Frankrike, Roubia
...{"CÉPAGES":"DRUVSORTER\n65% Grenache 25% Syrah 10% Mourvèdre Alkoholhalt 14°\n\nVINIFIKATION\nDruvorna skördas vid optimal mognad för en ideal balans mellan tanniner och socker. De krossas och avstjälkas innan de macereras i en månad.\n\nDÉGUSTATION\nPurpurfärgad med violetta nyanser. Doft av solmogna frukter (plommon, svarta oliver, körsbär) med kryddig påverkan. I munnen en rund kropp förenad...
Portfölj (28)
... vanligtvis en intensiv färg (blåaktig), är mycket aromatiska, eleganta och komplexa (violer, oliver, läder-djur, etc.), tanninrika, kraftfulla och relativt lite sura (pH kan ibland vara ganska högt, särskilt på skifferjordar). Syrah N möjliggör även framställning av mycket fruktiga och intressanta roséviner. Odlingsegenskaper och agronomiska förutsättningar Denna druvsort, som ger långa och ömtåliga skott i förhållande till vinden på våren, måste stödjas noggrant. En kort beskärning räcker i de flesta fall, särskilt i södra områden.
Portfölj (71)
Frankrike, Auxerre
... ledning av Denis Dubourdieu, en av de mest ansedda vinmakarna i Bordeaux. Tankarna är i rostfritt stål och temperaturreglerade, och lagringen sker i ekfat med en andel nytt trä som varierar beroende på årgång. Öga: medel till djup purpurgrön färg Vinmakarens råd: serveras mellan 14 och 16°C Alkoholhalt: 13,5% Lagringstid: 23 år Förpackning: Kartong med 6 flaskor om 75 cl Domaine: Château Siran Appellation: Margaux Årgång: 2017 Odling: Traditionell Märkning: Kontrollerad ursprungsbeteckning...
Portfölj (190)
Frankrike, Grigny
...Puttanesca-såsen är en av de mest traditionella italienska pastasåserna, som har funnits i århundraden: en robust och typisk sås som är strödd med bitar av gröna och svarta oliver samt röda paprikor. Smaken av oliver dominerar självklart.
Portfölj (93)
Frankrike, Arles
...Maison Lesage Amandes de Provence täckta med mörk och mjölkchoklad, dragerade och färgade naturligt. Förvaring i en torr plats mellan 16 och 20°c. Ingredienser AMANDER från Provence, mörk choklad 62%, mjölkchoklad 33%, vit choklad 32%, beläggningsmedel gummi arabicum, gummilack, naturliga färgämnen spirulina, maltbarley, citron, safflor, rädisa, svartvinbär, äpple.
Portfölj (142)
Frankrike, Ham
...Dess balanserade och harmoniska smak berikas av de delikata tonerna av ramslök, som ger en subtil touch av färsk vitlök och en lätt löksmak. Den passar utmärkt till många rätter, både varma och kalla. Vår ekologiska olivolja produceras enligt strikta normer för ekologisk odling, vilket garanterar en olja av högsta kvalitet, fri från kemikalier och GMO. Referens: AR802285 Innehåll: 250 ml...
Portfölj (127)
Frankrike, Cournonterrale
...-oliver från Languedoc (95%) och tillsatt färsk citron (5%). Citrons som odlas på samma mark som Picholine-olivträden. En kulinarisk beredning som kommer att ge en syrlig touch till grillade rätter, sallader och soliga rätter från Medelhavet.
Portfölj (10)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...{"Ingrédients:":"- Senapsfrön\n- Äppelcidervinäger\n- Salt\n- 10 % honung\n- Vatten\n\nConseils d'utilisation :\nSom sås till en fläskstek, en schnitzel eller kyckling. Som vinägrett i en avokadosallad med kyckling.\n\nCe produit est également disponible en pot de 100 g. "}...
Portfölj (132)
Frankrike, Marseille Cedex 14
... samt Danmark, USA... OPA Distribution är en grossist av livsmedelsprodukter i Marseille för yrkesverksamma och erbjuder leverans av östliga produkter i Frankrike. Företaget OPA Distribution är specialiserat på torkad frukt, torkade grönsaker och östliga produkter. OPA Distribution är specialisten på grossistförsäljning av östliga livsmedelsprodukter i Marseille och erbjuder torkad frukt, råa nötter, rostade nötter, torkade grönsaker, oliver och kryddor, godis, konserver, vätskor och färska produkter.
Portfölj (10)
... hantering av jordbruksinvesteringar i Alentejo-regionen. Olivais do Sul använder de bästa teknikerna för att uppnå en ekonomiskt och hållbar produktion, och är i processen att erhålla miljöcertifieringarna ISO: 14001 och ISO: 22000.
Portfölj (6)
Frankrike, Martigues
... - alkoholfri dryck, - kolsyrade drycker, - olivoljor, - blandade sallader med gröna oliver, - gröna och svarta oliver, - sockerersättningar, - kakaosubstitut, - sirap, - och många andra produkter. Parallellt tillhandahåller vi förpackningar för restaurangsektorn, för bagerier och konditorier.
Portfölj (22)
Frankrike, Objat
... lever, flöjt av magret med lever, pâté med kastanjer och lever - Tillagade rätter: anka paupiettes med lever, fyllda kål med lever, anka sauté med kantareller, cassoulet med confiterad anka, confiterad anka, confiterad gås, tillagade kantareller - Regionala pâtéer: corrézien pâté, pâté med plommon och lever, skogsterin, terrin med 2 oliver och lever - Rökta magret, anka och gås gizzards, blandad sallad - Presentlådor och skräddarsydda företagsgåvor - Tillverkning av konserver enligt ditt recept med personlig etikettering.
Portfölj (7)
Frankrike, Genas
... alltid på innovation och nyheter; de anpassar sig till konsumtionstrender och garanterar tillgången på de mest efterfrågade produkterna! Förutom sina oslagbara priser erbjuder Dca distribution regelbundet kampanjer, intressanta erbjudanden och självklart exklusiviteter, allt medan de behåller mottot Kvalitetsgaranti till lägre pris! Med en karriär på 30 år inom grossist- och detaljhandel har DCA...
Frankrike, Perpignan
...och vi har några kunder i Tyskland och Italien. Vi förpackar dem i kvalitetslådor om ett kilo, två kilo och tre kilo. Ortex International erbjuder också sina kunder oliver från Marocko, mer än 25 sorter och varianter som kommer att glädja dina kunder under deras lilla aperitif. För att avsluta kvällen erbjuder vi även gott te från Kina till dina kunder för att avsluta deras kväll på ett vackert sätt. Tveka inte att kontakta oss, vi ser fram emot att svara på dina frågor.
Frankrike, Vitrolles
Filpack Emballage är ett företag som har specialiserat sig i över 35 år på att utforma de bästa förpackningslösningarna för distribution av färska frukter och grönsaker. Vid skapandet av en forskningsavdelning och en ny tillverkningsanläggning har företaget utvidgat sitt erbjudande av förpackningar för färska frukter och grönsaker, till en speciell linje för alla produkter inom livsmedelsindustrin som bakverk, chips, färdigrätter, frysta produkter, nougat, oliver… samtidigt som man fortsätter med färska frukter och grönsaker.
Frankrike, Tarascon
Grundat 1920 har företaget Jean Martin alltid hyllat det provensalska köket, genom att harmoniskt förena sydliga grönsaker och oliver från Vallée des Baux de Provence. Riste av aubergine, ratatouille, tapenade… och andra klassiska rätter tillagas med respekt för traditionella recept, med en ständig strävan att skapa enkla, originella och raffinerade förberedelser som alltid är mycket snabba att laga.
Frankrike, Marseille
... väljer ut välrenommerade märken för deras smak och kvalitet i sitt ursprungsland. Vi erbjuder: - konserverad fisk i burk eller glas: tonfisk, sardiner, ansjovis, spratt ... - specialiteter i burk eller i förpackning: mechouia-sallad, hummus, chakchouka, mloukia, antipasti - såser, kryddor, harissa - olivolja - oliver - bottarga från Grekland - mandelmjölk (flera varianter) - sylt, honung och pålägg - halva...
Frankrike, Les Baux De Provence
Domaine Castelas sträcker sig över 45 hektar olivträd som växer på de soliga sluttningarna av Alpillerna och har sin egen olivoljekvarn. Som producenter av oliver ville vi behärska alla steg i framställningen av olivolja: från kontrollen av oliverna i odlingarna till deras ankomst till kvarnen för att extrahera juicen. Vår metod är att pressa oliverna utan dröjsmål för att bevara deras fruktighet och krispighet. Fräsch och fruktig, vår olja uttrycker på ett utmärkt sätt den exceptionella karaktären av terroiren i dalen Baux de Provence.
Frankrike, Grans En Provence
Tropic Apéro positionerar sig som ledande på marknaden för oliver i fjärde generationen i stora och medelstora butiker. Tropic Apéros syfte är att förgylla oliven med grönsaker, kryddor, örter och såser. Förpackningen av våra produkter använder de två tekniker som bäst bevarar färskheten och kvaliteten: lagring i saltlake och skyddad atmosfär.
Frankrike, Paris
Leverantörer till stjärnkockar och delikatessbutiker, producerar KALIOS olivoljor av enskilda sorter och Kalamata-oliver i södra Peloponnesos, Grekland. KALIOS olivolja är resultatet av ett hälsosamt och hantverksmässigt jordbruk. Olivarna plockas för hand och pressas omedelbart i kvarnen för att extrahera en ren olivjuice. Med en mycket låg syrahalt, under 0,35%, rankas KALIOS oljor bland de finaste olivoljorna. KALIOS erbjuder även oliver, olivkrämer samt bergshonung, vilda örter, havssalt, baljväxter, etc...
Frankrike, Oraison
...F. Marion Chocolatier och F. Marion Confiseur. France Marion arbetar också för industrikunder och under andra varumärken. För detta har de en starkt moderniserad produktionsanläggning och en kompetent och motiverad personal. Här erbjuder de sina bästa produkter: formad choklad (bûchettes, bouchées och ammoniter), turbinchoklad (oliver och calades), fruktpastor.
Frankrike, MOURIES
...Sedan 1744, i Mouriès, i Vallée des Baux-de-Provence, tar vår kvarn emot skörden från olivodlarna i Alpillerna. Vi är förälskade i den "gröna frukten" (oliver som plockas "rullande" och bearbetas i kvarnen omedelbart), och vi gör en första och unik kallpressning för att alltid uppnå en kvalitet som klassas som extra jungfru. Vi komponerar våra oljor genom att blanda de främsta olivsorterna från...
Frankrike, La Fare Les Oliviers
Idag är Domaine du Calabrun en producent av AOC-olja från Aix en Provence samt traditionell olivolja. Men projekten stannar inte där; redan nästa år kommer vi att ha gröna och svarta oliver, samt tapenade.
Frankrike, Saint Pierre De Varengeville
JP PESQUET SARL är specialiserat på distribution av livsmedelsprodukter, oliver, utförsäljningar... till grossister.
Frankrike, Pessac
... varumärket SIM i Frankrike, samt andra ledande varumärken inom sina sektorer. Vårt uppdrag är att erbjuda er produkter av hög kvalitet och de mest kända varumärkena för att bäst möta era behov. Dessutom organiserar vi transport av produkter via flyg eller sjö för att säkerställa en leverans under optimala förhållanden. Tveka inte att kontakta oss för mer information!
Frankrike, Sete Cedex
COMOLIVE är specialiserat på oliver: oliver i små förpackningar, oliver för RHF eller oliver för restaurang. Vi erbjuder även aptitretande oliver: förberedda oliver, fyllda oliver, marknadsoliver samt kondimenter: kapris, lök, inlagda gurkor, varianter, majskolvar och chili. Vi är också leverantörer av olivolja för tapenade, antipasti, etc. Endast de oliver som bearbetas enligt en unik hantverksteknik produceras under varumärket CRESPO.
Portfölj (42)
...Producent av Nyons-oliver (Tanche) inom ekologiskt jordbruk, försäljning av olivolja och AOC/AOP Nyons-oliver i grossist, halvgrossist och detaljhandel.
Frankrike, Villeneuve-La-Garenne
... d’Or, Tassourt, la brick d’Or, le grand Pêcheur, … För er väljer TradcoFrance ut och sorterar de bästa produkterna direkt från deras ursprung hos producenter i olika länder runt om i världen. Vi lägger stor vikt vid ursprunget och spårbarheten för alla våra produkter. Detta gör TradcoFrance till en oumbärlig partner där ni får tillgång till de bästa produkterna till bästa pris.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play