Italien, Milano
...Producerad i maj, är det en honung med nästan färglösa till halmgula toner. Den har en mycket svag doft, blommig och en delikat arom av konfekt, vanilj och söt mandel, som är kortvarig i smaken. ABBINAMENTI Den perfekta sötningsmedlet, utmärkt för att söta kaffe, te och andra drycker utan att förändra smaken. Utmärkt för att göra sylt och kandera frukt, i fruktsallader och i degar för bakverk. Passar mycket bra med ostar, färsk ricotta och blåmögelostar.
Portfölj (116)
Italien, Riesi
...Mandlar är en ingrediens som används mycket i olika traditionella kök i Medelhavsområdet, särskilt i det sicilianska, sardiska och pugliesiska köket, både i söta och salta rätter. De plockas för hand och med stavar (flexibla pinnar som är mellan 3 och 5 meter långa) under perioden augusti-september och används både i matlagning (pesto alla trapanese) och i bakverk (konfetti, kakor, småkakor...
Portfölj (6)
Italien, Giarre
...Mandeltärningarna är en av symbolerna för det sicilianska konditoriet, spridda i olika former och konsistenser över hela ön: varje typ är utsökt, frestande som körsbär, för en leder till en annan. Det är mandelkakor, i Sicilien kallar vi dem 'paste di mandorla': i varianterna: Med Mandel, Med Apelsin, Med Citron och Med Pistage.
Portfölj (7)
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
... eftersmak av kronärtskocka, mandel och färsk gräs. Denna olja ger en balsamisk och frisk smak och är idealisk för kall användning, att kombinera med fiskförrätter, soppor och röd kött. Extra jungfruolja används också, istället för smör, i bakverk som kakor, sötsaker och tårtor.
Portfölj (2)
Italien, Cortazzone
... piemontesiska specialiteter både söta och salta. I företagets laboratorium produceras dagligen typiska piemontesiska bakverk och brödprodukter som Baci di Dama, Torta di Nocciole, Krumiri, Brutti ma Buoni... för att nämna några. Bland de piemontesiska specialiteterna produceras även Bagna Cauda med hasselnötsolja, valnötsolja eller i den klassiska versionen med olivolja, typiska piemontesiska konserver som...
Portfölj (7)
Italien, Palagonia
...siciliansk ricottacassata med pistage, mini ricottacassater. Söta pålägg, pistagekräm, mandel, hasselnöt, nougat, kaffe, citron. Marmelader av citron, blodapelsin, gula apelsiner, mandarin, lök, persikor, tomat, apelsiner och gurkmeja, citron och ingefära. Extra sylt av kaktusfikon, päron med valnötter och kanel, av svarta mullbär. Typiska sicilianska livsmedelskonserver, patéer, såser för pasta...
Portfölj (55)
Italien, Somma Vesuviana
... ett brett urval av: Ekologisk kost med spannmål, baljväxter, ris, sötningsmedel, sylt och fruktjuicer, choklad och sockerfria godisar, lakrits, söta och salta bakverk, kryddor och såser, drycker av ris-soja-mandel, elixir och bitterdrycker, fruktinfusioner och te både lösa och i påsar; Naturlig och ekologisk kosmetik med ansikts- och kroppskrämer, fasta och flytande tvålar, hårprodukter som färger...
Italien, Cellole
...FOOD'S BAIA är företaget som föddes ur erfarenheten av tre generationer. Från mötet mellan våra kompetenser och de mest betydelsefulla produktionsverksamheterna i vårt område, Neapel och Kampanien, föddes idén att distribuera det bästa av våra hantverksmässiga bakverk, både söta och salta, i Italien och utomlands. Vetekakor, taralli med mandel och många bakverksprodukter. Traditionella recept som...
Pistagekräm från Bronte, pistagepesto från Bronte, mandelkräm från Noto (Sicilien), mandelpesto från Noto (Sicilien), söta bakverk med pistage från Bronte, söta bakverk med mandel från Noto (Sicilien). MONIL, ett ungt och dynamiskt företag, föddes ur en noggrann forskning för att återfinna, genom en resa Made in Sicily i traditionen, all den genuina och autentiska smaken av öns typiska produkter...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play