...Prosciutto di Parma DOP tillgänglig i olika mognader. Producerad från låret av en tung gris, född och uppfödd i Italien, matad med kvalitetsfoder. Sötma och värde gör denna skinka till en prosciutto av sällsynt godhet. Tillgänglig i format med ben, urbenad Addobbo och urbenad Pressato.
Produktionen av prosciutto och culatello "Rosa dell'Angelo" är speciell redan från början. Köttet har olika kvaliteter, på grund av den utomhusuppfödning och den gamla hantverksmetoden som helt görs för hand, med endast salt och lång mognad. Våra svarta grisar av gamla raser som nästan helt har försvunnit är fria att beta i skogarna. Fria under sol, vind och regn. Fria att uttrycka sin instinkt. F...
Portfölj (10)
Italien, Orsogna
...Salumi och typiska ostar från Abruzzo * Salami med tryffel * Söt rund Aquilano-salami * Söt Cigolana-salami * Kryddig Cigolana-salami * Leverkorv av gris typ Cigolana * Kryddig Bastoncino-salami * Spianata Aquilana-salami * Färska korvar från Abruzzo Våra ostar: * Klassisk korgformad mjölkost * Ost med gräslök * Ost med valnötter * Ost med svarta oliver * Ost med gröna oliver * Ost med chili * Ost med tryffel...
Portfölj (9)
Italien, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Beredd med utvalda fläskkött, medelgrovt malet och tärnat späck, stoppad i kollagenhölje och lagrad. PROSCIUTTO - skinka av gris "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Beredd med utvalda fläskkött, är en typisk toskansk korv i kollagenhölje smaksatt med fänkålsfrön. PANCETTA av rent fläskkött, rullad eller utbredd, saltad och lagrad på toskanskt vis.
Portfölj (7)
Grossistförsäljning av vitt kött (fjäderfä, kanin); Grossistförsäljning av rött kött (gris, nötkött, lamm); Grossistförsäljning av frysta produkter (pommes frites, grönsaker, fisk, kött); Grossistförsäljning av livsmedelsprodukter för catering. Vårt företag är beläget i Bronte vid foten av Etna och distribuerar produkter över hela östra Sicilien.
Italien, Cambiano
Hydrauliska material - Uppvärmning...
Italien, San Demetrio Corone
Nedlagd särskilt för produktion av charkuterier, såsom capocollo och pancetta D.O.P., sysslar Madeo Industria Alimentare även med produktion av skinka och salami av svart gris från Kalabrien. De tekniker som används är huvudsakligen hantverksmässiga, som salting som fortfarande görs för hand i typiska saltlösningar, precis som förr. Men där det är nödvändigt, tvekar man inte att använda modernare teknologier, så mycket att torkningen är överlåten till entalpiska maskiner, som utnyttjar de externa klimatförhållandena för att återskapa den ideala ventilationen inomhus.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play