Frankrike, Brignais
...*, agavesirap*, kokosolja*, kakao i pulverform*. *Ingredienser från ekologiskt jordbruk. Kan innehålla spår av nötter, mjölk, soja. Näringsvärden per 100 g Energi: 1667 kJ / 395 kcal Fett: 12 g (varav mättade fettsyror: 6,5 g) Kolhydrater: 59 g (varav sockerarter: 17 g) Kostfiber: 8,3 g Protein: 8,3 g Salt: 0,06 g EKO: Ja 100% Växtbaserat: Ja Förpackning: 325g, 800g, 5kg...
Portfölj (26)
Frankrike, Soreze
... har utvecklats efter flera års forskning för att hitta en produkt som är lätt att använda och lagra, effektiv och välbalanserad. Den kombinerar både löpe och mjölksyrabakterier som behövs för tillverkning av färskost i en lättanvänd pulverform. Denna ferment och detta löpe möjliggör även tillverkning av kvarg. Skillnaden ligger i tillverkningsprocessen där kvarg är mer avrunnen än färskost. Faktum är att färskost, till skillnad från kvarg REF:FROPFRAI Sammansättning: Löpe, mjölksyrabakterier, kalciumklorid, hjälpämne maltodextrin Tillverkad i: Frankrike...
Portfölj (195)
Frankrike, Torce
...Vi erbjuder speciellt formulerade modersmjölksersättningar i pulverform som är utformade för att möta de specifika näringsbehoven hos friska spädbarn i varje ålder av deras liv. Vi kan erbjuda efterföljande mjölk (6-12 månader), tillväxtmjölk (12-36 månader) och juniormjölk (2-5 år) med specifika högvärdiga ingredienser, såsom: - Essentiella fettsyror LA / ALA - Tillskott av ARA / DHA - Probiotika - Prebiotika (FOS, GOS) - Nukleotider - Laktoferrin För mer information om våra kapaciteter kan du besöka vår webbplats och kontakta oss.
Frankrike, Arles
...Maison Lesage Chokladkaka med ren kakaosmör. Ingredienser: kakaosmör, HELMJÖLK i pulverform, socker, kakaobönor, emulgeringsmedel (SOJA-lecitin), naturlig vaniljextrakt.
Portfölj (142)
Frankrike, Merville
...Kända för sin kvalitet erbjuder färgkarameller olika lösliga lösningar för alla typer av tillämpningar för att standardisera färgen. BURNT SUGARS I flytande eller pulverform är burnt sugars karamelliserade socker som ger smak och/eller en karamellfärg till livsmedelsprodukter. CARAMELS AROMATIQUES Aromatisk karamel kommer från den kontrollerade värmebehandlingen av livsmedelssocker. I flytande eller fast form ger den en mer eller mindre uttalad karamellsmak beroende på det slutliga behovet. Beroende på deras tillagning kan man hitta karamel med honungskaraktär, traditionell eller kraftig.
Portfölj (7)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play