Italien, Marmirolo
...W: 290 ÷ 310. Professionell blandning av mjukt vetemjöl, ideal för en pizza med en extremt utvecklad och luftig kant. DOPPIAESSE framställs genom malning av delvis förgrodda korn. Närvaron av naturliga, fördelaktiga enzymer påverkar degens kvalitet: resultatet blir en mycket lätt och lättsmält pizza. Tekniskt sett möjliggör DOPPIAESSE extraordinära resultat och degbollar som är 10 % lättare. 25KG-10KG...
Portfölj (56)
Italien, Rome
... förbereda traditionella italienska rätter, hemlagad pasta eller pizza, med hjälp av vår kock. Du kommer att njuta av att blanda ingredienser och smaker för att skapa din favoritpizza eller pasta, prova olika recept och lära dig "hemligheter" från det italienska köket. När allt är klart kommer du äntligen att få smaka på det du har tillagat för att upptäcka dina färdigheter som italiensk "pizza"- eller "pasta"-makare. Allt ackompanjerat av ett urval av de bästa vinerna från Lazio-regionen. En verkligen unik upplevelse med passion för det italienska köket.
Italien, Torrice
...etc. Dessutom är vi medlemmar i den italienska celiakiföreningen AIC, vi finns med i deras register och har valts som det bästa hantverkslaboratoriet för glutenfria produkter av italienska excellens. För mer information, ring 3935777096. Jag inbjuder dig också att besöka vår Facebook-kontakt: - Chris Theangel Glutenfree eller kopiera och klistra in i adressfältet https://www.facebook.com/cdmglutenfree.convenzionatoausl www.christheangelofglutenfree.it...
Italien, Biella
...PIZZA FOOD EXPORT" föddes ur viljan hos en grupp entreprenörer inom livsmedelssektorn som har förenat sina professionella kompetenser för att skapa en industriell verklighet präglad av en produkt tillverkad av italienska händer och nationella ingredienser. I detta perspektiv har företaget PIZZA FOOD EXPORT som mål att innovera och optimera produktionsprocessen samt distributionen av färska och...
Populära länder för denna sökterm