Italien, Codogno
...Salame Felino är en utsökt charkprodukt som tillverkas av svinkött. Den får sitt namn från ursprungsorten, en by i provinsen Parma. Salame Felino har högre proteininnehåll och lägre fetthalt jämfört med andra salami av liknande typ. Traditionellt skärs den diagonalt, vilket skapar ovala skivor som är ungefär dubbelt så långa som salamin är bred.
Portfölj (4)
...Felino, bland de tusen italienska salami, är den sötaste, gjord med lite salt, hela pepparkorn och lagrad i Parma-skinkans dal. Endast från tunga italienska grisar, med början från "trito di banco" (magert kött, utan senor och med ett lager fett), först malet till medelgrovt, sedan blandat med kryddblandningen (salt, peppar, lite vitt vin), låtit vila, stoppat i "culare"-tarmen, som traditionen föreskriver, vilket håller salamin alltid mjuk. Efter två, tre månader är här skivan skuren på tvären, med en fyllig, rund arom, med den speciella smaken av lycka.
Portfölj (10)
... lagringstider som varierar från 36 månader till 80 månader. Traditionell balsamvinäger från Modena IGP, lagrad i träfat i 12 - 24 upp till 30 år. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimi lagringstider på 24 månader, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Förkokta: Cotechino, Zampone, kokt salami, även smaksatt med tryffel - Truffle, ciccioli. DOC...
Portfölj (10)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play