Frankrike, Lyon
Frankrike, Ploufragan
...Färsk Rödmärkt Gris Produktionen av Färska Rödmärkta Grisar har gradvis blivit en verklig lokal specialitet (100% bretonsk produktion) som bygger på en NATURLIG uppfödningsmetod som är mycket medveten om miljön och djurens välbefinnande, med specifika egenskaper: familjeägda gårdar, en kost utan GMO och rik på spannmål, uppfödningsförhållanden som respekterar djuren, på halm och med tre gånger...
Matchande produkter
GRISAR
GRISAR
Andra produkter
Charcuteri
Charcuteri
Portfölj (4)
Frankrike, Saint Martin Belle Roche
...300 g av läckerhet. Och vad finns det i? Färsk helmjölk (ursprung Frankrike) 53%, socker, speculoosdeg 12% [(speculoos 57% (vetemjöl, kandisocker, margarin, rörsocker, sojamjöl, invertsocker, bakpulver (natriumbikarbonat), kanel, muskot), vegetabiliska oljor (palma, raps, kokos), socker, emulgeringsmedel (rapsolja)], skummjölkpulver 7%, glukossirap. Kan innehålla: hasselnötter, nötter och ägg...
Portfölj (23)
Frankrike, Saint Marcel Les Valence
GSI är ett företag som specialiserar sig på design, tillverkning och marknadsföring av innovativa automatmaskiner. Vårt mål är att bygga en intelligent distribution som är modulär och lättanvänd, kapabel att anpassa sig till förpackningar och vikter av alla slag. Automatdistributionen kan möta de nuvarande behoven hos konsumenterna. De söker omedelbar, snabb tillfredsställelse, dygnet runt, på al...
Portfölj (158)
Frankrike, Cadeilhan
...En svartlökskaka, läcker och originell, att dela med familj eller vänner. Ett handgjort recept, framtaget i samarbete med det hantverksmässiga bageriet Carrément Bon. INGREDIENSER Vete* , färsk smör från Isigny*, fullkornsmjöl av mandel*, färska ägg*, svartlök* (6%), psyllium*, salt från Noirmoutier. FÖRVARING Förvaras i rumstemperatur och skyddat från ljus. Hållbarhet: 3 månader. FÖRPACKNING Våra kakor är förpackade i en påse av helt biobaserad cellulosa på 70g. Påsen är komposterbar.
Portfölj (9)
Frankrike, Ploërmel Cedex
...Motsvarar 22 ägg per kg. Pastöriserat helt ägg används i tillagningen av omeletter, flan, genoise, brioche, bakverk... En produkt gjord av ägg lagda i Frankrike. Finns i flaskor om 1 kg, 2 kg eller 5 kg.
Portfölj (52)
Frankrike, Paris
...Den svarta hönan Noirans har ärvt fjädrade ben och en förbättring av gener som ger en generös produktion av mycket färgglada ägg. Noirans har samma egenskaper som sin förfader, hönan Marans. Den är resultatet av korsningar mellan en lokal höna och äldre raser, från vilka den har ärvt sin robusthet samt sina fjäderfärger. En elegant svart och kopparfärgad dräkt Stora chokladbruna ägg En sällskaplig höna...
Portfölj (28)
Frankrike, Paris
...Ekologisk durumvetesemolina av hög kvalitet, ekologiskt AOC kastanjemjöl från Ardèche (10%), ekologiskt kantarellpulver (3%), ekologisk muskotnöt. Innehåller gluten, ägg och spår av soja. Genomsnittliga näringsvärden per 100g: ENERGI - 1462kj / 345kcal PROTEINER - 10,8g KOLHYDRATER - 71g varav sockerarter 2,1g FETT - 1,8g varav mättat fett 0,5g FIBER - 3g SALT - 0,02g Ean13:3701511705336 Referens:TagliatelleBioCepeChataigneFr1...
Portfölj (133)
Frankrike, Biguglia
...Cookies Prisuttu / Tome Skick: Ny Sammansättning: Mjöl, färsk smör, korsikanska hasselnötter, korsikansk prisuttu, ägg, bakpulver, korsikansk tome Innehåll: 200 g Ursprung: Korsika...
Portfölj (68)
Frankrike, Olivet
...Referens 3417960034490 Användningstips: Fisk, såser, linser, bönor. Recept på zucchinikladdkaka för 8 personer Förberedelsetid 1h - 5 g kalvfond eller 1/2 buljongtärning - 100 g vatten - 800 g zucchini - 1/2 tesked gurkmeja - Salt - 3 ägg (140 g) - 2 kvistar timjan - 100 g mjöl - 400 g skummjölk - Liten bukett gräslök - 110 g färsk getost - 30 g svarta oliver Tvätta, borsta eventuellt zucchinin...
Portfölj (114)
Frankrike, Valréas
...En resa mellan land och hav som kommer från föreningen av salt från Guérande med äkta flisor av svarta tryfflar från Provence, som därmed avslöjar sin fulla aromatiska kraft. Smakråd: Ett stänk räcker för att förhöja färsk pasta, en risotto, vitt kött, ett carpaccio och är idealiskt på foie gras och ägg. Används endast i sista stund i dina förberedelser, när tillagningen är klar.
Portfölj (10)
Frankrike, Faverolles-Sur-Cher
...Pepparkaka med nötter 250g, Honung från regionen Centre 50%, vetemjöl och rågmjöl från Sologne, vatten, nötter 5%, färska ägg, färsk smör, bakpulver natriumbikarbonat, havssalt från Guérande, kryddor stjärnanis, kardemumma, kanel, nejlika. Innehåller gluten, kan innehålla spår av ägg och nötter. Förvaras torrt och svalt. Energivärden per 100g produkt Energi 1376 KJ / 329 Kcal fett 4.5 g varav...
Portfölj (28)
Frankrike, Malataverne
... passar perfekt med den marinerade ansjoviskfilén i olivolja. Om du har ett recept som främst använder dessa ingredienser, kan du utan tvekan lägga till ansjovis och lyckas varje gång: - Grön eller svart oliv - Tomat (färsk, krossad, körsbärstomat...) - Kapris - Grillad paprika - Zucchini - Potatis - Mozzarella- och fetaost - Hårdkokt ägg, majonnäs eller omelett - Vitlöksklyftor.
Portfölj (188)
Frankrike, Ham
... Ingredienser: 1 pajdeg 200 g färsk getost 4 ägg 200 ml grädde 1 matsked skurna cibouletteblad Salt och peppar, efter smak Förberedelse: Förvärm ugnen till 180°C. Lägg pajdegen i en pajform och nagga den med en gaffel. Smula den färska getosten över pajbotten. Referens:AR805132 Ean13:3760306805132...
Portfölj (127)
Frankrike, Guenange
... kommer att krydda den berömda såsen. Ingredienser: Vatten, färsk jalapeno (ursprung Holland), rörsocker, vinäger, salt, lök, vitlök, rom (1%), citron (0,2%). Tillverkad i Frankrike 100 Ml 5 000 (Scoville-skalan)...
Portfölj (98)
... kombination med italiensk hantverksskicklighet, gör det möjligt att skapa pasta av högsta kvalitet, långsamt torkad för att bevara dess näringsfördelar. Vi erbjuder naturell pasta med eller utan ägg, smaksatt med mer än 20 olika smaker (tomat, basilika, piment d'Espelette, morot…). Vi erbjuder färsk pasta på beställning och torr pasta, tillgänglig i 9 unika former (coquillettes, fusilli, tagliatelle...
Portfölj (43)
Frankrike, Flagnac
...ägg, mjölk och bröd kommer från Occitanie. •Aligot Express har utvecklat olika frysta regionala recept i sin R&D-verkstad, anpassade efter kraven från restauratörer, såsom: •Aligot: Finns i flera format som motsvarar varje arbetsmetod. •Aper’ligots: Aligotpärlor som kan avnjutas som tapas, i sallad eller som tillbehör, i varianter som Cantal / Schalottenlök, Roquefort, Anka eller Truffle...
Portfölj (5)
Frankrike, Blagnac
...La Maison Baumont är ett familjeföretag från sydvästra Frankrike som specialiserar sig på tryffel. Detta företag kommer att ge dig råd om hur du bäst använder tryffel och erbjuda kulinariska skapelser kring sin specialitet, som "Kammusslor med honung och tryffel" eller "Ägg cocotte med svamp". Tack vare sin webbshop hittar du både färsk vit eller svart tryffel, samt sommartryffel, glasburkar med...
Frankrike, Huelgoat
Crêperiet Keltia Nevez grundades 1982 i Huelgoat (centrala Finistère), en turiststad känd för sin legendariska skog och sina kaos. Våra crêpes tillverkas hantverksmässigt med gårdsmjölk, färska ägg och färsk smör, utan konserveringsmedel eller tillsatser. Vi erbjuder även ett ekologiskt sortiment med vetemjöl eller spelt. Hantverksmässig tillverkning och lokala ingredienser. Vi lägger stor vikt...
Populära länder för denna sökterm