylandt, Inza, Paschca, Stroobloem, Nazareth, Becel, Planta, Solo, Debic, Goudkuipje, Philadelphia).
Belgien, Meulebeke
... chokladmousse, bavarois, sorbet och många andra produkter. Hantverksmässiga vaniljvåfflor, toast och (torra och flytande) toppings för glassprodukter kompletterar sortimentet. Med innovativa produkter anpassar sig DV Foods dessutom efter årstema som Alla hjärtans dag, Påsk och årsslutet.
Frankrike, ARGENTON SUR CREUSE
Tillverkare av bakverk som är gräddade och frysta för stora och medelstora butiker, för restaurangverksamhet, för brasserier, smörgåsbutiker,... Tillverkare av frysta bakverk. Tillverkare av industriella bakverk. Tillverkare av kakor, muffins, brownies, chouquettes, chokladchouquettes, macarons, petits fours, kakor, fyra kvarts, chokladmousse, madeleines i frysförpackning. Tillverkare av råa bakverk eller gräddade bakverk.
Portfölj (5)
Belgien, Bruxelles
Exki är ett företag som specialiserar sig på färska och naturliga produkter. De erbjuder olika måltider såsom: soppor, smörgåsar, sallader, desserter,… Deras produktutbud: drycker (vatten, läsk, te, kaffe,…), bakverk (kakor, crumble, scones, muffins, brownies), croissanter, pajer, yoghurt, fruktsallader, tarteletter, tiramisu, chokladmousse, varma rätter, lasagne, kalla rätter (sallader, pasta, tabbouleh, ris,…), choklad, chips, macarons, havremjölk, vin, vinäger, olivolja, honung, chokladpålägg,…...
Belgien, Oostende
...Vanliga och hälsosamma ingredienser, precis som du skulle använda i ditt eget kök. Private label: Stora kunder har förtroende för vår produkt. Så köper Nieuwsblad en intressant pressartikel om Herman Desserts. För att göra en god chokladmousse finns det inget hemligt. Herman Desserts använder endast färska produkter av bästa kvalitet. Herman Desserts är värd ditt förtroende som din husleverantör av ditt märke.
Spanien, Marbella
Xolato producerar belgiska chokladspecialiteter och desserter, ett brett utbud av chokladmousse, personligt 3D-choklad, en totalupplevelse med choklad finns i vårt utbud på www.xolato.be...
Österrike, Seefeld In Tirol
Tillverkning av handgjorda Baumkuchen-block, Baumkuchen-terrin, potatis-Baumkuchen, majs-Baumkuchen, chokladmousse och kakor för gastronomin.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play