Frankrike, Mamirolle
Automatisk hantering av mjölktransformation till ost (arbete i karet): uppvärmning, mognad, koagulering, skärning, omrörning. Anpassad ostproduktion från liten till stor kapacitet.
Portfölj (29)
Slovakien, Košice
Välkommen till MILKYLAND, en framstående ledare inom livsmedelsdistributionsindustrin med ett decennium av expertis inom grossistverksamhet, import/export och effektiv logistikhantering. Vår kärnspecialisering ligger inom mejeriprodukter, särskilt ett brett utbud av ostar och alternativ berikade med vegetabiliska fetter. Vi erbjuder stolt ett urval av premiumostar som Mozzarella, Edam och Trappist...
Portfölj (64)
Nederländerna, Nijkerk
...Ett premiumproteintillskott kallat Whey Protein Concentrate (WPC) är gjort av vassle, den vätska som blir över vid osttillverkning. För att koncentrera proteininnehållet samtidigt som viktiga näringsämnen bevaras, är det minimalt bearbetat. Grenkedjiga aminosyror (BCAA), som stödjer muskelväxt och reparation, är rikligt förekommande i WPC. På grund av dess effektivitet i att främja muskelväxt och...
Portfölj (47)
Tyskland, Darmstadt
... inom livsmedelsindustrin, restauranger, fiskehandel, läkemedelsindustri, kemiindustri (t.ex. behållarrengöring), bryggerier, mejerier, osttillverkning, jord- och skogsbruk, trädgårdsnäring (t.ex. bevattning av växter), bygg, maskinteknik ...
Portfölj (617)
Polen, Warszawa, Poland
...Analog ost (även känd som ostimit eller ostalternativ) är en ostprodukt där mjölkfett delvis eller helt ersätts med vegetabiliskt fett. När mjölkfettet ersätts med växtbaserat fett kallas produkten också för "vegansk ost". Övriga produktionsstandarder är desamma som vid vanlig osttillverkning. Analog ost väljs ofta på grund av sin kostnadseffektivitet och enkelhet i produktionen. Produkten är i stor utsträckning variabel i sammansättning och därför lämplig för många användningsområden.
Portfölj (278)
Italien, Pasturo
...Det är en mjuk ost D.O.P. som produceras uteslutande genom osttillverkning av pastöriserad helmjölk. Den har en cylindrisk form med platta sidor, rak kant och en genomsnittlig vikt på ca 12 kg, med variationer beroende på tillverkningstekniker. Efter torrsalting i några dagar placeras ostarna i lämpliga lagringsutrymmen; under denna period, som kan pågå i två till tre månader, perforeras osten...
Portfölj (7)
Italien, Radicofani
...Ricotta är en biprodukt som erhålls från vasslen som blir kvar efter osttillverkning. För att få en mjukare och mer delikat ricotta berikas vasslen med tillsats av färsk mjölk. Produkten erhålls genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80°C och förpackas i en termosvetsad behållare som väger cirka 2 kg. Utmärkt att njuta av som den är, samt med socker, choklad, alkermes och annat. I köket kan man göra utsökta desserter och även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Vikt på fuscella cirka 350 g.
Portfölj (48)
Frankrike, Aboncourt-Gesincourt
...Våra Mästare inom Osttillverkning och de omsorg som våra Mästare inom Affinage lägger ner, kommer att ge dig det bästa av vår region året runt. Mjölk från kor och pastöriserad grädde (ursprung Frankrike), Salt, Mikrobiellt koaguleringsmedel, Mjölksyrabakterier och affinage, Förstärkare: kalciumklorid. Allergener Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos och mjölkprotein) Våra produkter är inte...
Frankrike, Belley
... AVVATTNINGSPÅSE FÖR MJÖLKOST Tekniska tyger för livsmedelsbruk, Mejeri - Osttillverkning Läs mer Dölja detaljer PVC-FÖRKLÄDEN Skyddsförkläden, Mejeri - Osttillverkning, Kött, Diverse, Sylt, Geléer, Sirap, Oljeproduktion Läs mer Dölja detaljer OSTTYG NYLON TAFETAS Tekniska tyger för livsmedelsbruk, Mejeri - Osttillverkning Läs mer Dölja detaljer OSTTYG RAMIE Tekniska tyger för livsmedelsbruk, Mejeri - Osttillverkning VÅRA VARUMÄRKEN: Société des Tissages Nicollet LA CROZE -...
Portfölj (30)
Belgien, Marche-En-Famenne
Tomega sa, din partner i transformationen och värderingen av mjölk. Vi tillhandahåller utrustning samt förnödenheter till yrkesverksamma, hantverkare, skolor och privatpersoner. Vi informerar och hjälper dig att välja den bästa utrustningen utifrån dina behov. Vi har ett sortiment av maskiner som är helt byggda i våra verkstäder. Smörmaskin, ostpress, termisk förpackare, avrinningstabell, bord, hy...
Portfölj (7)
...natamycin 95%. Natamycin används i stor utsträckning i mejeriprodukter, köttprodukter, drycker och osttillverkning. Förpackningstyp: 0,5 kg plastburk eller 1 kg aluminiumförpackning - i kartong. CAS nr. 7681-93-8...
Portfölj (5)
Grekland, Kilkis
...En osttillverkningsverkstad, mindre och tydligt mycket mer prisvärd, som helt uppfyller behoven hos småskalig industri. Den levereras i delar och kan mycket enkelt monteras av oss eller av kunden. mer prisvärd snabb att montera lätt att transportera ideal för hemmagjord osttillverkning LISTA ÖVER MASKINER 300lt Mjölkkylare 100lt Grädde Separator 300lt Elektrisk Pastöriserare 300lt Mjölkkoagulationskar Bord för formar Arbetsbord Diskho Hyllor Mognadsskåp Kylskåp Rullpump Bredd: 6m, Djup: 4m, Höjd: 3m...
Portfölj (53)
Tyskland, Hamburg
...Vassleprotein är ett populärt kosttillskott som utvinns från mjölk vid osttillverkning. Det är ett komplett protein, vilket innebär att det innehåller alla nio essentiella aminosyror som kroppen behöver för optimal funktion. Vassleprotein är välkänt för sin förmåga att främja muskelväxt och muskelreparation, vilket gör det till en stapelvara för idrottare och fitnessentusiaster. En av de främsta...
Matchande produkter
Vassleprotein
Vassleprotein
Andra produkter
Svampar
Svampar
Portfölj (180)
Frankrike, Soreze
TOM PRESS erbjuder professionella allt material för konservering, livsmedelsbearbetning och matlagning: N°1 för entusiaster av gör-det-själv. TOM PRESS designar och distribuerar mer än 5 000 referenser av material och produkter för konservering, matlagning och livsmedelsbearbetning. Med detta material kan du producera och bearbeta frukter och grönsaker, kött och fisk, mejeriprodukter, spannmål oc...
Portfölj (195)
Frankrike, Creissels
...Av tradition och för utmaningens skull designar vi, på begäran, specialmaskiner som uppfyller dina specifika hantverks- eller industriella behov, även utanför osttillverkning. Våra tvättlösningar är också tillämpliga på dessa maskiner.
Portfölj (45)
Italien, Reggio Emilia
...Från mejeriprodukter presenterar vi många typer av produkter, vissa är gjorda av råvaror i pulverform som smör, mascarpone, grädde och yoghurt, andra är framställda från mellanliggande faser av teknologiska processer som kärnmjölk (restprodukt från smörbearbetning). Vassle (restprodukt från osttillverkning) finns i typerna spray, instant, permeat och demineraliserad. I denna kategori presenterar...
Portfölj (5)
Slovenien, Maribor
...År 2017, och uppmuntrade av personer som redan gjorde ost av kefir, presenterades ett nytt verktyg på marknaden. Ostmakaren gör hemmagjord osttillverkning enklare. Återigen blev vi överväldigade av den positiva responsen och entusiasmen från människor som är intresserade av levande fermenterade livsmedel.
Portfölj (3)
...Mozzarella di Bufala Campana DOP är en färsk ost av filad pasta som produceras uteslutande med buffelmjölk från ursprungsregionen. Buffelmjölk har en annan sammansättning än mjölk från andra djurarter som används för osttillverkning. Faktum är att den, till skillnad från komjölk och getmjölk, är rikare på proteiner, fetter och framför allt kalcium. Typer och Format Vikt: från 25 g till 2 kg HÅLLBARHET 12 DAGAR / HÅLLBARHET 18 DAGAR / HÅLLBARHET 21 DAGAR Koder: från 1702 till 17...
Portfölj (10)
Frankrike, LANGEAIS
Specialist på plastteknik tillämpad på ostteknologi, Servi Doryl designar, producerar och marknadsför världen över formar, formblock, koagulationskar, avrinningstallrikar och många andra produkter avsedda för tillverkning av alla typer av mjuka och pressade ostar. Sedan 1972 har Servi Doryl utvecklat unika tekniker för perforering, vävning, formning och svetsning av högpresterande och högkvalitat...
Portfölj (68)
Frankrike, Cornillé
...Tack vare sin höga temperaturbeständighet, sin neutrala smak och doft, säkerställer den raffinerade nötköttsfettet PRADINE® alla typer av matlagning (fritering, fondue ...) utan att påverka livsmedlens kvalitet. Dess balans mellan omega-9/mättade fettsyror gör PRADINE® till ett hälsosamt livsmedelsfett som är motståndskraftigt mot oxidation. Lika formbart som palmolja eller smör, är PRADINE® också en användbar ingrediens för professionella inom bageri, konditori, småbröd och osttillverkning. PRADINE® kommer från våra franska territorier och är ett hållbart alternativ till palmolja.
Portfölj (17)
Frankrike, Merville
...Termosvetsbart livsmedelspapper thermoplume 50g/m² 40 + 10. Finns i rulle och format. Rekommenderas för charkuterier och osttillverkning. Tryck av din design i en till tre färger.
Portfölj (116)
Schweiz, Lütisburg
Kalt Cheese Technology. Vi har inte uppfunnit osten, men vi har perfektionerat dess tillverkning. Sedan 1962 utvecklar och producerar vi maskiner och anläggningar för mjölkbehandling och tillverkning av kvalitetsost. Kalt har inte uppfunnit osten, men vi har perfektionerat dess tillverkning. I mer än sex decennier har vi utvecklat och producerat maskiner och anläggningar för mjölkbehandling och t...
Matchande produkter
Ostproducent
Ostproducent
Andra produkter
Kassettpress
Kassettpress
Portfölj (2)
Nederländerna, Amsterdam
...Avmineraliserad vassle genereras som en utspädd vätska som biprodukt av osttillverkning. Den innehåller laktos, proteiner och mineraler. Den kan bearbetas för att extrahera mineralerna med hjälp av elektro-dialys. Den koncentrerade avmineraliserade vasslen spraytorkas sedan till ett pulver. Pulver av avmineraliserad vassle har en omfattande användning, några exempel är: modersmjölksersättning, barnmat, kosttillskott och berikade produkter.
Portfölj (9)
Vill du outsourca svetsning? Vi erbjuder den kvalitet du söker! Låt dig övertygas. Vi har erfarenhet inom områdena anläggnings- och rörbyggnad, läkemedels-, kemi-, livsmedelsindustri, mejeri, osttillverkning… Vi samarbetar med pålitliga partnerföretag för mekanisk bearbetning av enskilda uppdrag, små serier, ytbehandlingar samt för prototyptillverkning.
Frankrike, 01370 Saint Etienne Du Bois
... att utrusta dina verkstäder. Laitière Försörjning erbjuder även tekniskt stöd och kunduppföljning i varje steg av dina innovations-, kvalitets- och hygienprocesser. Alla våra tekniska säljare har en bakgrund inom livsmedels- och osttillverkning. Så snart som möjligt strävar vi efter att samarbeta med företag inom det nationella territoriet för att främja fransk hantverkstradition.
Frankrike, Sonthonnax La Montagne
... implementering av livsmedelsprocesser samt skräddarsydda små utrustningar för osttillverkning. Vi erbjuder också installation av rostfria rörledningar och VVS på era mejeri- och ostproduktionslinjer. Vi verkar främst i Ain, men även i Savoie, Haute Savoie samt Rhône och Jura.
Frankrike, Montréal-La-Cluse
... ostspecialiteter. CHALON MEGARD erbjuder ett stort utbud av utrustning och kompletta linjer: mottagningssystem, pastörisering, avskummning, smörbehandling, serumbehandling. CHALON MEGARD tillverkar all nödvändig utrustning för osttillverkning och har ett brett utbud av lösningar för att effektivisera överföringsoperationer. Tack vare moderna produktionsmetoder, stor innovationskapacitet och djupgående kunskap om mejeriteknik erbjuder CHALON MEGARD utrustning och tekniska lösningar av högsta kvalitet.
Frankrike, Guny
... plattvärmeväxlare, Underhåll och genomförande av integritetstester av plattvärmeväxlare, Distribution av anpassningsbara plattor. Våra verksamhetsområden: Livsmedelsindustri, Sanitära tillämpningar, Drycker, Bryggerier, Värme och kylning, Kärnkraftsindustri, Kemiindustrier, Kosmetikindustrier, Läkemedelsindustrier, Mejerier och osttillverkning, Marin, Socker- och destillerier.
Portfölj (1)
Grekland, ELLINIKO
Byggnadsarbeten inom sjöfart, livsmedelsindustri, drycker, kosmetika och läkemedel. Studie, 3D AutoCAD-design, övervakning och installation av rostfria konstruktioner. Konstruktioner av industriella anläggningar inom osttillverkning, olja, juicer, charkuterier, glass, mjölkbehandling, kemiska rengöringsmedel, kosmetika, läkemedel, etc. Installation av rörledningar för alla typer av vätskor och...
Latteria di Roverbasso grundades 1980 av ägaren Modolo Dino, som har en passion för osttillverkning. Genom att utnyttja sin över 20-åriga erfarenhet har han idag lyckats skapa en toppmodern produktionsanläggning. Företaget har en nybyggd bearbetningsanläggning. På 3 500 kvm finns det plats för det moderna produktionslaboratoriet, den nya saltningsavdelningen med definitivt avancerade tekniker...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play