Italien, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. Professionell blandning av mjöl från mjukt vete som erhålls genom fullständig bearbetning av spannmålet. Den behåller kli i stor skala och fint samt fibrer och 100% livskraftigt vetekim. IN3 är UTANFÖR RAHMEN och klassificeringar eftersom detta mjöl har ett ashalt på över 0,95% men under 1,30% jämfört med fullkornsmjöl. IN3 kombinerar utmärkta näringsegenskaper med en överlägsen bearbetbarhet jämfört med fullkornsmjöl.
Portfölj (56)
Italien, Forlì
...Perlbarley är en spannmål som härstammar från den asiatiska kontinenten. Till skillnad från andra typer av korn är den fri från kli och skal: avsaknaden av ett yttre skal ger den en speciell färg som lutar mot vitt. Denna raffineringsprocess gör den enklare att förbereda med kortare blötläggning och koktid. Förberedelsen av detta spannmål är mycket enkel: det ska sköljas noggrant under rinnande...
Portfölj (50)
...Fått genom malning av durumvete av sorten "Cappelli" som produceras av jordbrukare i Apulien. Mjölet erhålls genom avskiljning (utvinning av kli och grodd från mjölet med hjälp av en sikt) av fint och grovt kli. "Senatore Cappelli" är ett gammalt och ekologiskt vete, överlägset i näringsmässiga egenskaper jämfört med andra typer av vete: det innehåller en större mängd flavonoider och antioxidanter, har antiinflammatoriska egenskaper och till och med förmågan att sänka kolesterolet. Det är mer lättsmält och minskar tarminflammationer som definieras som glutenintoleranser.
...Termiska och hydrotermiska behandlingar används inom livsmedelsindustrin för att utveckla olika egenskaper hos livsmedel för specifika tillämpningar. Dessa behandlingar modifierar egenskaperna hos spannmålsmjöl, groddar, kli, stärkelse, fibrer, baljväxter och deras derivat. Alla VOMM-termiska behandlingar inom livsmedelssektorn är helt naturliga, utan kemiska tillsatser. De används för att producera "CLEAN LABEL"-produkter. Pilotanläggning finns tillgänglig i VOMM:s FoU-avdelning i Rozzano.
Portfölj (5)
Italien, San Martino Di Lupari
Cerealveneta har verkat i över tjugofem år inom livsmedelssektorn och producerar mjöl och halvfabrikat av fullkorn, ekologiska och glutenfria produkter, som framställs genom att bearbeta spannmål, baljväxter, speciella frön, mindre frön, kli och groddar. Cerealveneta tillämpar en speciell termisk behandling av råvarorna för stabilisering och rostning, följt av kryomaldning eller kryomikronisering...
Italien, Velletri
... får jäsa i en timme. Brödet plattas sedan ut, formas till stora brödlimpor eller stänger som väger cirka 1 eller 2 kilo, placeras i trälådor, strös med kli eller mjöl och täcks med hampa-tyger. Efter en viss tid av andra jäsningen fortsätter vi med bakningen, som strikt utförs i en kastanj vedeldad ugn i cirka en timme och tjugo.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play