... ett blommigt vatten av hög kvalitet, destillerat med respekt för växten enligt de traditionella och hantverksmässiga metoderna hos våra partnerproducenter. Män och kvinnor som är lika passionerade som intressanta. Vi har därför noggrant valt ut det enligt våra metoder för ansvarsfull sourcing: Etisk strategi, Spårbarhet Bel Air, Prov, Laboratorieanalyser, Dofttest.
Latinskt namn: Chamaemelum nobile
Ursprung: Frankrike
Använd del: Blommande toppar
Färger: Färglös till ljusgul
Doft: Fruktig och aromatisk...
...Renar matsmältningssystemet
Främjar känslan av mättnad
Främjar långsam och varaktig viktminskning
Allierad med en balanserad kost
Behandlar gasproblem
Lindrar mensvärk
Tonic och afrodisiakum, hjälper till att återfå vitalitet vid utmattning (För en afrodisiakumverkan kan den användas som en kuddsprej, i en atmosfärisk dimma eller som en ersättning för vatten i en dimspruta)
Skyddar mot åldrande...
...Yuzu råsirap från Bacanha är en aromatisk koncentrat av denna exceptionella citrusfrukt som har sitt ursprung i Asien. Dess arom är syrlig, fruktig och dess citruston är unik.
Yuzu råsirap kan användas i dina recept för smoothies, cocktails eller lemonader.
Ingredienser: ekologiskt rörsocker, vatten, ekologisk koncentrerad citronsaft, ekologisk yuzu juice, naturlig yuzu arom, naturlig mandarin arom, lime extrakt, citronsyra.
Flaska på 400 ml
Upp till 20 drycker per flaska
Dimensioner: 8*8*16 cm
Nettovikt: 875...
AVP (EX-BWC EUROPE DISTRIBUTION) är ett företag som distribuerar hantverksmässiga livsmedelsprodukter, specialiserat på distribution av belgiska våfflor och rehydratiseringsmixar sedan 2011. Vår ambition är att upptäcka och lyfta fram högkvalitativa lokala produkter.
Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter: degar för liège-våfflor, liège-våfflor, förkokta brussels-våfflor, crêpes, rehydratis...
CENTRALE D, ett företag beläget i Saint-Etienne, är en livsmedelsgrossist för både professionella och privatpersoner. CENTRALE D erbjuder ett brett utbud av livsmedelsprodukter och förpackningar för både professionella och privatpersoner.
Hos CENTRALE D hittar du ett helt sortiment av livsmedelsprodukter:
- i vårt Espace Frais: ostar, mejeriprodukter, frukter och grönsaker, kött och fisk, charku...
BERISMA SAS. är ett företag specialiserat på handel med livsmedelsingredienser såsom aromer, eteriska oljor, emulgeringsmedel och stabilisatorer. Vi är engagerade i att tillhandahålla högkvalitativa produkter för att möta behoven hos våra kunder inom livsmedelsindustrin. Vår expertis gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av ingredienser för att förbättra smak, textur och hållbarhet hos livsmedels...
...
kolhydrater(g)=52 varav socker(g)=51
proteiner(g)=1 salt(g)=0
Tillstånd:Ny
INGREDIENSER:Korsikanska svarta fikon 53%, socker, Muscat AOC Cap Corse från Mlle D i PATRIMONIU 13%, vatten
Nettovikt:220 g
Ursprung:Korsika...
... inandning för att hjälpa till att frigöra dina luftvägar.
Låt ditt tepåse dra i en kopp varmt vatten i 4 till 5 minuter.
CERTIFIERAD AB EKOLIGISK JORDBRUK. 100% ekologisk annars inget - se informationen i vår kategori: Teer, örtteer, Provence-kryddor.
...Denna lilla palm med krypande rhizomer har en krona av blad som består av tunna petioler täckta av taggar vid vinklarna och en flikig, klyvlig palmblad i änden. Druvan med aromatisk doft innehåller ett frö.
Användningstips
1 till 2 kapslar/dag att svälja med ett stort glas vatten
att ta som ett tillskott till en varierad och balanserad kost.
Försiktighetsåtgärder
Överskrid inte den...
...Referens
En lång och mycket aromatisk ris, även kallad jasminris. Detta långa och mycket aromatiska ris har sitt ursprung i de höga platåerna i norra Thailand. Som en värdefull råvara har det alltid tillagats för de högsta dignitärerna vid Siams hov.
Förberedelse
Skölj, låt rinna av och koka en volym ris i en och en halv volym kallt vatten under lock i 10 till 15 minuter, och salta sedan.
...Kinesiskt svart te rökt med tallrötter. Klar i koppen, mycket aromatisk, passar det utmärkt till salta eller kryddiga rätter.
Ingredienser: Svart te
Doft: Rökt
Idealisk stund: Vi rekommenderar att du dricker detta te på morgonen.
Rekommenderad bryggtid: Vi rekommenderar att du låter det dra i 3 minuter i sjudande vatten mellan 85°C och 90°C. När det har dragit får det en mer eller mindre mörk karamellfärg.
... upp den i ditt glas, låt den vila en minut så att den kan avge alla sina aromer och dofter. Vår vinmakare kallar detta 'den mystiska minuten'.
Courvoisier VSOP Exclusif är den obestridliga favoriten bland mixologister världen över. Tack vare de dominerande kryddiga dofterna i denna sammansättning erbjuder den en aromatisk komplexitet som ger en annan dimension till alla cocktails, klassiska eller moderna.
UTMÄRKELSER
GULDMEDALJ
The Beverage Tasting Institute Competition
2010...
... tillför både smak och färg.
Om smaktillskottet till den färdiga livsmedelsprodukten är bevisat, kommer det brända sockret att märkas som: "karamell (glukossirap, vatten, socker) eller (socker, vatten)". Om det endast tillför färg, kommer märkningen att vara: "färgämne: E150a".
...Relevé men delikat, denna lätt kryddiga senap med hela smaken av Espelette-peppar är mycket aromatisk.
Ett verkligt framgångsrikt komplement till både vita och röda kött samt till fisk i folie. Utmärkt för att lyfta såser, vinägrett, majonnäs… och för att täcka kött som ska grillas.
Ingredienser: Vatten, senapsfrön, vinäger, tomatkonscentrat (tomat, salt, syra: citronsyra E330), salt, socker, Espelette-pepparpulver (1,3%), konserveringsmedel: natriumbisulfat.
Finns också i en hink på 1,1 kg.
... salvadorin, vitamin C, mineraler som klorid och fluorid; mineralerna svavel, fosfor, kalcium och framför allt kisel; varierande mängder saponiner, flavonoider och steroider.
Siwâk under mikroskopet
Efter att ha kokat en blandning av alkohol + glycerin + vatten (i lika stora mängder) + tvärsnitt av Siwâk, identifierade forskarna 3 lager:
1. Det övre lagret består av ett mjukt bark (som den från ek)...
... rikedom när den sprayas direkt på huden, på de ställen där den är varmast (nacke och handleder).
INNEHÅLL
100 ML
INGREDIENSER
alkohol/denaturerad alkohol, vatten/aqua, parfym/doft, bensylalkohol, citral, kumarin, eugenol, hexyl kanelaldehyd, limonen, trämossa.
Rabattkod just nu: 2plus1 (ange innan betalning)
topp: Bergamott, Citron, Mynta
hjärta: Rabarber, Jasmin, Grönt te, Selleri
bas: Nejlikor, Amber, Mossa, Musk...
...Hydrolatet av vanlig oregano, som kommer från det latinska namnet Origanum vulgare, är en aromatisk blommig vatten med en kryddig doft, både pepprig och söt. Vårt hydrolat framställs genom destillering av våra skördar i vår verkstad i Ham, Picardie. Tack vare denna process finns essentiella oljemolekyler i vattnet i små mängder, vilket gör hydrolatet mildare och utan kontraindikationer.
Vanlig...
...L'ice O Lator dök upp i Holland på 90-talet. Den kommer från harts som finns på knoppar och blad. Utvinningen av detta växtbaserade harts görs med vatten och is. Vi har respekterat de traditionella teknikerna för att tillverka vårt 100% franska harts. 100% Fransk. Egenskaper: Led-, muskel- och mental avslappning. Rik på CBG, CBN, CBD, CBC. Doft- och smakprofil: Skogig, jordig, pepprig. Idealisk mot svåra smärtor i slutet av dagen. Effekt: 8/10 Aromatisk styrka: 8/10 Textur: formbar Fett: lätt Färg: Mörkbrun
Gram: 1, 3, 5, 10, 20, 30, 50...
... mikroorganismer
EGENSKAPER
FYSIKALISKT TILLSTAND Transparent vätska
FÄRG Gulaktig
LUKT Lätt aromatisk
KOKPUNKT 100°C
PH 6-6,5
LÖSLIGHET Fullständig i vatten
DOSERING
Doseringen av PROBIO beror på flera faktorer:
Natur och kvalitet av mikroorganismer.
Volymen av badet eller kretsen.
Frekvens av byte av badet.
Mängd förorening.
Chockbehandling 1 % av vattenvolymen
Underhållsbehandling 0,2 till 0,4 % av vattenvolymen
Använd lämpliga handskar och skyddsglasögon...
... extraherar en del av de fetter som finns i livsmedlet. Denna metod minskar kraftigt förlusten av vatten och safter som finns i livsmedlet, är omedelbar och snabb, genererar varken lukt eller fettrök, och överför en arom som tidigare introducerats i alkoholen till livsmedlet. Exempel på genomförande av en "showlagning": tillagning av ägg cocotte i salen, varm sufflé i salen, karamelisering som show, flambering i salen, men också andra "överrasknings"-lagningar av kött, fisk, skaldjur, musslor, frukter...