Italien, Imperia
...5 LT Italiensk Ekologisk Extra Jungfruolja – pressad från oliver som odlas ekologiskt i italienska olivlundar. Ekologisk Extra Jungfruolja Italiensk Olja – kallpressad Pressad från oliver som odlas ekologiskt i italienska olivlundar. Ekologisk odling är tyvärr dyrare än konventionellt jordbruk, å ena sidan eftersom gödningsmedel och naturliga jordbruksprodukter uppenbarligen är dyrare än sina...
Portfölj (44)
Italien, Lucca
...Oleox® är en bioliquefatto av ekologiska gröna oliver från de senesiska kullarna, känt för sin uttalade antioxidativa aktivitet. Denna produkt innehåller en mycket hög koncentration av biofenoler som kan motverka skador orsakade av fria radikaler, och utför en skyddande funktion mot naturliga eller kemiska agens. Oleox® är idealisk för den som önskar en behandling som skyddar huden och håller den...
Portfölj (38)
Italien, MILANO
...gröna oliver, morötter, kapris, ärtor, svarta oliver) Vatten "Aceto di vino" Odlad champinjon (Agaricus bisporus)* Socker Salt Naturliga aromer Antioxidant: askorbinsyra (*) sulfiter FÖRPACKNING AV 6 1 ST = EURO 4,80 1 PALLETS 10 FÖRPACKNINGAR AV 6 = 60 ST UTGÅNGSDATUM 30 / 04/ 2027 MINIMI BESTÄLLNING 30 PALLETS...
Portfölj (229)
Italien, Palagonia
...Ingredienser: Gröna oliver 65%, solrosolja 30%, paprika, vinäger, salt, naturliga aromer i varierande proportioner, (rödpepparflingor, vitlök, mynta, oregano). Citronsyra, askorbinsyra. Förpackningar i: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfölj (55)
Italien, Salerno
...Baccala' färsk, bearbetad samma dag och marinerad i vinäger. Förpackad i blandad olja, 20% extra jungfruolja, 80% solrosolja med färska aromer, oliver, kapris och soltorkade tomater. Baccala' (Gadus Morhua), (FAO ZON 27), 80% solrosolja, 20% extra jungfruolja, vinäger, antioxidant, smakförstärkare, arom, salt, naturliga aromer. Företaget verkar i enlighet med nationell och europeisk lagstiftning...
Portfölj (8)
Italien, Amelia
...Över det skyddade området som kallas "oljans väg" i Umbrien, på de böljande Amerini-kullarna, odlas våra oliver. Vi extraherar vår olja FenOlio uteslutande från våra egna oliver. Oljan är rik på polyfenoler, kraftfulla naturliga antioxidanter med höga nivåer av vitamin E som kan motverka de skadliga effekterna av fria radikaler. Kvaliteten på FenOlio kännetecknas inte bara av den låga...
... växter väljs. Vid gödsling tillförs endast den organiska substans som är nödvändig för de odlade växterna. Tillskott av kväve, fosfor och kalium ges uteslutande genom naturliga gödningsmedel (gödsel, växtvatten, etc.) vilket undviker alla laboratorietillverkade ämnen. Jordbearbetningen prioriterar åtgärder som förhindrar nedbrytning av jordens struktur och erosion. Skyddet av växterna mot skadedjur och ogräs sker utan användning av bekämpningsmedel, svampmedel, etc.
Portfölj (6)
...Namnet kommer från Capone som på den tiden lätt kunde hittas i sicilianska kök på grund av sin överflöd. Capone serverades tillsammans med tomat och aubergine. I början av förra seklet blev rätten en del av den folkliga matkulturen och capone ersattes med andra grönsaker. Grönsakerna, noggrant utvalda, friteras separat och kokas sedan med en speciell tomatsås. Ingredienser: Friterad aubergine i tärningar 37%, tomatsås, solrosolja, extra jungfruolja, lök, selleri, oliver, kapris, socker, naturliga aromer, vinäger.
Italien, Moio Della Civitella
Välkommen till Minnelea, gården som firar medelhavskosten genom naturliga och hållbara produkter. Beläget i hjärtat av Cilento, ägnar sig Minnelea åt att producera gastronomiska excellens som respekterar miljön och den lokala traditionen. Våra produkter: • Extra jungfruolja: Vår extra jungfruolja produceras av utvalda och handplockade oliver, kallpressade för att garantera en olja av högsta...
Portfölj (16)
Italien, San Vito Dei Normanni
... till sina oumbärliga hörnstenar. I flera decennier har vår huvudprodukt varit den brindisinska kronärtskockan, utsökt i sin naturliga form, eller konserverad i lag eller i olja. Under åren har vi också beslutat att med passion ägna oss åt andra produkter: zucchini, aubergine, tomater, svamp, oliver och andra grönsaker. Våra konserver är resultatet av det hängivna arbetet på fälten, av...
... Podolica-kor och den svarta grisen från Kalabrien. Markerna, som har kalkhaltig, lerig och sandig jord, är mycket fruktbara eftersom de är rika på naturliga källor. Hela området, som gynnas av ett medelhavsklimat med varma och torra somrar samt korta och regniga vintrar, erbjuder de ideala förhållandena för odling av vin och olivträd. Idag har företaget 35 medarbetare som utför specifika uppgifter. Under skördetiden för vin och oliver tredubblas antalet arbetare.
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
... inhemsk art typisk för vårt område som bidrar till att ge högre kvalitet på produkten), certifierad av CCPB, både i flaskor och i burkar, olivpaté av svarta/gröna oliver, smaksatt olja med naturliga aromer av citron, chili, rosmarin, basilika, vitlök; bordoliver. Våra produkter är framställda och buteljerade enligt höga kvalitets- och livsmedelshygienstandarder. Alla steg i beredningen av oliverna...
Portfölj (2)
Italien, Bernalda
...Azienda Agricola Coppa D'Amore ligger i Bernalda (MT) och erbjuder den mångåriga och passionerade hantverks- och olivoljeerfarenheten hos sina ägare, som är arvtagare till den tusenåriga traditionen av olivbearbetning och kallpressning. Odlingen, skörden och malningen är processer som utförs med respekt för de naturliga metoder som våra farfäder lärde oss. Kvaliteten på våra oliver är en perfekt...
... mycket att de kunde korsa haven. Odlingstekniker, gödsling och växtskydd som fortfarande idag är helt naturliga, skörd av oliver under den period då kvalitetsutbytet är som högst och snabb överlämning av frukten till kvarnen är de nyckelelement som har gjort det möjligt för oss att uppnå den höga produktionsstandard som har överförts från generation till generation. Vi har därmed erhållit erkännandet...
Italien, Chiaramonte Gulfi (rg)
... växter använder vi naturliga metoder. Vildfikon Den naturliga livsmiljön på vår kust där kaktusfikon finns är i terrasser som gör att de bevarar alla organoleptiska egenskaper, spårämnen och aminosyror som finns. Bordsdruvor Sicilien är den näst största producenten av bordsdruvor i Italien. Tack vare de medelhavssubtropiska pedoklimatiska förhållandena kan vi vara närvarande på marknaderna från...
Italien, Diano San Pietro
... växter och produktionen av extra jungfruolja från Taggiasca och Italien, har vi även produktion av konserver, pesto, soltorkade tomater och fyllda chili. Företaget lägger stor vikt vid att bevara den naturliga aromen hos råvarorna, därför mals oliverna inom 24 timmar efter skörd och basilikan omvandlas till halvfabrikat och pesto inom några timmar efter ankomsten.
... naturliga ämnen. Vi är noga med att bevara biologisk mångfald. INFORMATION OM VINPRODUKTION: Den ovanliga agronomiska kapaciteten, den totala hängivenheten och den upplysta passionen för jordbruk och natur har fått oss att investera alla våra resurser i köpet av företaget, med anläggning av nya vingårdar och inköp av CAPASONI och fat avsedda för jäsning och lagring av vin. År 1989 skedde en viktig vändpunkt då alla marker, som sträcker sig över 150 hektar, konverterades till ekologisk odling. För produktionen av: NEGROAMARO RÖD - NEGROAMARO ROSÉ - FIANO VIT med ekologisk metod.
... målet att främja förbättringen och bevarandet av den kemiska, fysiska och biologiska fertiliteten i jorden samt att återställa naturliga miljöer som är viktiga för den ekologiska balansen, såsom häckar, sanka diken eller småskogar.
Italien, Caltabellotta
... malningen av Biancolilla-oliver från Caltabellotta (Biancolilla-kulturen är inhemsk i Caltabellotta), vilket ger den den oemotståndliga gröna färgen med gyllene reflexer och dess naturliga, dimmiga utseende. Den uppskattas för sin utmärkta, fylliga och runda smak av grön oliv med en lätt bitter och kryddig ton. Dessutom har den en intensiv och balanserad fruktighet med inslag av mandel.
... kvaliteten och för att överföra färskheten till den producerade oljan. Från den erhållna pastan extraheras »oljemoset» som separeras genom centrifugalseparation. Den sålunda erhållna oljan utsätts inte för någon filtrering, utan endast för en naturlig avskiljning (eventuella föroreningar på botten av flaskorna beror just på den naturliga avskiljningen) vilket framhäver smaken, doften och bevarar dess näringskvaliteter. SPECIFIKA NOTER: den extra jungfruliga CHIARAMONTE erhålls från en särskild olivsort.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play