...Prosciutto di Parma DOP tillgänglig i olika mognader. Producerad från låret av en tung gris, född och uppfödd i Italien, matad med kvalitetsfoder. Sötma och värde gör denna skinka till en prosciutto av sällsynt godhet. Tillgänglig i format med ben, urbenad Addobbo och urbenad Pressato.
Italien, MILANO
... restauranger och livsmedelsbutiker. Med ett långt utgångsdatum fram till 07/05/25, är denna skinka en pålitlig och mångsidig produkt, lämplig för ett brett spektrum av recept. Perfekt för den som älskar den italienska kulinariska traditionen, är det en viktig ingrediens för den som vill föra in den autentiska smaken i sitt kök. Lätt att använda och redo att använda, är det det perfekta valet för den som söker kvalitet och bekvämlighet. KG 10.010 nettovikt Minimi beställning: 50 förpackningar med 2 skinkor...
Portfölj (233)
...Nu är det havets luft som, innan den når dalen, har stulit balsamen från skogarna i Appenninerna. Beroende på säsongen öppnas fönstren och så fortsätter det i nio månader. Sedan går vi ner i källaren: konsortiet kommer att sätta på den dukaliska kronan för att skydda kvaliteten efter 12 månader. För oss räcker det inte: vår skinka kommer att vänta ytterligare 18-20 månader, när ni kommer att känna hela dess intensiva, djupa, nyanserade sötma, aldrig sockerartad.
Portfölj (10)
Italien, Sant'anastasia
...Vårt företag grundades 1998 som en grossistverksamhet för Parma-skinka och Parmigiano Reggiano, vilket ger namnet: PRO.PAR. Under åren, i takt med marknadens trender och genom att skaffa erfarenhet inom livsmedelssektorn, har vi diversifierat våra mål. År 2008, i samarbete med syriska producenter, importerade vi direkt kapris i saltlake från Syrien. År 2010/2011, med tanke på de allvarliga...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play