Frankrike, Bernin
...AGAR BIO är ett utmärkt växtbaserat geleringsmedel (alg) som kan användas ensamt och i låga doser för att ersätta gelatin eller pektin i dina förberedelser. Det är idealiskt för att förbereda geler eller mousser som är stabila mot värme, syra och enzymer från exotiska frukter (ananas, papaya, kiwi…). Det kan också användas för att texturera produkter (hackade, aspik, terriner, flan, såser...
Portfölj (8)
Frankrike, Saint Martin Belle Roche
...Rör med 300g och 60g Karamell Smör Saltat med havssalt från Guérande. Och vad finns det i? Karamell med smör och havssalt från Guérande (glukos-fruktossirap, socker, sötad kondenserad mjölk, grädde, osaltat smör, havssaltat smör från Guérande, havssalt, vatten), stabiliseringsmedel: pektin. Allergener i fokus Mjölk. Att förvara det rätt är inte svårt Régilait Karamell Smör Saltat håller i 15 månader före öppning och 1 månad efter öppning, i rumstemperatur. Plaströr, kork: slängs med hushållsavfall.
Portfölj (23)
Frankrike, Yssingeaux
...Agar Agar Natriumalginat Karragenan Guarmjöl Pulveriserad gelatin Cryogel pulveriserad gelatin Arabiskt gummi Xantangummi Johannesbrödsmjöl HM Pektin...
Portfölj (55)
Frankrike, Talant
... din beredning, beroende på fruktköttets innehåll. (10 g/kg glasyr). För att undvika klumpar, förblanda pektin NH nappage med en del av sockret i torr form, och sprid sedan ut i vatten. Lösning på cirka 15 minuter. Ingredienser: amiderad pektin E440ii, disodiumdihydrogenfosfat E450i, dextros, trikalciumfosfat E341iii. Referens: MP1622B I lager: 11 produkter...
Portfölj (192)
Frankrike, Paris
...100% frystorkad banan: Ett naturligt banansnack rikt på kalium Dessa hälsosamma snacks är rika på kalium och fattiga på salt. Dessa krispiga bananbitar är fulla av näringsämnen och utgör ett perfekt mellanmål för dina husdjur. Näringsexperter rekommenderar bananer eftersom de är rika på pektin, vilket underlättar matsmältningen och fungerar som ett prebiotikum. De innehåller också aminosyror...
Portfölj (115)
Frankrike, Malataverne
...Nougatkaka på 4 kg, skuren i 20 individuellt förpackade portioner (Cirka 200 g). Att säljas per vikt eller per portion. mandlar, socker, honung, glukossirap, pastöriserade äggvitor, hostia (potatisstärkelse, vatten, vegetabilisk olja), majsmjöl, naturliga aromer. Ingredienser i bärfruktpasta: blåbär, jordgubbar, hallon, surhetsreglerande medel citronsyra, stabiliseringsmedel pektin. Om glasyr: socker, delvis härdade vegetabiliska fetter, avfettad kakao, emulgeringsmedel sojalecitin, arom vanilj.
Portfölj (188)
Frankrike, Biguglia
...[Njut som en traditionell sylt]. näringsvärden per 100 g ernergie (kcal)= 189 ernergie (Kj)= 771 fett (g)= 0.9 varav mättat fett (g)= 0 kolhydrater (g)= 49 varav socker (g)= 46 protein (g)= 0.4 salt (g)= 0 Tillstånd: Ny INGREDIENSER: Vatten, Korsikanska apelsiner 21%, socker, färsk citronsaft, pektin, Arba Barona (vild timjan) Nettovikt: 220 g Ursprung: Korsika...
Portfölj (68)
Frankrike, Gisay La Coudre
...Jordgubbshonungsmarmelad 440 g Ingredienser: 60% jordgubbar från Pays d'Ouche (27), 35% socker, 5% honung, pektin, citronsaft. 100% Fransk Produktion Referens: FRAI440...
Portfölj (41)
Frankrike, Faverolles-Sur-Cher
...Socker, jordgubbar från Sologne 12%, vinbär 9%, svartvinbär 9%, björnbär 9%, hallon 9%, äppeljuice och citronsaft, tillsats av pektin om nödvändigt. Förvara öppnad burk i kylskåp. Tillverkad med 51g frukt per 100g. Total sockerhalt 62g per 100g. Energivärden Energi 996 KJ / 238 Kcal fett 0.15 g därav mättat fett 0.03 g Kolhydrater 57.9 g därav socker 57 g Protein 1g Salt 0.03 g Minst...
Portfölj (28)
Frankrike, Paris
...Blåbär är rika på antocyaniner, vilket ger dem antiseptiska egenskaper och skyddar det kardiovaskulära systemet. Egenskaperna hos blåbär är många: de är rika på antioxidanter, vitaminerna C, E och P, karoten, pektin, folsyra och tannin (anti-infektiöst rekommenderat vid cystit, kolibacillos och diarré) samt annan myrtillin (bekämpar hypoglykemi). Därför hjälper de till att reglera...
Portfölj (133)
Frankrike, Auterive
... in till en exceptionellt läcker och smakfull kulinarisk resa. Känd för sitt rika innehåll av fibrer, vitaminer A och C samt beta-karotener, kommer denna marmelad säkert att väcka liv i era kräsna smaklökar med fina produkter med exotiska och tropiska smaker. Total frukthalt: 56% Ingredienser: Mango, socker, citronsaft, bergamott, ingefära, geleringsmedel: pektin Förvaring: Två år före öppning. Förvara svalt efter öppning och konsumera snabbt.
Portfölj (9)
Frankrike, Mietesheim
...Den mjuka och fruktiga smaken av fruktpulpvinegrar ger en överraskande exotisk touch till dina rätter. Vinägern med blåbärspulp förhöjer gröna sallader och fågelrätter. Ingredienser: Blåbärspulp (42%), vit vinäger 8° (41%), socker, gelémedel: pektin.
Portfölj (80)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: socker, grädde, vit choklad ursprung utanför EU (socker, kakaosmör, helmjölkpulver, kakao, emulgeringsmedel: rapslecitin), glukos, trimolin, mörk choklad 66% ursprung utanför EU (kakao, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: rapslecitin), smör, mandelmassa, praliné, hallonbitar, konfiterad apelsinskal, cashewnötter, nougat (socker, mandlar, honung, vatten, glukos, pistage, hasselnötter, äggvita, florsocker), jordgubbsgelé (socker, jordgubbspuré, glukos, trimolin, gult pektin, citronsyra, vatten), kaffe.
Portfölj (109)
Frankrike, Arles
...Maison Lesage Sylt gjord på frukter från Provence. Sylt av persikor och Earl Grey-grönt te, framställd genom kokning, med en sockerhalt > 30% och innehållande 48,6% frukt. Ingredienser Persikor (38,8%), dehydratiserat glukos, socker, bergamot (9,8%), Earl Grey-grönt te, pektin, citronsyra.
Portfölj (142)
Frankrike, La Seauve Sur Semene
...Utan aromer eller färgämnen, deras naturliga fyllning baserad på hallonpuré kommer att påminna dig om den goda smaken från din barndom samtidigt som de behåller en krispig kex! Ingredienser: Rismjöl, glukossirap, hallonpuré 17 %, majsmjöl, rörsocker, fullkornsrismjöl, koncentrerad citronsaft, gelémedel: Pektin Spår: Soja, Mjölk, Nötter, Jordnötter...
Portfölj (7)
Frankrike, Gennevilliers
...Den sammetslena texturen av sylt ger en sötma i munnen och den lätt syrliga tonen av baobabfrukten väcker smaklökarna. Denna blandning uppskattas särskilt som ett sött tillbehör (frukost, bakverk...) eller som ett salt alternativ (gåslever, ost...) Det är en traditionell hantverksproduktion skapad exklusivt för Seneafood. Seneafoods sylter är 100% naturliga, utan färgämnen eller konserveringsmedel i enlighet med gällande regler. Ingredienser: Baobabfrukt (bouye) 45%, socker 40%, pektin 15% Dominant smak: söt och sammetslen Textur: sylt med bitar...
Portfölj (9)
Frankrike, Furiani
...Ingredienser: jordgubbar 62,5%, socker, pektin, citron. Vikt: 560g Referens: CONFRAI560 Vikt: 560g...
Portfölj (97)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
...fruktig och kolsyrad dryck med källvatten, smaksatt, utan bubblor, med en frukthalt på 13,4 %. Ingredienser källvatten, fruktjuice baserad på koncentrat*10,6% (apelsin * 9,6%, ananas* 1%), socker*, surhetsreglerande medel citronsyra, naturlig arom, antioxidant askorbinsyra, färgämne karamell*, stabiliseringsmedel johannesbrödsgummi* och pektin, extrakt av safflor,*ingredienser från ekologiskt jordbruk,...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play