Italien, MILANO
Punto Srl är ett företag specialiserat på distribution av livsmedel. Med en ny butik som har en delikatessdisk, ostar och färskt bröd, erbjuder Punto Srl ett brett urval av färska och frysta livsmedel, samt ett stort utbud av frukt och grönsaker. Kvaliteten på produkterna är alltid garanterad och företaget strävar efter att hålla förmånliga priser för konsumenterna genom kampanjer och specialerbju...
Portfölj (229)
Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., som har varit verksam på marknaden i fyra generationer, erbjuder lagrade och färska ostar av utmärkt kvalitet. Vi är en referenspunkt för många europeiska verksamheter när det gäller leverans av inte bara Parmigiano Reggiano lagrad från 12 månader upp till 60 månader, utan även av get- och fårostar från den italienska traditionen. Vi är också leverantörer av typiska chark...
Portfölj (54)
Italien, Martina Franca
...Pecorino Affumicato är en lagrad ost, tillverkad av fårmjölk och naturligt rökt med veteträ. Denna ost kännetecknas av en fint kryddad smak och en mjuk konsistens, vilket gör den perfekt att njuta av ensam eller som en del av ett ostbricka. Pecorino affumicato är en hantverksprodukt, tillverkad enligt traditionella metoder och med genuina ingredienser. Dess hantverksmässiga bearbetning och unika smak gör den till en utmärkt produkt inom den italienska osttraditionen.
Portfölj (29)
Produktionen av prosciutto och culatello "Rosa dell'Angelo" är speciell redan från början. Köttet har olika kvaliteter, på grund av den utomhusuppfödning och den gamla hantverksmetoden som helt görs för hand, med endast salt och lång mognad. Våra svarta grisar av gamla raser som nästan helt har försvunnit är fria att beta i skogarna. Fria under sol, vind och regn. Fria att uttrycka sin instinkt. F...
Portfölj (10)
Italien, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Beredd med utvalda fläskkött, medelgrovt malet och tärnat späck, stoppad i kollagenhölje och lagrad. PROSCIUTTO - skinka av gris "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Beredd med utvalda fläskkött, är en typisk toskansk korv i kollagenhölje smaksatt med fänkålsfrön. PANCETTA av rent fläskkött, rullad eller utbredd, saltad och lagrad på toskanskt vis.
Portfölj (7)
Cipressi i Chianti grundades i Radda in Chianti, en medeltida by känd för produktionen av Chianti Classico-vin, i provinsen Siena, där dess etiska och professionella grund vilar på respekten för traditionen av toskanska hantverksprodukter. Verksamheten startade i en liten lokal intill de gamla medeltida murarna i Radda på Viale Venti Settembre, här sker bearbetningen av köttet från de utomhusuppfö...
Matchande produkter
Lagrad prosciutto crudo
Lokal lagrad prosciutto
Andra produkter
Hus-antipasto
Antipasto av huset
Portfölj (2)
Italien, Viterbo
...Sgambato, utan sidofläsk före lagring, undviker därmed för mycket avfall. Råvaran är färsk och garanterad eftersom företaget avsiktligt inte har fryslager. Vikt efter lagring kg. 6,5. Produkt användbar efter trimning kg. 5,800. Lagrad 6/8 månader.
Portfölj (7)
... lagringstider som varierar från 36 månader till 80 månader. Traditionell balsamvinäger från Modena IGP, lagrad i träfat i 12 - 24 upp till 30 år. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimi lagringstider på 24 månader, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Förkokta: Cotechino, Zampone, kokt salami, även smaksatt med tryffel - Truffle, ciccioli. DOC...
Portfölj (10)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play