Frankrike, LEVALLOIS-PERRET
La Cuisine Collective är ledande inom fackpressen för den kollektiva restaurangbranschen i Frankrike. Denna tidning riktar sig till alla aktörer inom yrket (chefer, förvaltare, ekonomer, kockar, kockar, grossister, industriföretag, distributörer, etc.).
Frankrike, Heudebouville
Cuisine Solutions Europe erbjuder ett brett utbud av sous vide-kokta livsmedelsprodukter som säkerställer en oöverträffad smakkvalitet men också en stor användarvänlighet. Företaget är verksamt i USA, Frankrike och Chile och har ett internationellt rykte. Med ett sortiment av ett hundratal produkter erbjuder Cuisine Solutions Europe oändlig flexibilitet för alla professionella kockar.
Frankrike, Paris
Le Bristol Paris är ett lyxigt 5-stjärnigt hotell beläget i hjärtat av Paris, som inkluderar en gourmetrestaurang, ett lyxigt spa och en inomhuspool. Denna magnifika anläggning, en juvel i Oetker Collection, är rik på kvaliteten hos sina anställda, mer än sex hundra personer, lärlingar, kockar, kökspersonal, florister, hushållerskor... Alla experter inom sina områden som lägger ner hela sitt...
Frankrike, Vailly Sur Aisne
...pepparsortiment, sumakpulver, vanilj, za'atar, rosépeppar, kanel, kaffir lime, salter, ... Våra kunder är delikatessbutiker, yrkesverksamma inom livsmedelsbranschen, restauratörer, kockar, bagare, men också företag eller företagskommittéer för affärsgåvor och delikatesskorgar.
Frankrike, Canejan
HUMBLOT är ett företag som organiserar mottagningar. HUMBLOT erbjuder skräddarsydda tjänster utifrån era projekt, som förenar hantverk, estetisk känsla och originalitet. Projektledare, kockar, restaurangchefer, servitörer, chaufförer, leveranspersonal... alla dessa medarbetare, med en mångfald av yrken och talanger, skapar en fantastisk upplevelse för era mottagningar. HUMBLOT organiserar kongresser, seminarier, invigningar, produktlanseringar, incitamentskvällar...
Frankrike, Megève
... är raffinerad. Beläget i hjärtat av Megève, upptäck en unik hantverksskicklighet i vårt chokladverk med originalkreationer från mästerchokladören Jean-Paul Hévin. Och för att fortsätta denna läckra kulinariska resa erbjuder våra kockar Flora Mikula och Stéphane Patraud smakfulla rätter inspirerade av Savoie. För en avkopplande vistelse erbjuder Le Grand Hôtel du Soleil d'Or en lugnande upplevelse...
Frankrike, Saint-Malo
... producerar både för stora kockar och för entusiaster av gott smör, med den fuktighet och saltmängd de önskar. Mjölken som används kommer från gårdar belägna mellan Rennes och Syd-Manche. Han producerar 240 ton smör varje år. Jean-Yves Bordier exporterar sitt smör till 17 olika länder och har fått ett världsrykte. Produkt- och tjänsteutbud: Sött smör, halv-saltat smör, saltat smör, smör med rökta...
Frankrike, Caylus
Sedan 1896 har 121 år gått och kunnandet hos Conserves d’Autrefois fortsätter att berikas. 121 år av att vi utövar vårt yrke med passion, noggrannhet och kreativitet… Vårt kulinariska arv, rikt och resultatet av många recept som våra kockar har utarbetat under alla dessa decennier, ger oss idag en värdefull kompetens som kommer från detta arv. Beläget i hjärtat av Quercy Känner du till Conserves d’Autrefois? Vid ingången till Caylus, i Quercy, arbetar ett team på 19 personer för att främja det bästa av vår regionala gastronomi. Kom och upptäck ett transparent företag.
Frankrike, Levallois-Perret
... särskild diet kan våra dietister anpassa dina menyer efter dina behov. Efter en första kontakt hemma för att förstå dina behov och förväntningar, går våra kockar in i köket för att leverera varma måltider tillagade med färska och säsongsbetonade produkter. För mer information, tveka inte att besöka vår webbplats och kontakta oss!
Frankrike, Marcolès
Den hantverksmässiga hydromelproducenten Fabien Kaczmarek tillverkar högkvalitativa honungsviner. Idag finns hans produkter på borden hos stora kockar på gastronomiska restauranger, inklusive stjärnrestauranger, och han har som mål att återupprätta anseendet för detta antika honungsvin och positionera det som ett högkvalitativt vin. Utmaningen har lyckats, den stora reservens hydromel är unik och...
Frankrike, Soufflenheim
Poterie Ernewein-Haas, krukmakare från Soufflenheim - Alsace: i generationer har vi skapat och förbättrat användbara modeller som tillfredsställer både i sin enkelhet och sitt generösa bidrag av smaker, från lokala kockar till de största stjärnorna inom fransk gastronomi. Vi anlitas av hotellskolor i olika länder som åter lär sina kockar konsten av denna traditionella och regionala matlagning...
Frankrike, Le Cannet
... och upptäcker en smak av frukter och grönsaker som är oöverträffade och som de skulle vilja återfinnas på sina tallrikar i Europa, särskilt i Frankrike. Om ni kontaktar oss en gång, kommer ni att bli en trogen kund tack vare kvaliteten och urvalet av våra frukter och grönsaker som har imponerat stora kockar som har besökt våra mest kända tunisisk restauranger. Vi erbjuder service, erfarenhet...
Frankrike, Aubervilliers
CHAT - FÖRSÄLJNING Vår byrå är 100% specialiserad på köp och försäljning av lokaler inom livsmedelssektorn. Cateringföretag, kockar, restauratörer, kolla in våra annonser och kontakta oss redan nu. Har du en fastighet att hyra ut eller sälja? Kontakta oss eller lägg upp din annons. COWORKING Coworking är den innovativa lösningen för att optimera lokaler inom livsmedelssektorn. Har du lokaler, dela dem nu. Du startar din verksamhet och vill hitta en flexibel lösning för din produktion, coworking är rätt för dig.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play