Italien, MILANO
...Parma DOP "Zaurina" skinka, lagrad i 30 månader, är en hantverksprodukt av hög kvalitet, perfekt för den som söker autentiska italienska charkuterier. Tillverkad med traditionella metoder, erbjuder den en rik och intensiv smak, perfekt för gourmetförrätter och raffinerade rätter. Förpackningen med 2 bitar är idealisk för grossistförsäljning, vilket garanterar en tillräcklig lager för restauranger...
Portfölj (17)
Italien, Langhirano
...Som specialister på stora råskinkor har vi även valt ut det som vi anser vara den bästa Prosciutto di San Daniele. Producerad i ett begränsat område i Friuli, kännetecknas den av sin typiska avlånga form och närvaron av klöven. Tillverkad endast av kött från grisar födda och uppfödda i Italien och havssalt, i en mer generös mängd jämfört med Parma, vilket ger en mer distinkt smak. Mognad: 14/18 månader Genomsnittlig vikt: kg. 9.5/11.5 Bitar per hals: 2...
Portfölj (3)
Produktionen av prosciutto och culatello "Rosa dell'Angelo" är speciell redan från början. Köttet har olika kvaliteter, på grund av den utomhusuppfödning och den gamla hantverksmetoden som helt görs för hand, med endast salt och lång mognad. Våra svarta grisar av gamla raser som nästan helt har försvunnit är fria att beta i skogarna. Fria under sol, vind och regn. Fria att uttrycka sin instinkt. F...
Portfölj (10)
...E-handelsförsäljning av gastronomiska specialiteter från Emilia Romagna, med Emiliano-smak, skickas med expressbud över hela Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, traditionell balsamvinäger, Lambrusco-viner, Cotechino och Zampone från Modena, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, konserverade körsbär från Vignola, pärlor i balsamvinäger, Savoret.
Portfölj (10)
Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., som har varit verksam på marknaden i fyra generationer, erbjuder lagrade och färska ostar av utmärkt kvalitet. Vi är en referenspunkt för många europeiska verksamheter när det gäller leverans av inte bara Parmigiano Reggiano lagrad från 12 månader upp till 60 månader, utan även av get- och fårostar från den italienska traditionen. Vi är också leverantörer av typiska charkuterier som salami, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola och många fler.
Portfölj (54)
Italien, Langhirano
Företaget Barbieri Enzo sysslar med produktion och lagring av skinkor och är anslutet till Consorzio Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo har sitt säte i Langhirano i provinsen Parma på väg Case Schianchi 8. Bland aktiviteterna: - produktion av skinkor - lagring av skinkor - förpackning av skinkor - försäljning av skinkor - leverans av skinkor - charkuterier - skinkproducenter...
Italien, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte är ett företag som distribuerar italienska livsmedelsprodukter och drycker. Inom livsmedelssektorn arbetar vi med marknadsföring av produkter som: Ostar: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola dolce och piccante, scamorza affumicata, Caciocavallo Skinkor: prosciutto San Daniele, prosciutto di Parma, prosciutto Nazionale, prosciutto mec...
Portfölj (2)
Vi är ett litet familjeföretag som har producerat en unik och oöverträffad Prosciutto di Parma i över 44 år. Leporati-anläggningen ligger i en lyckosam position, i grönskan av dalen där floden Parma rinner, söder om Langhirano. Anläggningen har alltid hållits uppdaterad enligt italienska, europeiska och internationella normer; flera certifieringar har därför erhållits genom åren: ISO 9001:2008...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play