Italien, Giarre
...Brett utbud av fyllda smörgåsar med 40 olika referenser och med sicilianska produkter på km 0. De kan förpackas i modifierad atmosfär med 40 dagars hållbarhet eller frysas med nedkylning till -20° och distribueras över hela Europa, inklusive Storbritannien och Schweiz.
Portfölj (4)
Italien, Riesi
...Mandlar är en ingrediens som används mycket i olika traditionella kök i Medelhavsområdet, särskilt i det sicilianska, sardiska och pugliesiska köket, både i söta och salta rätter. De plockas för hand och med stavar (flexibla pinnar som är mellan 3 och 5 meter långa) under perioden augusti-september och används både i matlagning (pesto alla trapanese) och i bakverk (konfetti, kakor, småkakor...
Portfölj (6)
Italien, Messina
...APELSINMARMELAD, CITRUSMARMELAD, MANDARINMARMELAD, CITRONMARMELAD, BLODAPELSEMARMELAD - Marmeladerna av citroner, apelsiner, mandariner, citrusmix och blodapelsiner är tillverkade av de bästa citrusfrukterna från Sicilien, skurna i bitar och bearbetade med skalet för att bevara den naturliga essensen och doften av nyplockad frukt. De rekommenderas för en kolhydratrik frukost, och i Sicilien används de även för att göra läckra bakverk. Utan tillsatser av konserveringsmedel eller färgämnen.
Portfölj (10)
Italien, Belpasso
... att möjliggöra lång hållbarhet utan tillsats av kemiska komponenter. Varje konsument kommer att hitta allt som behövs för att göra den typiska sicilianska cannolin själv i förpackningen. På vår portal www.mrfoodsicily.it och på vår YouTube-kanal via denna länk, kommer det att vara möjligt att se en videotutorial som visar hur man gör produkten med hjälp av det aktuella kitet. Detta kommer att göra det enkelt att använda för alla, oavsett bakgrund i bakning.
Portfölj (1)
Italien, Giarre
...Mandeltärningarna är en av symbolerna för det sicilianska konditoriet, spridda i olika former och konsistenser över hela ön: varje typ är utsökt, frestande som körsbär, för en leder till en annan. Det är mandelkakor, i Sicilien kallar vi dem 'paste di mandorla': i varianterna: Med Mandel, Med Apelsin, Med Citron och Med Pistage.
Portfölj (7)
...CHOCAR är mjölet som erhålls genom dehydrering och supermikronisering av den sicilianska johannesbrödspulpan, naturligt vegansk och glutenfri. Tack vare färgen och smaken används johannesbrödsmjölet CHOCAR som ett hälsosammare alternativ till kakao, och på grund av det höga sockerinnehållet kan det begränsa tillsatsen av socker i degen. Utan fett och stimulerande ämnen används det i bakverk...
Portfölj (3)
Italien, S. Giovanni La Punta
...VI ÄR PRODUCENTER AV: SICILIANSKA CANNOLI-SKAL, KARNEVALSKAKOR, TRADITIONELLA SICILIANSKA KAKOR, MARTORANA FRUKT - VI ÄR ÅTERFÖRSÄLJARE AV CAVALLARO RICOTTA (fryst sötad ricotta 100% får) - DISTRIBUTÖRER AV HALVFABRIKAT FÖR BAGERI (småkakor och pajskal av mördeg, cannoli med smördeg, osv.) - VI LEVERERAR ÖVER HELA ITALIEN OCH UTOMLANDS - TVEKA INTE ATT KONTAKTA OSS FÖR ATT FÅ ERBJUDANDEN PÅ VÅRA PRODUKTER.
Portfölj (1)
Italien, Catania
...Det är en finmalen semolina som produceras genom malning av den sicilianska vetetypen Russello. Russello är ett mycket gammalt vete som nyligen har återupptäckts och värderats, och namnet kommer från den rödgula färgen på axet. Förpackningen väger 5 kg.
Portfölj (8)
Italien, Taormina
...Njut av atmosfären i den skymmande promenadtown. Du kommer att stanna vid tre olika platser där vänligt dukade bord redan väntar på dig: från traditionellt tillagad färsk fisk och typiska sicilianska aptitretare till oemotståndliga hemlagade sicilianska bakverk, ackompanjerade av doftande Siracusa-viner och likörer – allt utan vilket gamla Siracusa aldrig kommer att öppna sig för dig med sin verkliga smak!
Italien, Castelbuono
Historien om produkterna från Paolo Forti är en familjetradition som är starkt kopplad till den lokala traditionen, den sicilianska bakverkskonsten. En blandning av tradition, erfarenhet och modern teknik som säkerställer upprätthållandet av höga kvalitetsstandarder gör att Paolo Forti idag, tillsammans med sin familj, producerar och marknadsför bakverk som är kända och uppskattade i stora delar...
Italien, Palagonia
... besöka webbplatsen: siciliangoodness.com Leverantör av: Sicilianska gastronomiska produkter: Arancini, sicilianer, arancine, panzerotti, calzoni, tavola calda, rosticceria. Sicilianska bakverk: Cannoli, cannoli-skal, tomma cannoli, cannoli-kit, ricottacannoli, söt ricotta för cannoli, får-, ko-, buffel- och buffelricotta, färsk ricotta för desserter, babà, bignè, siciliansk ricottacassata...
Portfölj (55)
... DÖDA OCH PANETTONER FÖR JUL). BARBAGALLO DOLCIARIA ÄR OCKSÅ ETT FÖRETAG SOM DISTRIBUERAR ANDRA TRADITIONELLA SICILIANSKA SÖTSAKER, HALVFABRIKAT FÖR BAKVERK OCH EN STOR MÄNGD AV TYPISKA SICILIANSKA FRYSTE PRODUKTER, SOM TILL EXEMPEL: ARANCINI (ÖVER 15 SMAKER: MED SÅS, PISTACIO, ÄGGPLANTA, LAX, KYCKLING OCH MYCKET MER), CIPOLLINE, CARTOCCIATE. DET FINNS OCKSÅ GLUTENFRIA PRODUKTER (FÖRRÄTTER, HUVUDRÄTTER, ARANCINI, BAKVERK OCH MYCKET MER). PÅ BEGÄRAN KAN VI TILLVERKA ALLA TYPER AV KAKOR. DU KAN HUR SOM HELST FINNA ALLA VÅRA PRODUKTER PÅ VÅR HEMSIDA www.barbagallodolciaria.it.
Italien, Caltagirone
Caféet Zagara är det rätta svaret för den som önskar utsökta bakverk tillagade med genuina ingredienser. Tårtor för ceremonier, buffébakverk och mycket mer, för alla typer av evenemang. Vi säljer våra typiska sicilianska produkter både i Italien och utomlands: Mandelkakor, färgglada bakverk, hantverksbakade småkakor och mycket mer. Vi erbjuder catering för ceremonier och föreslår även produkter från vår rostisserie. Kom och njut av våra Apericena med vänner, du kommer alltid att mötas av vänlighet och professionalism. Besök vår webbplats och boka ditt evenemang!
Representationsbyrå för frysta produkter som sicilianska bakverk, siciliansk glass, siciliansk rotisserie, napolitansk rotisserie, crêpes, abruzzesisk arrosticini.
... laboratorium, speciellt för er, så snart vi får beställningen via internet eller telefon. Just därför levererar vi inte till bagerier, utan enbart till enskilda kunder för vilka vi förbereder era typiska sicilianska bakverk en och en.
...Dessutom skapar Panificio Quartararo monumentala tårtor och tårtor i sockerpasta för födelsedagar och speciella evenemang, samt klassiska tårtor som sicilianska cassater, setteveli, många olika typer av mousse och har även en glassavdelning med hantverksproduktion.
Italien, Roma
Pasticceria Dagnino Historisk konditori från Palermo som på femtiotalet invigde sina fantastiska lokaler även i huvudstaden och tog med sig en tradition av bakverk som har sina styrkor i den utmärkta kvaliteten på råvarorna, den mästerliga professionaliteten, förpackningen av produkterna som alltid är färska och doftande, men framför allt i de gamla sicilianska recepten. Med dessa grundpelare...
...Röd grapefrukt är våra ekologiska sicilianska citrusfrukter certifierade av Suolo e Salute, de är saftiga, läckra att bita i, perfekta för att göra juicer, marmelader, bakverk, likörer, konfiterade frukter etc.
Italien, Paternó
Alisicily är ett hantverkslaboratorium som sysslar med produktion av ett brett utbud av sicilianska specialiteter, inklusive söta och salta bakverk, desserter, enportionsrätter, halvfabrikat, färska och frysta pizzor, arancini och andra läckerheter typiska för det sicilianska köket. Vår verksamhet fokuserar på att skapa produkter av hög kvalitet, tillverkade med utvalda ingredienser och enligt...
Andra produkter
Mandelpasta i olika smaker
mandelpasta
Portfölj (1)
Italien, Caltanissetta
... produkter såsom matoljor, ostar, bakverk, sötsaker, gastronomi, rostisserie, varm mat och konserver. Som kommissionär garanterar La Sole di Sicilia s.r.l. att affärerna genomförs framgångsrikt med omedelbar betalning för de varor som köps på kommission. Som representant och förmedling analyserar vi kunder och leverantörer genom de viktigaste nationella och utländska importörerna och distributörerna.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play