Italien, Pasturo
...Det är en mjuk ost D.O.P. som produceras uteslutande genom osttillverkning av pastöriserad helmjölk. Den har en cylindrisk form med platta sidor, rak kant och en genomsnittlig vikt på ca 12 kg, med variationer beroende på tillverkningstekniker. Efter torrsalting i några dagar placeras ostarna i lämpliga lagringsutrymmen; under denna period, som kan pågå i två till tre månader, perforeras osten...
Portfölj (7)
Italien, Radicofani
...Ricotta är en biprodukt som erhålls från vasslen som blir kvar efter osttillverkning. För att få en mjukare och mer delikat ricotta berikas vasslen med tillsats av färsk mjölk. Produkten erhålls genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80°C och förpackas i en termosvetsad behållare som väger cirka 2 kg. Utmärkt att njuta av som den är, samt med socker, choklad, alkermes och annat. I köket kan man göra utsökta desserter och även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Vikt på fuscella cirka 350 g.
Portfölj (48)
Italien, Reggio Emilia
...Från mejeriprodukter presenterar vi många typer av produkter, vissa är gjorda av råvaror i pulverform som smör, mascarpone, grädde och yoghurt, andra är framställda från mellanliggande faser av teknologiska processer som kärnmjölk (restprodukt från smörbearbetning). Vassle (restprodukt från osttillverkning) finns i typerna spray, instant, permeat och demineraliserad. I denna kategori presenterar...
Portfölj (5)
...Mozzarella di Bufala Campana DOP är en färsk ost av filad pasta som produceras uteslutande med buffelmjölk från ursprungsregionen. Buffelmjölk har en annan sammansättning än mjölk från andra djurarter som används för osttillverkning. Faktum är att den, till skillnad från komjölk och getmjölk, är rikare på proteiner, fetter och framför allt kalcium. Typer och Format Vikt: från 25 g till 2 kg HÅLLBARHET 12 DAGAR / HÅLLBARHET 18 DAGAR / HÅLLBARHET 21 DAGAR Koder: från 1702 till 17...
Portfölj (10)
Latteria di Roverbasso grundades 1980 av ägaren Modolo Dino, som har en passion för osttillverkning. Genom att utnyttja sin över 20-åriga erfarenhet har han idag lyckats skapa en toppmodern produktionsanläggning. Företaget har en nybyggd bearbetningsanläggning. På 3 500 kvm finns det plats för det moderna produktionslaboratoriet, den nya saltningsavdelningen med definitivt avancerade tekniker...
Italien, Montebelluna
... utföras inkluderar lagring, pastörisering, filtrering, mikrofiltrering, ultrafiltrering, osmos, koncentration och osttillverkning och tillämpas inom vin-, dryck-, juice-, öl-, mjölk- och glassindustrin, samt inom andra sektorer som kemi, läkemedel och kosmetika. Alla maskiner från Sfoggiatech är certifierade för kvalitet och säkerhet enligt gällande internationella standarder. Företaget är certifierat enligt UNI EN ISO 9001:2008 och UNI EN ISO 3834 – 2 (avseende svetsprocessen).
Vår kooperativ sysslar med uppfödning av mjölkkor, mjölkproduktion och osttillverkning.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play