...Våra livsmedelsaromer säljs i olika former: vätskor, pulver, emulsioner. Förpackningarna finns i form av flaskor på 30 ml, dunkar på 250 och 500 ml eller i bulk på begäran. De kan användas för att tillverka eller läggas till olika kategorier av livsmedel: bakverk, macarons, ganacher, dessertkrämer, mousser, godis, sylt, cocktails eller såser, men även inom chokladtillverkning, glassproduktion, drycker-sirap, färdigrätter, mejeriprodukter, småkakor.
Portfölj (25)
Italien, Milano
...Producerad i maj, är det en honung med nästan färglösa till halmgula toner. Den har en mycket svag doft, blommig och en delikat arom av konfekt, vanilj och söt mandel, som är kortvarig i smaken. ABBINAMENTI Den perfekta sötningsmedlet, utmärkt för att söta kaffe, te och andra drycker utan att förändra smaken. Utmärkt för att göra sylt och kandera frukt, i fruktsallader och i degar för bakverk. Passar mycket bra med ostar, färsk ricotta och blåmögelostar.
Portfölj (116)
Tyskland, Bad Bentheim
...Tonkabönor (Dipteryx odorata) Tonkabönor växer på ett tonkabönträd och är fröna från de frukter som dessa träd bär. Tonkabönor är smala, svarta, avlånga och rynkiga bönor med en brun insida. Efter skörd torkas fröna och blötläggs i alkohol eller rom i 24 timmar om dygnet. Romblöta tonkabönor ger en smak av vanilj, mandel och rom. Detta gör dem till en perfekt krydda för desserter och bakverk. Efter tillsats av alkohol torkas bönorna igen och en fermenteringsprocess äger rum. Tonkabönor är en vanlig ingrediens i desserter, för att garnera desserter (ganache), karamellgodis, glass eller bakverk.
Portfölj (549)
Italien, Riesi
...Mandlar är en ingrediens som används mycket i olika traditionella kök i Medelhavsområdet, särskilt i det sicilianska, sardiska och pugliesiska köket, både i söta och salta rätter. De plockas för hand och med stavar (flexibla pinnar som är mellan 3 och 5 meter långa) under perioden augusti-september och används både i matlagning (pesto alla trapanese) och i bakverk (konfetti, kakor, småkakor...
Portfölj (6)
...Ett mandel kärna är den ätbara delen av nötter inuti det hårda skalet. Det är ett vitt, mjukt och delikat korn med en söt smak och karakteristisk arom. Mandelkärnor används ofta i matlagning i färsk, rostad, torkad eller mald form. De används för att förbereda olika rätter, bakverk, konfektyr, samt mejeriprodukter, drycker och desserter. Mandelkärnor är också rika på näringsämnen inklusive protein, fettsyror, vitaminer och mineraler, vilket gör dem hälsosamma.
Portfölj (10)
Frankrike, Talant
...reskakor, glass och flan bland andra bakverk. Kocktips: Den naturliga ekologiska mandelaromen är koncentrerad, häll i några droppar efter önskad dosering och blanda med hjälp av våra flexibla spatlar i dina förberedelser. Tillsätt kallt eller i rumstemperatur. Om blandningen ska tillagas, öka doseringen beroende på tillagningstid och intensitet. Det är därför viktigt att börja med en lätt dosering och bara öka om det är nödvändigt. Den genomsnittliga doseringen av en arom Referens: ARB093 I lager: 20 produkter Dimensioner: 58 ml...
Portfölj (192)
ufs.country_names.RU, Kolomna
...250g glasburk (kan beställas i 30g burk) Ljus, rik körsbärssmak. Söt körsbärspulp och subtil syrlighet i smaken av denna honungssoufflé kombineras med mandelbitar. Äkta vintersmak som passar bra med bakverk, pepparkakor, våfflor eller festliga pannkakor! *Alla de nyttiga egenskaperna hos honung bevaras, eftersom temperaturregimen är strikt kontrollerad. Hållbarhet: 24 månader från produktionsdatum...
Portfölj (47)
Italien, Giarre
...Mandeltärningarna är en av symbolerna för det sicilianska konditoriet, spridda i olika former och konsistenser över hela ön: varje typ är utsökt, frestande som körsbär, för en leder till en annan. Det är mandelkakor, i Sicilien kallar vi dem 'paste di mandorla': i varianterna: Med Mandel, Med Apelsin, Med Citron och Med Pistage.
Portfölj (7)
Frankrike, Marseille
...Hackad mandel torkad frukt skalad CROC’ELLA Marseille ProvenceAlpesCôted’Azur Frankrike Hackad mandel används mycket ofta i matlagning för bakverk och desserter och finns i storpack hos CROC’ELLA, grossist, leverantör och tillverkare av torkad frukt. Hackad mandel erbjuds hos CROC’ELLA i olika förpackningar som påse, hinkar, brickor, burkar,… Vi levererar över hela Frankrike med möjlighet till...
Portfölj (145)
Schweiz, Muri B. Bern
... skiljer mellan söta och bittra mandlar. Söta mandlar är lämpliga att äta råa och används för sötsaker, som dekoration, som fyllning (t.ex. i oliver) eller för att tillverka likörer och marsipan. Bittermandlar får man inte äta råa. De innehåller amygdalin, ett glykosid som producerar blåsyra. Ändå odlas bittermandlar på speciella plantager. Från dem utvinner man – efter att ha tagit bort blåsyrekomponenterna – bittermandelolja, som används för att aromatisera likörer och bakverk.
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
... eftersmak av kronärtskocka, mandel och färsk gräs. Denna olja ger en balsamisk och frisk smak och är idealisk för kall användning, att kombinera med fiskförrätter, soppor och röd kött. Extra jungfruolja används också, istället för smör, i bakverk som kakor, sötsaker och tårtor.
Portfölj (2)
Portugal, Bragança
...Utseende och Textur Vit/beige färg med olika tillgängliga tjocklekar; Slät textur. Användning Ideal för bakning, mandelmjölk, smoothies, bakverk, mandelsmör.
Portfölj (5)
...Krispig mandel- och pistageblandning med ett tunt lager mörk choklad.
Matchande produkter
Mudejares
Mudejares
Portfölj (1)
Frankrike, Saint-Denis
...Upptäck våra Kungakakor 2018: den oumbärliga frangipane-kakan (8 portioner och individuell) och den exklusiva kakan fylld med grå mandel.
Frankrike, ARGENTON SUR CREUSE
...Madeleines, Financier, Rocher coco, sablés eller tuiles med mandel, klassikerna inom småkakor med konditorikvalitet. Professionellheten och hantverket hos Michel Kremer är idag erkända bland alla kanaler som säljer bakverk och bland yrkesverksamma inom livsmedelsbranschen: · Bageri-Konditorier · Hotell och Restaurang · Catering · Detaljhandel Michel Kremer är närvarande överallt där ordet gastronomi har en betydelse.
Portfölj (5)
Italien, Cortazzone
... piemontesiska specialiteter både söta och salta. I företagets laboratorium produceras dagligen typiska piemontesiska bakverk och brödprodukter som Baci di Dama, Torta di Nocciole, Krumiri, Brutti ma Buoni... för att nämna några. Bland de piemontesiska specialiteterna produceras även Bagna Cauda med hasselnötsolja, valnötsolja eller i den klassiska versionen med olivolja, typiska piemontesiska konserver som...
Portfölj (7)
Vi tillverkar och levererar bakverk och bageriprodukter sedan 1994. Vår stora familj har 95 anställda och vi erbjuder alla typer av utrustning och produkter till våra kunder. Vi tillhandahåller distribution över hela Turkiet med vårt 3000 kvadratmeter stora lager som ligger i Istanbul. Våra produkter tillverkas under namnet Beyköyü och utvecklas av våra livsmedelsingenjörer och kemiska ingenjörer...
Portfölj (10)
Italien, Palagonia
...siciliansk ricottacassata med pistage, mini ricottacassater. Söta pålägg, pistagekräm, mandel, hasselnöt, nougat, kaffe, citron. Marmelader av citron, blodapelsin, gula apelsiner, mandarin, lök, persikor, tomat, apelsiner och gurkmeja, citron och ingefära. Extra sylt av kaktusfikon, päron med valnötter och kanel, av svarta mullbär. Typiska sicilianska livsmedelskonserver, patéer, såser för pasta...
Portfölj (55)
Spanien, Pedro Muñoz
... av änglahår för empanadillas, mallorquinas och andra. Vi använder krämfyllningar för att göra pepitos, smördeg och vinringar. Vi använder chokladfyllningar för att göra smördeg. Vi gör också mandel-, valnöts- och pinjefrödeg med och utan socker. Vi anser att vi har ett brett utbud av produkter av hög kvalitet.
... peladillas från Casinos. De bästa hantverksmässiga peladillas i världen. Socker peladillas, choklad peladillas, karamelliserade peladillas, ren choklad peladillas, mjölkchoklad peladillas, vit choklad peladillas. Hantverksmässiga peladillas Traditionella hantverksmässiga godis från Casinos. De bästa hantverksmässiga godisarna i världen. Fylld mandel, polvorones, platta av ren choklad, platta av mjölkchoklad, platta av vit choklad. Hantverksmässiga godis. De bästa hantverksmässiga godisbrickorna av Sant Donis Hantverksmässiga brickor med figurer och klubbor från Sant Donis, tre olika format.
Tyskland, Troisdorf
...Jacobi Decor GmbH har specialiserat sig på dekorationsartiklar för konditorivaror och bakverk. Jacobi Decor erbjuder ett omfattande utbud av produkter och tjänster: • Bröllop • Bakformar / Bakplåtar • Tårtfat och tillbehör • Utbakad fondant och spritglasyr • Modellera med mandel • Ätbara dekorationer • Tårtkartonger • Ungdomsbevis • Dop / Baby • Kommunion / Konfirmation • Livsmedelsfärger • Fototårta • Motivtårtor • Cupcake / Muffin dekoration • Ljusstakar • Chokladbearbetning...
Spanien, Malagon
...med spenat, oliver, tomat, biskvitsplattor "ginger bread", Red Velvet-biskvit, morotskaka, Jocondes, biskvitsplattor med fruktbitar, bitar av nötter, plattor och disk av biskvit med naturliga aromer, plattor och disk av naturlig biskvit UTAN KONSERVERINGSÄMNEN, speciellt tänkta för högkvalitativ färsk bakverk, endast ägg, socker och mjöl. Biskvitscharlotter, biskvitsremsor med chokladränder...
Italien, Somma Vesuviana
... ett brett urval av: Ekologisk kost med spannmål, baljväxter, ris, sötningsmedel, sylt och fruktjuicer, choklad och sockerfria godisar, lakrits, söta och salta bakverk, kryddor och såser, drycker av ris-soja-mandel, elixir och bitterdrycker, fruktinfusioner och te både lösa och i påsar; Naturlig och ekologisk kosmetik med ansikts- och kroppskrämer, fasta och flytande tvålar, hårprodukter som färger...
Spanien, Collado Villalba
... massa eller färdigfrysta. Vi anpassar vår produktion efter kundens smak och behov. Vi erbjuder en omfattande katalog med snurrtårtor, plattårtor, traditionella tårtor, kakor, plum cake, hembakade kakor, fyllda kakor, ringar, tillverkade med äpple, 100% smör te-kakor, dekorerade kakor, smördeg, tillverkade med mandel, empanadas, hornazos, quiches, salta tårtor, tillverkade utan socker. Vi säljer också typiska produkter från Madrid, säsongsprodukter för påsk, jul, kärlek, etc.
Italien, Cellole
...FOOD'S BAIA är företaget som föddes ur erfarenheten av tre generationer. Från mötet mellan våra kompetenser och de mest betydelsefulla produktionsverksamheterna i vårt område, Neapel och Kampanien, föddes idén att distribuera det bästa av våra hantverksmässiga bakverk, både söta och salta, i Italien och utomlands. Vetekakor, taralli med mandel och många bakverksprodukter. Traditionella recept som...
Pistagekräm från Bronte, pistagepesto från Bronte, mandelkräm från Noto (Sicilien), mandelpesto från Noto (Sicilien), söta bakverk med pistage från Bronte, söta bakverk med mandel från Noto (Sicilien). MONIL, ett ungt och dynamiskt företag, föddes ur en noggrann forskning för att återfinna, genom en resa Made in Sicily i traditionen, all den genuina och autentiska smaken av öns typiska produkter...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play