Italien, Guardiagrele
...Halvfabrikat koncentrat för produktion av ekologiskt rågbröd, gott och hälsosamt, rikt på fiber och med låg glykemisk index. Format: 10 kg Dosering: 50%...
Portfölj (91)
Italien, Forlì
... vare sin anpassningsförmåga till olika klimat och jordar. Idag har sorghum blivit en ingrediens som används i stor utsträckning i internationell matlagning tack vare sina otroliga näringsegenskaper. Sorghum mjöl ekologiskt glutenfritt är en rik källa till vitaminer och mineraler. Det kan användas för att förbereda ett brett utbud av rätter, från pasta till bröd, från bakverk till salta rätter. Dess mjuka konsistens och lätt söta smak gör det lämpligt för att förbereda läckra tårtor, kakor, pannkakor och mycket mer.
Portfölj (50)
...Bruschettine, Grissini Crocchini, bröd för Tramezzino, ekologiskt vitt bröd i kasse, Piadina, bröd för Hamburgare, bröd för Hot Dog, skivat bröd, Tortillas och mycket mer. Roberto Alimentare srl är känslig för miljön och konsumenterna av ekologiska produkter och har därför introducerat linjen "Essenza" som är fri från animaliska fetter och palmolja. Roberto är ett innovativt företag men med starka rötter i traditionen och gör kvaliteten på sina produkter till sin styrka.
Italien, Altamura
... för grundprinciperna för välbefinnande och respekt för både människa och miljö. Av den anledningen har företaget beslutat att söka produkter för sina kunder som främst kommer från ekologiskt jordbruk, såsom ekologiskt mjöl, ekologiskt vin, durumvete-pasta från Puglia, extra jungfruolja, baljväxter, bröd och alla bakverk gjorda av vete odlat i samma område som staden Altamura. Vårt företag åtar sig att under tiden upprätthålla de uppsatta målen.
Italien, Montecosaro
... konditori Pietro Quercia Vårt bageri och konditori Pietro Quercia, beläget i Montecosaro, grundades med tanken att producera ett bröd som kan ge smak och lättsmälthet, tack vare den långa jäsningen med surdeg, som vi fräschar upp dagligen. De gamla kornsorterna från Marche-regionen, som vi noggrant väljer ut, är resultatet av ekologiskt hållbar odling. Den enbart stenmalda processen gör att kornet...
Italien, Cavriago
... produkter vars värde främst ligger i de höga kvalitetskrav som ställs på ekologisk bearbetning. Produkterna från "Forno di Campagna" gräddas dagligen med doft och aptitlighet, egenskaper kopplade till den manuella utförandet av produktionsprocessen. "Forno di Campagna" använder sig av goda hantverkstekniker som samtidigt kan bevara de oförändrade egenskaperna av äkthet och doft som är typiska för färskheten och smaken av gott ekologiskt bröd gjort för hand som förr.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play