Italien, Forlì
... delikata smaken och deras organoleptiska egenskaper. Eftersom de är en torkad baljväxt kommer tillagningsprocessen att ta längre tid: blötlägg i några timmar, skölj noggrant för att ta bort föroreningar och koka tills bönorna är tillräckligt mjuka. Röda bönor kan tillagas på många sätt: kalla i tillbehör och sallader med tillsats av salt och en skvätt olivolja. Deras söta men intensiva smak gör dem till den perfekta ingrediensen för grönsakssoppor och puréer.
Portfölj (50)
...De främre delarna av grisen har en fin muskulatur och en lycklig balans mellan magert och fett. Särskilt nackmusklerna, som grisen utvecklar när den äter och gräver. Detta är skärningen av coppa som, efter salting, peppar, kryddor, vila, är inslagen i naturligt tarm, torkad i kulleluft, och lagrad i minst fyra månader. Skivan kommer att vara som ett kompakt mosaik, intensivt röd-rosafärgad, med en doft av fräschör, söt, delikat smak, av stor finess.
Portfölj (10)
Italien, Venezia
...Utsökt Stark. Högfermenterad öl med en fyllig och mjuk kropp. Dess arom är söt och perfekt balanserad med ett krämigt och kompakt skum. Fyra specialmalt av korn och två ädla humlesorter ger eleganta toner av torkad frukt och lakrits. Utmärkt med röd kött som är bräserad eller rostad, grillat kött, rökt fisk, lagrade ostar, kryddade getostar och Sacher-tårta.
Portfölj (4)
Italien, Mestre
...Tetrahidrogeraniol, Timol Terpener Anis, Terpener Citronella, Terpener Eukalyptus, Terpener Fänkål, Terpener Lavendel, Terpener Lemongrass, Terpener Litsea cubeba, Terpener Citron, Terpener Mint, Terpener Oregano, Terpener Rosmarin, Terpener Spigo, Terpener Timjan, Naturlig Antioxidant, Karnosinsyra, Carnisol, Bläckfiskbläck, Pistage Oleoresin av Paprika, Paprika, Saffran, Kryddor, Naturligt tarm, Bläckfiskbläck, Grön sås, Paella sås, Skaldjurssås, Algsås. Filzetta, baggetta, Torkad frukt, dehydratiserade grönsaker, livsmedelskonserver...
Populära länder för denna sökterm