Spanien, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Jamones och iberiska charkprodukter. Våra iberiska produkter är en spegling av den miljö där de växer fram: dehesan, en gåva från naturen där våra exemplar växer och utvecklas för att erbjuda de bästa iberiska produkterna. På Castro y González är vår prioritet att ta hand om och utveckla denna livskälla på ett hållbart sätt, och vi är medvetna om att varje bäck, ek, korkek, slätt och källa i våra...
Portfölj (55)
Spanien, Monroyo (teruel)
...Jamón ibérico de cebo tillverkat i våra anläggningar i dalen Los Pedroches, och kommer från utvalda djur som vi själva föder upp genom vårt integrerade produktionssystem. Det är skinkor med en stor infiltrering av fett i det magra köttet och med en torkning som inte är kortare än 26 månader.
Portfölj (43)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. är ett familjeföretag som har ägnat sig åt tillverkning och mognad av iberiska skinkor och andra produkter från iberisk gris i över ett sekel. Företaget har lyckats kombinera traditionella metoder med den mest avancerade teknologin, godkänt sina anläggningar enligt Europeiska unionens krav och integrerat sig i Denominación de Origen Jamón de Guijuelo sedan sin grundande...
Portfölj (43)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... varje kilo vikt av den färska biten, vid en kontrollerad temperatur. Ras: 50% Iberisk Foder: Cebo Etikett: Vit Energivärde: 409.9Kcal / 1701.7KJ Fetter: 26.3 g Mättade fetter: 9.7 g Kolhydrater: < 0,6 g Socker: < 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.6 g...
Spanien, Alcobendas
...Lomo de Cebo de Campo Ibérico 50% iberisk ras Produkt som kommer från en av de två Lomos från den iberiska grisen, kryddad med högkvalitativt salt och paprikapulver. En av de äldsta och mest värderade charkuterierna för sin oförväxliga smak, färg, textur och insprängning. Intensiv smak. Mycket rekommenderad. Vikt: 1 kg till 1,3 kg. Ursprungsort: Salamanca...
Portfölj (10)
Spanien, Guijuelo
...Bitarna under taggen Cebo de Campo kommer från Iberico-grisar som uppföds i frihet. Deras kost bestod av en kombination av naturliga foder och de resurser som finns tillgängliga i ängarna. Dess arom och sötma gör varje bit till en verklig delikatess för matälskare.
Portfölj (10)
...Iberisk fält-skinka tillverkad av iberiska grisar som uppfötts i semi-extensiva förhållanden. Djurens rasrenhet är 50% iberisk med en renrasig mor. Certifierade kvalitetsbitar producerade enligt den iberiska kvalitetsstandarden.
Portfölj (7)
Spanien, Badajoz
...Iberisk Cebo Palettebricka förberedd med avskiljare för 8 smörgåsar på 30 g. Maskinskuren. Ungefärlig vikt: 240 g.
Portfölj (9)
...Skinkor som kommer från korsade grisar med 50% iberisk, uppfödda fritt i dehesas och matade under sin sista fettningsfas med naturliga betesmarker, aromatiska örter och foder.
... förvirring för konsumenten. JP MARABOTTO (Ibéricos de Bellota) säljer endast produkter från "rena Iberico" grisar, för närvarande "100% Iberico" grisar och endast i "bellota" eller "cebo de campo" kvaliteter. Äkta "pata negra" från Madridbergen. 100% iberiska grisar är de som föds av en 100% iberisk far och mor, registrerade i det Genealogiska Boken för den Iberiska Grisrasen.
Spanien, Aracena
... hantverksmässigt sätt med luften från Naturparken Sierra de Aracena och Picos de Aroche under en period av minst 24-36 månader. Den omsorg och noggrannhet vi lägger på vår Jamón de JABUGO gör att vi kan erbjuda dem med den perfekta mognadsgraden. Vi har också iberisk skinka av cebo, iberisk bellota-skinka, iberisk ländskinka, extra ländskinka, iberisk chorizo, iberisk salchichón och skivade iberiska charkuterier. Kontakta oss via denna väg så hjälper vi dig utan dröjsmål.
Spanien, Talavera La Real (badajoz)
...Vi är uppfödare och har en bra gris från vilken vi får de bästa produkterna. Vi följer våra grisar från uppfödning till slakt, vilket gör att vi kan erbjuda er våra utmärkta skinkor, paletter, ländstycken och charkuterier av bellota. En utmärkt iberisk gris som föds upp på fältet, från vilken vi får klassificeringen "Bellota 100% Ibérico" och "cebo de campo". Vi har mer än 4 000 hektar av hundraåriga ekar i Extremadura där vi väljer ut, föder upp och matar våra iberiska grisar. Uppfödningen och övervakningen av grisen gör att våra produkter är utmärkta och skiljer sig åt genom sin kvalitet.
Spanien, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Vi är producenter av de bästa skinkorna, paletterna och iberiska charkuterier. Vi har egna betesmarker, styckningsrum och torkrum i Jabugo (Huelva). Vi erbjuder skinkor av ekollon, cebo campo och cebo, egenproducerade charkuterier samt färskt och fryst kött av iberisk gris.
Spanien, Fuente De Cantos
...% iberisk mor och en far som är korsad med Duroc-gris. När det gäller föda: Bellota-skinka: Kommer från en iberisk gris som föds upp fritt i dehesas och som under sina sista månader av uppfödning har matats med naturliga betesmarker och ekollon. Cebo de Campo-skinka: Kommer från en iberisk gris som föds upp...
Spanien, Calzada De Don Diego Salamanca
... och skinkor av iberisk gris, i tre kategorier (Bellota, Cebo de Campo och Cebo). 2. Vi tillverkar charkuterier och skinkor av högkvalitativ vit gris, under strikta urvalskriterier, för att uppnå en utmärkt produkt.
Frankrike, Ste Eulalie
Vi är Jambons Oliveras, ett familjeföretag som erbjuder iberisk pata negra cebo och bellota skinka på nätet. Du hittar i vår webbutik serranoskinka (från bergen) samt klassiker inom spansk charkuterivaror (iberisk lomo, chorizo från Salamanca, morcilla, iberisk fuet, landsbygdssalami. Vi har importerat iberisk skinka i över 18 år (sedan 1998). Vi är närvarande på mer än 50 mässor och marknader...
Spanien, Guijuelo
... produktionsprocessen av sina iberiska produkter. Från det ögonblick då de utvalda iberiska grisarna föds på vår gård "el barrero" som sträcker sig över mer än 100 hektar, till själva leveransen av våra färdiga produkter som säljs genom vår nya onlinebutik. I vår butik kan du köpa iberisk skinka av ekollon eller cebo, iberiska skinkor, lomo och andra charkuterier. Direktförsäljning från fabrik.
Spanien, Dso Hermanas
... kvaliteten. Om du vill upptäcka hur man vet om en skinka är iberisk ekollon eller cebo, har du kommit till rätt ställe, för på Jamones Luna kommer vi att ge dig all information du behöver veta. Det första att tänka på är att båda styckena kommer från iberiska skinkor, men cebo-skinkorna tas från grisar som föds upp med foder, medan cebo de campo dessutom har fått äta fritt i dehesan, även om de inte har nått sin slutliga fettningsfas, och slutligen hittar vi den iberiska ekollonskinkan, som erhålls från grisar som under sina sista månader av livet matas med ekollon, växter och örter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play