Frankrike, Josselin
...Våra clean-label-lösningar från Mixeo och Stabeo, baserade på växtfibrer, är dina allierade för dina tillämpningar inom bageri, konditori och bakverk. Stabeo minskar sprickbildning i dina torra produkter och hjälper till med formning och strukturering av dina formade produkter. Mixeo har varierande tillämpningar, som till exempel en fettliknande textur som möjliggör en minskning av fettinnehållet. Tack vare den stora mängden fibrer som de innehåller, gör våra lösningar det möjligt att avsevärt öka fiberinnehållet i den slutliga produkten.
Portfölj (15)
Frankrike, Soreze
...Bakskål med platt botten, diameter 16 cm i rostfritt stål. Konisk bakskål med platt botten i rostfritt stål, 16 cm i diameter, lätt att rengöra. Av professionell kvalitet, denna bakskål är idealisk för förberedelse av dina bakverk, kompott, sylt... REF:USTBCI16 GARANTI:24 MÅNADER Huvudmaterial: rostfritt stål Diameter: 16 cm Höjd: 6,5 cm Nettovikt: 105 g...
Portfölj (195)
Frankrike, Bayonne
...Ciabatta är ett av de mest ikoniska bröden hos OKIN. Det är ett bröd med en mycket tydlig rustik karaktär, med en krispig skorpa och en uttalad porositet. Gräddat i en stenugn och med jäsning och förberedelse är det ett mycket fuktigt bröd, vilket gör att det håller hela dagen. Det har en krämfärgad, porös inkråm med stor elasticitet. Perfekt för skivning till frukost eftersom det också ger en...
Portfölj (44)
Frankrike, Domjean
...Krispig chokladglasyr, med hasselnötter, jordgubbssmak, för tårtor, eclairer, profiteroles, bakverk, resande tårtor, glass… Utan palmolja. Fördelar: Choklad 70% - 0% palmolja Mjuk och täckande textur som möjliggör ett rent snitt på alla typer av underlag (kupoler, resande tårtor, julstänger...). Färgad naturligt med växtextrakt och smaksatt med naturlig jordgubbsarom. Perfekt anpassad och...
Portfölj (6)
Frankrike, Talant
...glass och flan bland andra bakverk. Kocktips: Den Ekologiska Naturliga Arom Orange är koncentrerad, häll några droppar enligt önskad dosering och blanda med hjälp av våra flexibla spatlar i dina förberedelser. Tillsätt kallt eller i rumstemperatur. Om förberedelsen ska tillagas, öka doseringen beroende på tillagningstid och intensitet. Det är därför viktigt att börja med en lätt dosering och bara öka om det är nödvändigt. Den genomsnittliga doseringen av en arom är cirka 0,5% (5g per kg förberedelse). Referens: ARB006 I lager: 12 Produkter Dimensioner: 58 Ml...
Portfölj (192)
Frankrike, Poitiers Cedex 9
...frysning), färdigrätter (färska produkter, frysta, konserver, cateringprodukter, charkuterier), bageri och konditori (industriella enheter för tillverkning av bröd, bakverk och konditorivaror både färska och frysta), ägg (äggpackningscentraler, tillverkningsenheter för äggprodukter), logistik (logistikplattformar, kylförråd), silos och djurfoder (försörjning, insamling, lagring, torkning, foder till boskap), industriell arkitektur (butiker, kontor, industribyggnader) ...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play