Schweiz, Langnau Im Emmental
...KASAG-experter är specialister på konstruktion av matlagningsapparater och industriella matlagningsanläggningar för tillverkning av sylt, marmelad, kompott och geléer. Vi är entusiastiska över kombinationen av höga produktstandarder, speciella standarder för pektinberedning, optimal klumpighet av produkterna och korta processtider. Vi anpassar oss efter varje kunds behov och bygger skräddarsydda eller modulära system som uppfyller deras krav.
Portfölj (152)
...Som Temas Group levererar vi högkvalitativa tårtor, kakor, kex, såser och sylt till afrikanska och europeiska länder till överkomliga priser. Vi berikar dina bord genom att kombinera smak och ekonomi. Vårt åtagande att erbjuda våra kunder produkter av högsta kvalitet till de bästa priserna är kärnan i vår verksamhet. De unika smakerna av våra tårtor, den krispiga smaken av våra kakor, de...
Portfölj (161)
Tyskland, Hamburg
... livsmedelsindustrin för konserver, bakblandningar, bröd, charkprodukter, frukt- och grönsaksconser, fruktjuicer och -nektar, sylt och marmelad samt i öl och vin. Produktegenskaper: Glutenfri, Laktosfri, Vegansk Livsmedelsmärkning: E 301 Tillverkning: Natriumaskorbat tillverkas syntetiskt från askorbinsyra.
Italien, Cortazzone
... giardiniera, samt sylt, marmelad och geléer och naturligtvis rostade hasselnötter och råa skalade hasselnötter. Det är möjligt att köpa direkt från företaget eller använda https://shop.baldaiassa.it som är dedikerat till onlineförsäljning där många andra piemontesiska gastronomiska specialiteter finns tillgängliga. La Baldaiassa exporterar sina produkter främst till Europa genom onlineförsäljning...
Portfölj (7)
Tyskland, Bensheim
1974 började seniorchefen Eberhard Ortlieb med tillverkning av sylt, marmelad och desserter. Han lärde sig hantverket av sin far, som på den tiden tillverkade torkade grönsaker, konserver och läckra marmelader. Senare ersattes de söta synderna av produktionen av djupfrysta frukter och grönsaker, som under lång tid producerades för kunder inom den europeiska livsmedelsindustrin. 1988 började...
... solstolar och parasoller. Barservice endast på sommaren vid poolen. Kyrka. Vi producerar extra jungfruolivolja och ekologiska grönsaker. Vi odlar sällsynta växter. Den medelhavsinspirerade maten syftar till att återupptäckta gamla smaker med råvaror av högsta kvalitet. Vi producerar konserver, sylt, marmelad, kakor, tomatsås och allt vi kan förvandla med traditionella metoder.
Turkiet, Ankara
... och fortsätter sina framgångar och kvalitet inom detta område. För att helt kunna möta sina kunders behov, upprätthåller de produktion, montering, projekt, försäljning och service i sina moderna och nya anläggningar på 6.500 m2, varav 4.500 m2 är inomhus i Kazan, Ankara. De etablerar också nyckelfärdiga moderna anläggningar för livsmedelssektorn inom områden som sirap, honung, sylt, konserver...
Italien, Scario
...Capocollo, Guanciale, Ekologisk Pasta, Ekologiskt Vin, Oliver, Paté, Sylt, Marmelad, Mastaccioli, Cantucci. Hantverkshonung, Speltprodukter, Propolis, Honungskarameller, Brudens Torrone, Hampolja och -mjöl, Senatore Cappelli-mjöl, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Kryddor, Mousserande vin, Grappa,...
Italien, Gravina Di Catania
Produktion och distribution av högkvalitativa typiska sicilianska produkter: du kan hitta arancini, cannoli, ostar, mjöl och pasta av gamla sädesslag, konserver, oliver och extra jungfruolja, sylt och marmelad, honung, mandlar, pistagenötter, choklad från Modica, viner, amaro, likörer och många andra specialiteter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play