Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Avlång och stiliserad, med fin rörform. Den har en mörkrosa-magenta färg, en intensiv smak, en extraordinär doft, med olika inslag av marmorering, mjuk och glänsande. Våra skinkor kännetecknas av att vara söta (mycket lite salta), vilket ger dem en delikat smak och en mognad mellan 28 och 36 månader. Tillverkningsprocess: Varmskärning, kylning, V-skärning, salting, naturlig torkning, lagring...
Portfölj (43)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
SEDAN 1983 Produkter från Cárnicos BRISA, S.L. är ett familjeföretag beläget i Guijuelo, med över 35 års erfarenhet av att tillverka iberiska produkter av högsta kvalitet. Deras början går tillbaka till mars 1983, i en liten fabrik på cirka tusen kvadratmeter i centrum av Guijuelo. Platsen där de första anläggningarna byggdes var en gammal foie gras-fabrik som hette BRISA, därav namnet på varumär...
...De främre delarna av grisen har en fin muskulatur och en lycklig balans mellan magert och fett. Särskilt nackmusklerna, som grisen utvecklar när den äter och gräver. Detta är skärningen av coppa som, efter salting, peppar, kryddor, vila, är inslagen i naturligt tarm, torkad i kulleluft, och lagrad i minst fyra månader. Skivan kommer att vara som ett kompakt mosaik, intensivt röd-rosafärgad, med en doft av fräschör, söt, delikat smak, av stor finess.
Portfölj (10)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play