Spanien, La Llagosta-Barcelona
...transportband, etc., för att anpassa sig till egenskaperna hos den produkt som ska doseras. FÖR ATT GÖRA: muffins, svampkakor, sobaos, tårtor, småkakor, pannkakor, majonnäs, marmorerad svampkaka, yoghurt, vaniljsås, mousse, såser, milkshakes, krämer, produkter utan fasta partiklar.
Portfölj (83)
Frankrike, Brignais
... 10 cm i diameter. Låt den första sidan steka tills små bubblor dyker upp på ytan av pannkakan. Vänd och låt steka tills den andra sidan är gyllenbrun. Tillsätt toppings på pannkakorna efter eget tycke: honung, lönnsirap, nutella..":"","Rik på fiber":"","Snabb att göra: 5 min":"","1 enda ingrediens att tillsätta: mjölk eller växtbaserad dryck":""}...
Portfölj (26)
Belgien, Nivelles (thines)
... TV Ugn De är främst avsedda för tillagning av mjuka våfflor. Denna typ av ugn är utrustad med ett mycket exakt proportioneringssystem för degen och ett borttagningssystem för att ta ut våfflorna efter tillagning. TH Ugn TH Ugn erbjuder möjligheten att göra flera olika produktioner tack vare de utbytbara våffeljärnen. Denna ugn producerar minst 1000 våfflor per timme. Den kan också utrustas med en automatisk injektionsanordning och ett extraktionssystem. Denna ugn finns i en standardversion med 20, 24, 30 eller 36 våffeljärn. Ugn TV-8 Ny ! Titta...
Portfölj (17)
Tyskland, Bad Bentheim
... arkeologiska fynd av verktyg som användes för att skrapa knölarna verkar det som att kassava odlades i Brasilien och Venezuela så tidigt som 3000 f.Kr. Produktion av Kassavamel Kassavamel är ett fint, dehydratiserat pulver rikt på fiber och stärkelse som erhålls genom att krossa kassavarötter, som pressas och torkas. Användning av Kassavamel Kassavamel är mycket användbart för att göra glutenfria recept. Dessutom är kassavamel användbart för bakning för ett brödliknande resultat. Det kan användas för både söta och salta rätter som kakor, pizzabottnar eller pannkakor.
Portfölj (549)
Polen, Brzozów
... vitaminer: A, D, E och K samt mineraler som: Kalcium, Fosfor, Kalium, Koppar och Järn. Cashew-nötter är inte bara en utmärkt energikälla, vitaminer och mineraler, utan också proteiner. Därför kan de visa sig vara ett värdefullt tillskott till kosten för personer som dagligen avstår från kött och animaliska produkter. Användningen av cashew-nötter är idealisk för att smörja bröd och pannkakor, samt för att göra desserter, tårtor och kakor.
Portfölj (781)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Rismjöl används främst för att göra pannkakor, deg till dumplings, bullar, funchose och andra bakverk. Rismjöl är ledande bland spannmålsmjöl när det gäller det biologiska värdet av protein och stärkelseinnehåll. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av korn, vilket möjliggör en sänkning av glykemiskt index, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa. Vikt: 700 g...
Portfölj (116)
ufs.country_names.RU, Saratov
...dumplings, pannkakor och andra bakverk. Cornflakes görs av försmaksatta och fragmenterade majskorn - en färdig livsmedelsprodukt som inte kräver ytterligare tillagning. De konsumeras som en sidorätt, såväl som en självständig rätt. Majs odlas för ensilage och skördas vid mjölvaxmognad med foderharvar med speciella skärverktyg. Ensilage-majs har en hög avkastning.
Portfölj (40)
Nederländerna, Amsterdam
... pannkakor. Det finns många möjligheter. VILKA INGREDIENSER BEHÖVER DU? 250 ml kall vispgrädde 30 ml jordgubbspuré 30 g florsocker 40 g vanilj- eller jordgubbspudding (i pulverform) VAD BEHÖVER DU? En mixer Handblender En skål, helst i metall eller glas En sil för florsockret. VAD GÖR DU? Sätt skålen i kylskåpet i 10 minuter innan användning Lägg jordgubbarna i mixern eller använd handblendern Lägg den kalla grädden, mosade jordgubbar, florsocker och pudding i den kalla skålen Börja mixa på den lägsta inställningen När du märker att grädden börjar tjockna lite...
Portfölj (25)
ufs.country_names.RU, Izhevsk
...Essersyrup med reducerat kaloriinnehåll KRED (KREDA). Ett urval av de mest populära smakerna för dina desserter. Dessertsyrup kommer att låta dig variera dina vanliga rätter utan mycket ansträngning och ge dig nya smakupplevelser! Trevlig sötma, ögonvänlig färg och lockande arom - KREDA dessertsyrup kommer att göra dina rätter vackra och ovanliga. Den tillsätts efter smak i olika rätter. Lämplig som smakförstärkare i kaffe, glass, cocktails, drycker, pannkakor, plättar och pannkakor, kakor, gelé, soufflé, keso, mejeriprodukter, gratänger, puddingar, etc.
Portfölj (18)
...Imperial är det favorit belgiska bakmärket! Bakpulver för att göra dina pannkakor, pudding med den typiska söta vaniljsmaken, toppings för att lyfta dina glassar… i över 80 år! Imperial finns också i Frankrike.
Portfölj (16)
Tjeckien, Brno
... göra baser för pålägg, dressingar, majonnäs och för beredning av béchamelsås. Vaniljvarianten kan användas istället för ägg och som bas för pannkakor. Hraska är fördelaktigt för konsumenter på grund av det höga...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play