Italien, MILANO
...Parma DOP "Zaurina" skinka, lagrad i 30 månader, är en hantverksprodukt av hög kvalitet, perfekt för den som söker autentiska italienska charkuterier. Tillverkad med traditionella metoder, erbjuder den en rik och intensiv smak, perfekt för gourmetförrätter och raffinerade rätter. Förpackningen med 2 bitar är idealisk för grossistförsäljning, vilket garanterar en tillräcklig lager för restauranger...
Portfölj (6)
Produktionen av prosciutto och culatello "Rosa dell'Angelo" är speciell redan från början. Köttet har olika kvaliteter, på grund av den utomhusuppfödning och den gamla hantverksmetoden som helt görs för hand, med endast salt och lång mognad. Våra svarta grisar av gamla raser som nästan helt har försvunnit är fria att beta i skogarna. Fria under sol, vind och regn. Fria att uttrycka sin instinkt. F...
Portfölj (10)
Cipressi i Chianti grundades i Radda in Chianti, en medeltida by känd för produktionen av Chianti Classico-vin, i provinsen Siena, där dess etiska och professionella grund vilar på respekten för traditionen av toskanska hantverksprodukter. Verksamheten startade i en liten lokal intill de gamla medeltida murarna i Radda på Viale Venti Settembre, här sker bearbetningen av köttet från de utomhusuppfö...
Matchande produkter
Lagrad prosciutto crudo
Lokal lagrad prosciutto
Andra produkter
Hus-antipasto
Antipasto av huset
Portfölj (2)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play