Spanien, Guijuelo (salamanca)
... från vår egen svinbesättning som betar fritt på fältet och livnär sig på nötter, gräs och spannmål. Denna skinka mognar i 12 månader i våra källare där den vilar i de kalla och stabila temperaturerna i Guijuelo. Det är där den får en söt smak och förbereder sig för att påbörja en resa mot det mer varierande klimatet vi hittar i Sierra de Huelva. Vår Castro och González Fusión kommer att smälta samman med Atlanten dimmor under ytterligare 24 månader och få styrka och en djup bouquet. Resultatet, en exceptionell skinka.
Portfölj (55)
... gourmetrecept, eftersom den erbjuder en exceptionell saftighet och en djup smak som tillfredsställer även de mest kräsna smaklökarna. Detta speciella snitt är perfekt för dem som söker en premium och autentisk gastronomisk upplevelse med iberisk gris.
Portfölj (15)
Spanien, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Eklövsmatad iberisk chorizo är en produkt som traditionellt tillverkas med de bästa kryddorna och utvalda köttsorter. Dess ingredienser och kontrollerad mognad gör denna produkt till en exceptionell delikatess.
Portfölj (14)
Frankrike, Auros
...IGP (utan ben) 18 månaders mognad, MANEX GRIS 8 kg Ett exceptionellt skinka. Rolls Royce av Bayonne. En sällsynt produkt. Av en kvalitet som närmar sig den svarta grisen från BIGORRE till ett betydligt lägre pris. MANEX-grisen är en traditionell tung gris från Baskien. Den uppföds och matas i minst 9 månader med enbart spannmål som produceras av uppfödningsgården. Det är gårdar som respekterar miljöstandarder och djurvälfärd tack vare begränsade flockar. PLV med plastbelagd skylt och prisskyltar medföljer produkten.
Portfölj (31)
Frankrike, Lyon
...Hel avbenad Bigorre svart gris skinka AOP. En karaktärsfull skinka som kännetecknas av sitt marmorerade kött och sitt exceptionella fett som ges av 24 månaders mognad. Bigorre svart gris, släkting till den iberiska "Pata Negra" och kännetecknad av sin svarta päls, är en exceptionell fransk gris. Den får en hälsosam 100% växtbaserad kost och lever ett fritt liv vid foten av bergen.
Portfölj (40)
Tyskland, Waltenhofen
...allflex S är en standard medium PA/PE barriärfilm med elva lager, en mångsidig kompositfilm som kombinerar flera egenskaper från olika filmaterial, såsom barriär- eller förseglingsegenskaper. Tack vare sin exceptionella transparens och glans kan den användas för en mängd olika tillämpningar. Dess formbarhet gör den lämplig för förpackning av griljerad skinka, till exempel. Dess enastående punkteringsmotstånd är en ytterligare fördel. Fördelar med allflex S i korthet: Ökad transparens Förbättrad formbarhet Förbättrat punkteringsmotstånd Utmärkta förseglingsegenskaper...
Portfölj (20)
Frankrike, Laguinge
... bryts det ner i tarmarna till en förening som klassas som troligen cancerframkallande (vilket kan hämmas genom tillsats av vitamin C). Eftersom vi inte använder det, måste torktiden vara längre vilket gör att vi får en skinka vars organoleptiska egenskaper är värdiga en exceptionell skinka. https://lehena.ecommerce-solidaire.fr vi ses snart...
Frankrike, Plailly
... pålitlighet. Mer än 8 000 LUTETIA-system har installerats världen över för att utföra avfrostning, salting, fasackumulering, termisk behandling, torkning och rökning, kylning och kryogenik. LUTETIA utvecklar teknologiska processer för alla dina tillverkningar: Fläskprodukter (kokt skinka, bacon, patéer), Torkade charkuterier (coppa, lufttorkad skinka, lufttorkad korv, Cobourg), Inlagda produkter, Bearbetade fågelprodukter (fågelskinka, nuggets), Grillade och rökta kycklingar, Skaldjursprodukter (lax, bläckfisk).
Belgien, Alleur
Vi tillverkar baconfiler, rökta bröst, baconbitar samt lufttorkad skinka, och alla dessa produkter är av högsta kvalitet! Här rimmar charkuteri med passion. Passionen för väl utfört arbete för att erbjuda charkuterier av kvalitet i den renaste stil av huset. De stora torkrummen förenar modern teknik med gammal tradition. Långsamt, precis som förr, får de noggrant utvalda produkterna tid att mogna för att ge charkuterier av exceptionell kvalitet. Rökningen sker endast med ekspån. Denna naturliga process, i kombination med vår expertis, ger våra charkuterier en smak av oöverträffad finess.
Frankrike, LOUEY
...Les Salaisons de l’Adour har som huvudaktivitet att bearbeta och lagra Bayonne-skinka och exceptionell svart svinskinka. Genom att skaffa förstklassiga råvaror och inspireras av traditionella baskiska och bigourdanska metoder, garanterar Les Salaisons de L’Adour hög kvalitet och prestige för sina produkter. I samarbete med lokala uppfödare och en godkänd skärverksamhet har Les Salaisons de l'Adour fördelen av att erbjuda ekologisk Bayonne-skinka, som är en naturlig produkt vars tillverkning respekterar vår miljö.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play