Italien, Radicofani
...Bio Rosso är en färsk ost gjord på ekologisk mjölk. Bearbetningen följer naturligtvis alla riktlinjer som utfärdats av certifieringsorganet som övervakar hela produktionscykeln fram till den slutliga marknadsföringen av produkten. Den bearbetade mjölken är strikt av ren fårmjölk. Bio Rosso, med 15/20 dagars lagring, behandlas på ytan med ekologisk tomatkoncentrat, och är en produkt i skålform, med en vikt på cirka 1,500 kg;...
Portfölj (48)
Italien, Formigine
...Irish moss, även känt som musgo från Irland eller carragheen (från gaeliska "carraigín" som betyder "liten sten"), är en art av röd alg som tillhör familjen Gigartinaceae. Dess vetenskapliga namn är Chondrus crispus. Den är allmänt förekommande längs de klippiga kusterna i norra Atlanten, särskilt i Irland, Storbritannien och Kanada. Irish moss är känt för sina gelbildande egenskaper och för sin användning i olika livsmedels- och industriprodukter.
Portfölj (58)
Italien, MILANO
Punto Srl är ett företag specialiserat på distribution av livsmedel. Med en ny butik som har en delikatessdisk, ostar och färskt bröd, erbjuder Punto Srl ett brett urval av färska och frysta livsmedel, samt ett stort utbud av frukt och grönsaker. Kvaliteten på produkterna är alltid garanterad och företaget strävar efter att hålla förmånliga priser för konsumenterna genom kampanjer och specialerbju...
Portfölj (229)
Italien, Capo D'orlando
...Star Ruby-grapefrukt är en citrusfrukt med tunn hud och en lysande röd färg. De har en söt och något syrlig smak samt en saftig och sockerhaltig fruktkött. Deras skal kan ätas tillsammans med fruktköttet, till skillnad från andra citrusfrukter där skalet ofta kasseras. EFFEKTER OCH FÖRDELAR Star Ruby-grapefrukt är rika på vitamin C, en viktig näringsämne för immunförsvaret och en hälsosam hud...
Portfölj (27)
Italien, Turin
...IQF Ekologisk Jordgubbe IQF Conv. Jordgubbe 25-35 mm IQF Ekologiska Granatäpplekärnor IQF Conv. Granatäpplekärnor IQF Conv. Röd Paprika i Tärningar 10 x 10 mm IQF Conv. Grön Paprika i Tärningar...
Portfölj (10)
Italien, Forlì
... quinoa är rik på näringsämnen: fibrer, vitamin C och E, mineraler som magnesium, kalium och järn samt omega 3- och 6-fettsyror. Vit quinoa har en mer neutral smak jämfört med röd eller svart quinoa, vilket gör den anpassningsbar till olika tillagningsmetoder. Innan du använder ekologisk quinoa rekommenderas det att skölja kornen under vatten och sedan koka dem i cirka 10-12 minuter. För att göra quinoan smakrik är det viktigt att rosta kornen innan du tillsätter kokvätskan. Ekologisk quinoa är utmärkt som ett alternativ till risotto eller kan bli den huvudsakliga ingrediensen i dina sallader.
Portfölj (50)
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
... eftersmak av kronärtskocka, mandel och färsk gräs. Denna olja lämnar en balsamisk och frisk smak och är idealisk för kall användning, att kombinera med fiskförrätter, soppor och röd kött. Extra jungfruolja används också, istället för smör, för bakning i kakor, sötsaker och tårtor.
Portfölj (2)
...Det toskanska råa köttet, med en ovanligt rund form och en livlig röd färg, kännetecknas av en verkligen unik mognadsprocess och de miljöfaktorer som påverkar bearbetningen, vilket bidrar till att ge köttet den oemotståndliga, delikata, salta och aromatiska smaken.
Portfölj (8)
...Vår traditionella tomatsås är tillverkad av färska och mogna tomater, med en stark och passionerad karaktär, odlade naturligt utan användning av bekämpningsmedel och kemiska gödningsmedel, för att få en sås med en klar röd färg, en mjuk, krämig och sammetslen konsistens, som behåller en klassisk och traditionell smak typisk för Medelhavet. Nettovikt 680 g.
Portfölj (10)
Italien, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea producerar ligurisk olivolja som är helt ekologisk och kallpressad på den italienska rivieran. Förutom taggiasca-olivolja skapar vi även typiska italienska såser (såsom basilika pesto, röd pesto) och produkter med taggiasca-oliver (såsom urkärnade taggiasca-oliver, taggiasca-olivkräm och urkärnade taggiasca-oliver) som vi säljer i vår webbutik. Vår olivolja är unik och kommer från den...
... naturliga ämnen. Vi är noga med att bevara biologisk mångfald. INFORMATION OM VINPRODUKTION: Den ovanliga agronomiska kapaciteten, den totala hängivenheten och den upplysta passionen för jordbruk och natur har fått oss att investera alla våra resurser i köpet av företaget, med anläggning av nya vingårdar och inköp av CAPASONI och fat avsedda för jäsning och lagring av vin. År 1989 skedde en viktig vändpunkt då alla marker, som sträcker sig över 150 hektar, konverterades till ekologisk odling. För produktionen av: NEGROAMARO RÖD - NEGROAMARO ROSÉ - FIANO VIT med ekologisk metod.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play