Italien, Orbassano
...Acqua, ägg och durumvetemjöl skapar den perfekta blandningen för denna pastasort, som kännetecknas av sin rörformade och grova, räfflade yta. Denna konsistens är utformad för att fånga och hålla kvar såser, vilket gör den till en idealisk följeslagare till rika ragù (sugo di carne).
Portfölj (57)
Italien, Castellazzo Bormida (al)
... och Grädder: Perfekt för att skapa rika och aromatiska såser. - Första Rätter: Idealisk för att riva över pasta, risotto eller gnocchi. - Kötträtter: En sofistikerad komplement till tartar, filéer och stekar. - Förrätter och Tillbehör: Förstärker smaken av bruschetta, ägg och ugnsbakade grönsaker. Kontakta Oss för Din Beställning Om du vill lägga till den tillgängliga excellensen av Tuber Magnatum...
Portfölj (34)
Italien, Sassano
Italien, Giuliano
...Pan di spagna, blandning av pastöriserade ägg, strösocker, mjöl "0", amerikanskt mjöl, vatten, kakao 22/24%, aromer. FARCITURA: Färsk grädde, mascarponepulver (33%), pastöriserad äggula, socker. BAGNA: Vatten, socker, kaffesmak 70°, frystorkat kaffe. Förvaring vid -18° Produkt som ska tinas.
Portfölj (129)
Italien, Fisciano
...Färsk lasagne med ägg är en klassisk italiensk rätt som är populär över hela världen och ofta serveras som huvudrätt till middag eller vid stora sammankomster. Det är en rejäl och tillfredsställande rätt som är perfekt för att mätta en stor grupp eller för en mysig familjemiddag.
Portfölj (3)
Italien, MILANO
...kakaosmör, emulgeringsmedel: solroslecitin, vanillin), granulat av "Pan di Stelle"-kaka 2% [vetemjöl, socker, solrosolja, smör, högkvalitativ pastöriserad färsk mjölk, kakao, choklad (kakaomassa, socker, kakaosmör, naturlig vaniljarom, emulgeringsmedel: sojalecitin), färska ägg, honung, hasselnötter, vetestärkelse, jäsmedel (natriumbikarbonat, ammoniumbikarbonat), salt, aromer, äggvita i...
Portfölj (229)
Italien, SALZANO
...Användningen av den professionella maskinen för produktion av färsk pasta är tillgänglig för alla, den gör allt själv; det räcker med att lägga i ingredienserna så är pastan klar på några minuter i önskade typer och format. Efter att ha hällt i ägg, mjöl och vatten i behållaren knådar maskinen automatiskt i cirka 5 minuter, sedan börjar den med formningen. Maskinen finns nu i många restauranger...
Portfölj (6)
Italien, Brusaporto
... padano, brödsmulor, ägg, mjölk, smör och kryddor. ”Scarpinòcc De Par” från Pastificio Davena är certifierade av märket ”Bergamo Città dei Mille... Sapori” utfärdat av Handelskammaren. Finns i förpackningar om 250g och 500g.
Portfölj (10)
...Ingredienser: durumvete, färska ägg (33,4%), vit tryffel (Tuber albidum Pico) 0,8%, arom. Idealisk i kombination med Delizia al tartufo bianco King of Truffles, med färsk tryffel och med svart tryffelsmör King of Truffles.
Portfölj (10)
Italien, Palagonia
Sicilian Goodness, ett ungt och dynamiskt sicilianskt företag, sysslar med produktion under varumärket Sicilian Goodness och handel med typiska sicilianska produkter för återförsäljare och privatpersoner. Produkterna exporteras och finns på olika europeiska marknader. För mer information kan du begära en offert genom att skicka ett e-postmeddelande till info@siciliangoodness.com eller alternativt ...
Portfölj (55)
Italien, Caraglio
... potatisflingor, vetemjöl "00", durumvetesemolina, ägg och utvalda köttsorter. De fryses omedelbart och kyls ner till -18°C, utan några konserveringsmedel, för att garantera en äkta och högkvalitativ produkt. Bland nyheterna hittar ni: Frysta såser redo att använda och fryst grönsakssoppa redo att använda.
Italien, Napoli
... gammal balans. Det är här som surdegen får en omsorgsfull behandling av utfodring fram till en fullständig mognad på 36 timmar. Och det är här som sortimentet "Madre" föds, resultatet av Cupiellos kreativitet och dess förmåga att förena de mest uråldriga och naturliga ingredienserna: mjöl, ägg, socker, smör och färsk surdeg. Våra huvudsakliga produktlinjer är Cornetti Madre, linjen av veganska croissanter, muffins och portionskakor, viennoiserie, napolitanska specialiteter och många fler.
Italien, Paina Di Giussano
... erfarenhet vi har samlat på oss under många år i branschen. Nedan följer några produkter som ni alltid hittar i vår butik: Gorgonzola d.o.p. på sked och i skivor, över 30 olika typer av blåmögelostar baserade på Gorgonzola; charkuterier av högsta kvalitet, färska ostar från Valsassina (LC), lagrade ostar av ko och get, honung, sylt, viner, ägg, färsk pasta, yoghurt, mjöl, te, infusioner, småkakor och mycket mer. Att kliva in i vår butik är inte bara ett nöje, utan också ett sätt att förstå skillnaden mellan de hantverksprodukter vi erbjuder och de som normalt finns på marknaden.
Italien, Santa Maria La Carità
... kolhydrater och under en minimum av 12 upp till 36 timmar, beroende på vilken typ av format som ska bearbetas. Bearbetning av Färsk Pasta: varje produkt tillverkas med noggrant UTVALDA RÅVAROR och avvisar kategoriskt användningen av konserveringsmedel eller tillsatta ämnen. En kvalitetsdeg. Detta är målet vi strävar efter i varje produktionscykel. Utvalda färska ägg, högproteinhaltigt mjöl som kommer 100% från italienska fält, långsam och homogen knådning, konstant och gradvis formning i brons, det är våra hemligheter.
Italien, Jesi
... Trilobata och Pistacchio di Bronte. Vi använder inte billiga hydrerade vegetabiliska fetter utan endast färsk grädde. För att hjälpa miljön försöker vi köpa råvaror från företag med korta avstånd: Tre Valli, Monaldi, Ortofrutta, Fiorente, Trionfi Honorati, Gastreghini. Våra skedar, liksom många av behållarna (koppar, etc.), är tillverkade av återvunnet material och är helt biologiskt nedbrytbara.
... av populationen. Företaget säljer färsk eller kallrökt siberisk stör, men framför allt kaviar från siberiska och ryska arter (osetra). Det som gör kaviaren speciell är dess färskhet och avsaknad av konserveringsmedel. Kaviaren bearbetas hantverksmässigt enligt traditionella metoder, där man noggrant väljer ut djuren när kvalitetskarakteristika är perfekta när det gäller smak, äggstorlek och konsistens. För salting används en specifik blandning av salt och inga typer av konserveringsmedel tillsätts. Hållbarheten för kaviaren är 90 dagar om den hålls vid en temperatur på 0-3°C.
Spighe Molisane är en producent av färsk, ägg, torr och ekologisk pasta i cirka 10 år. Produkterna, av högsta kvalitet, kännetecknas av hantverksmässig bearbetning och är främst regionala specialiteter.
Laboratorium för ekologisk färsk pasta (familjeägt hantverk). Vi producerar dagligen med ekologiska semoliner och certifierade ekologiska ägg. Vi har också certifiering för vår produktionsprocess, utfärdad av ICEA. Vi är den ekologiska operatören G2091. Vi erbjuder även onlinebeställning med hemleverans. Vårt pastaföretag har över fyrtio års erfarenhet.
Italien, Bologna
Granarolo är den största italienska producenten av färsk mjölk. Gruppens verksamhet är indelad i tre huvudområden: mjölk och grädde; yoghurt och mejeriprodukter, samt andra produkter (t.ex. dessert, smör, ägg, béchamel). Med förvärvet av Yomo-gruppen har portföljen av verksamheter sett en betydande ökning inom yoghurtområdet, och med förvärvet av Lat Bri öppnas ytterligare viktiga utvecklingsmöjligheter inom mejeriprodukter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play