... Användning: Vit björnbärsmelass är naturligt söt. Den kan användas både i desserter och i salta rätter. Melassen kan därför användas i bakning för att söta dina förberedelser. Den kan också tillsättas i dina yoghurts för att söta dem. I matlagning, för en söt/salt kombination, kan du tillsätta några droppar melass i dina blandade sallader för att ge honungsaktiga och karamelliserade aromer. Den kan också användas i salta rätter, för att deglacera anka eller grönsaker till exempel. Dunk: 20L...
Portfölj (45)
Frankrike, Poursac
140km
... Grasse (06) tillverkar. Tack vare kallpressningen är vår solrosolja en mycket bra bas för att skapa våra aromatiserade oljor, eftersom den är en naturlig källa till Omega 9 och Vitamin E (naturlig antioxidant). Vitamin E fungerar som naturliga konserveringsmedel och gör att vi kan ha en stabil och balanserad olja utan kemiska tillsatser. Vi rekommenderar att använda denna olja kall som dressing eller i slutet av tillagningen. Det är möjligt att använda den direkt i matlagning, men det skulle påverka dess näringsämnen och aromer.
Portfölj (17)
Frankrike, Le Coteau
155km
... kondenserad mjölk. Vi producerar olika märken av matlagningsolja. Vi erbjuder även produktion och förpackning för kunder med egna varumärken. RBD palmolja är kolesterolfri och innehåller vitaminerna A, D och E. Den har en hög stabilitet mot oxidation och är näringsmässigt hälsosam med en balanserad sammansättning. Emulgeringsmedel kan tillsättas tillsammans med färgämnen, aromer och andra godkända ingredienser, beroende på behov, baserat på produktens tillämpning.
Portfölj (10)
Frankrike, Bruges
237km
...Vi erbjuder ett brett utbud av naturliga eller syntetiska livsmedelsaromer, producerade i Frankrike och Europa. Vänligen kontakta vår försäljningsavdelning för att bättre identifiera dina behov.
Portfölj (3)
Frankrike, Les Eyzies De Tayac
134km
...Ett ungt kaviar med en överraskande fräschör som avslöjar den naturliga smaken av lätt saltade ägg. Med en kort mognad på 2 veckor till 2 månader. Tack vare en ren salting har den redan utvecklat aromer av jod och fisk samtidigt som den behåller smaker av nötter och hasselnötter i eftersmaken. För att garantera denna produkt utan konserveringsmedel, sätter vi en sista förbrukningsdag på 2 månader...
Portfölj (18)
Frankrike, Aiguilhe
167km
produktionskonst och lokal tillverkning av högkvalitativa konserver av vildsvamp, tillagade och svampsåser avsedda för delikatessbutiker, livsmedelsgrossister och restauranger. Färdiga svampsåser utan tillsatser, utan konserveringsmedel, utan aromer, clean label. Produktion i Auvergne Rhône-Alpes. Morötter, kantareller, skogsmix, kolsvamp, mjölksvampar, shii-take från Frankrike (morchella conica...
Frankrike, Vernosc-Les-Annonay
217km
... matlagning. - 100% naturliga ingredienser, utan aromer, utan konserveringsmedel, utan färgämnen - En crème de Marrons 100% "CLEAN LABEL" utan närvaro av glukossirap - En pâte de Marrons med en uttalad kastanjesmak, lite söt och utan vanilj - En purée de Marrons tillgänglig i Doypack-förpackning för enkel och snabb användning - Naturliga Marrons au sirop för flera användningar: som dekoration, i bitar som tillbehör För bearbetning av kastanjer från ekologiskt jordbruk har företaget fått ECOCERT FR-BIO-01-godkännande. Concept Fruits är också certifierat IFS och BRC.
Portfölj (16)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play