Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
...Gommen avslöjar rostade och vaniljiga smaker, blandat med små svarta bär. MAT- OCH VINPARINGAR Servera vid cirka 15°C till en rostad kanin, en grillad entrecôte eller en blodpudding med stekta äpplen. Det passar också utmärkt till ostar som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druva: Gamay Noir Vingård: granitjordar – kontinentalt klimat...
Portfölj (60)
Frankrike, Les Rues-Des-Vignes
...En generös och smakrik amberöl som kommer att glädja dig med sin fint kryddiga karaktär. Söt i doften med subtila kryddiga inslag av muskot och kanel. Julstämning till 100% Stil: Amberöl Alkohol: 6° Malter: Pilsner, Biscuit, Cara Ruby, Special B Humle: Challenger, Golding och Strisselspalt IBU: 18 Rätter: Fylld höns, Flamländsk carbonnade, Foie gras på pepparkaksbröd, Kroketter med Maroilles Ostar: Extra gammal Mimolette Desserter: Chokladglassstubbe, Tiramisu...
Portfölj (14)
Frankrike, Bordeaux
... aperitifer med charkuterier och ostar. Druvor: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (37%), Petit Verdot (3%) Producent: Familj Dufour i Saint-Michel-de-Rieufret (33720) Format och förpackningar: Flaska (75cl) - Kartong med 6 - 2021...
Portfölj (93)
Frankrike, Auxerre
...Ackord: rödvinsmatchning med ostar, vilt, såsbaserade rätter, kryddiga rätter, röd kött (fylld fasan, höns, oxfilé i deg) Vinifiering: Skörden sker manuellt i korgar med dubbel sortering. Vinifieringen sker i små temperaturreglerade ståltankar. Den malolaktiska jäsningen genomförs i tankar i ett separat rum. Lagringen på 18 månader sker i ekfat (20 till 30% nya). Öga: djup granatröd Näsan...
Portfölj (190)
Frankrike, Brissac Loire Aubance
...Silvermedalj International Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ÅRGÅNG: 2017 DRUVSORT: Chenin. TERROIR: Lera-sandig. VINIFIKATION OCH LAGRING: Varsam pressning av solgula druvor. Lagring på ekfat med fina jästsediment för att extrahera en komplex struktur. APPELLATION: AOP Anjou Blanc. SMAKNOTER: Ljus, glänsande gyllene färg. Aromer av gula frukter, blommiga och kryddiga noter (vanilj). Fyllig smak med fetma och volym. MAT OCH VIN: Såsiga fiskrätter, pilgrimsmusslor, rökt skinka, ostar. SERVERINGSTEMPERATUR: 9°C. Kartong med 6 flaskor om 75 cl...
Portfölj (12)
Frankrike, Brue Auriac
... och vanilj. Den utvecklas sedan mot noter av peppar och rosépeppar. I munnen är angreppet runt och fylligt, med kryddiga toner, som sedan övergår till läckra noter av svarta frukter och träiga inslag som stöder en vacker och lång eftersmak. MAT- OCH VINPARING: Röda kött, kött i sås, svamp, ostar SERVERING: 18-20°C FÖRVARING: Drick nu eller kommer att fortsätta att förbättras under de kommande 5 åren...
Portfölj (7)
Frankrike, Saint-jean-d'ardieres
... från en enda druvsort, gamay noir à jus blanc. Dessa crus, som är lätta att njuta av, passar utmärkt med olika typer av rätter. Från råa eller långkokta rätter till bistron eller fusion-kök, samt röd eller vit kött, röda frukter, ostar och kryddiga rätter. Varje gourmandisk lust är välkommen, det är ett tillfälle att njuta av ett av deras viner MODE, CLASSIC eller CHIC beroende på din inspiration för stunden.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play