...Jag kan PET
Vikt socker 100 gram.
Möjlig användning: vispgrädde, yoghurt, maränger, macarons, marshmallows, godispinnar, isbitar, glass på pinne....
Sammansättning: socker, smak av crèmebrulée, naturlig färgämne brun och gul (E150c och E100)
Det kan finnas spår av ägg, mjölk, senap, jordnötter, sniglar och skaldjur, fisk, sesamfrön och soja
Referens:SUCRE0011A...
Baserat i Grasse, världens huvudstad för aromer och parfymer, är Sélectarôme en tillverkare av livsmedelsaromer sedan mer än 30 år.\nVi erbjuder mer än 3000 referenser av aromer i flytande eller pulverform, och har även utvecklat en serie av certifierade ekologiska aromer.\nVi erbjuder också en serie aromer som är speciellt utformade för e-vätskor för elektroniska cigaretter i enlighet med gälland...
Välkommen till DISTRAZUR, din grossist inom delikatesshandel. I över 25 år har vi betjänat den traditionella handeln med ett ständigt fokus på att erbjuda kvalitetsprodukter som är anpassade till våra kunder och skiljer sig från storhandelskanalerna. Vårt märke, Les Saveurs du Clavon, tilltalar de mest kräsna gourmetarna. Det är lätt att känna igen och garanterar ett urval av smakfulla, fina och d...
...Vår premium Gourmet Pompona vanilj omsluter dina sinnen med sin förtrollande blommiga bukett, en touch av frukt och en förförisk chokladfinish. De fylliga och väldoftande bönorna är varje bagarens dröm, och de ger en oöverträffad komplexitet och karaktär till läckerheter som crèmebrûlée, glass och äggkrämer. Med en slät och tjock konsistens samt en robust vaniljessens, tillför Pompona vanilj...
...Låt dig föras bort av rikedomarna från röda frukter, förenade med de sprudlande tonerna av citron och neroli. Ett saftigt hjärta av jordgubbe och hallon leder dig mot en krämig avslutning av vanilj och crèmebrûlée.
Olfaktiv familj: Fruktig
Toppnoter: Citron, neroli
Hjärtnoter: Jordgubbe, hallon...
... för att lyfta fram dem. Kvaliteten på Courvoisier cognacer är världsomspännande erkänd och regelbundet belönad vid olika internationella sprit-tävlingar (IWSR, San Francisco Spirits Competition…)
Iris
Doften av iris, som är karakteristisk för noggrant utvalda cognacer, förhöjs av lagringen i våra fuktiga källare vid Charente och under den varma solen i Cognac.
Crèmebrûlée
Bränningen av insidan av...
...Färg: Mahogny med kopparglans
Näsan: En bukett som harmoniskt kombinerar fina noter av torkade blommor, iris och syren med värmen från kandiserad frukt, marmelad och crèmebrûlée. En kryddig sötma som avslöjar träiga aromer av rostad ek och cigarrlåda.
Smak: En anmärkningsvärd intensitet och aromatisk komplexitet för en gourmet Cognac, en sammetslen textur och en överraskande amplitud.
Smakålder: cirka 15 år
Smakförslag: Ren som en digestif (mellan 20 ° och 25 °), i samklang med chokladdesserter eller med en bra cigarr.
...Le spiritueux : Denna fantastiska bourbon från Kentucky produceras av den mest medaljerade destilleriet i branschen: Buffalo Trace. Bestående av en blandning av sprit som har lagrats i minst 10 år på fat, erbjuder denna vackra flaska en smakprofil som är både läcker och generös samt en strukturerad smak. Aromer av vanilj, karamell, kokos, crèmebrûlée, kryddor (muskat, peppar) samt vackra...
...Parfymerade fondanter (att använda med en doftbrännare)
I den här kategorin hittar du de "gourmet" dofter som finns hos 1001 Sent’Eure
20 köpta = 1 gratis
30 köpta = 2 gratis
40 köpta = 3 gratis, osv…
sockervadd, violgodis, colagodis, brioche, bubbelgum, saltad smörkola, grädde, citronmaräng, asiatisk cocktail, godishjärta, mjölkchoklad, plommonmarmelad, chokladkaka, gazellhorn, crèmebrûlée...
... utmattning.
I köket är rosmarin köttets och fågelns bästa vän. Det ger en fantastisk smak åt lamm, såser och buljonger. Det tillför en touch av originalitet till crèmebrûlée eller vaniljflan, puddingar eller aprikosmarmelad.
... att tillföra en unik smakdimension till dina söta skapelser.
Receptidé: Crèmebrûlée med älggräs
Ingredienser:
500 ml vispgrädde
4 äggulor
80 g socker
1 tesked flytande vanilj
1 matsked älggräsflingor
Referens: AR805125
Ean13: 3760306805125...
... produkter är fria från konserveringsmedel. Agrodoubs är certifierat enligt IFS högsta nivå och utvecklar ekologiska recept.
Bär- eller karamellfyllningar för chokladtillverkare, blandningar för citron- eller chokladpajer, crèmebrûlée eller patisserier är några av specialiteterna från fabriken som ligger i byn Flagey. AGRODOUBS har satsat på franska pastöriserade, frysta produkter som skickas till fem...