Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
... och lagring Skörd av druvorna vid perfekt mognad. Selektiv sortering av de bästa klasarna genom en fotometrisk analys vid mottagandet av skörden. Jäsning under 15 dagar. Pneumatisk pressning för att bevara kvaliteten på juicen. Malolaktisk jäsning i fat. Lagring i fat (nya fat och fat som är 5 år gamla) under 12 månader. Buteljering vid optimal tidpunkt och vila av vinet innan försäljning. SMAKNOTER Detta vin med en körsbärsröd färg avslöjar en komplex doft. Serveringstemperatur: 16 - 18°C...
Portfölj (60)
Frankrike, Saint Emilion
... Vinifiering: Förfermentativ maceration vid 8 -10 °C Alkoholisk fermentation Maceration i 3 till 5 veckor Malolaktisk fermentation i fat Integrerad vinifiering på en partiell urval, manuell pigeage Lagring: 10 till 14 månader, 30 % nya fat Blandning: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Portfölj (34)
Frankrike, Auxerre
...{"Dégustation":"Provning\nFärg med gul nyans. Fruktiga aromer med inslag av päron. Fräschör i munnen, mycket lättdrucken vin.\nVinification\nSkalmaceration i 3 dagar följt av skonsam pressning under 3 timmar. I tank, genomförd malolaktisk fermentation. Lagring på fin jäst i 8 månader i tank. Vin framställt utan svavel.\nAccord metvin\naperitif, skaldjur\n\nVinmakarens råd: serveras vid 10°C...
Portfölj (190)
Frankrike, Caromb
...Druvor: 100% Caladoc Vinstockarnas ålder: 15 år Terroir: Lera-kalksten Skörd: Maskin Smakprov: • Färg: Djup röd, violetta reflexer • Första doft: Röda frukter • Andra doft: Kryddiga noter • I munnen: Röda frukter, balans och friskhet • Lång eftersmak Mat/vin kombination: Regionala rätter, kött, charkuterier Lagring: 4 till 5 år Vinifiering: Avstjälkning/Pressning. Maceration i 10 dagar vid 24° för att bevara friskheten och frukten. Pressrester tillsätts till druvmusten. Malolaktisk jäsning på fina jästfällningar under vintern fram till buteljering.
Portfölj (4)
Frankrike, Malataverne
...Kort skalkontakt. Pressning. Temperatursyrad alkoholjäsning med blockerad malolaktisk jäsning. Traditionell vinifiering i rostfria tankar, kontrollerade temperaturer. Alkoholhalt 12,5% vol. Allergener (svaveldioxid) Innehåller sulfiter. Detta rosévin är perfekt för måltider med vänner, som tillbehör till grillade rätter och grönsaks-tian.
Portfölj (188)
Frankrike, Bordeaux
...Historia: Château Joanin Bécots vingård på 12 hektar ligger i appellationen Castillon, Côtes-de-Bordeaux. Den har en mycket vacker terroir bestående av ler-kalksten. Vinstockarna är i genomsnitt 40 år gamla och skördas för hand. Druvor: 75% Merlot, 25% Cabernet Franc Vinifiering: Termoreglerade ståltankar, partiell selektion, manuell pigeage, maceration i 35 dagar, malolaktisk fermentation i...
Portfölj (43)
Frankrike, Lys Haut Layon
... respekt för mikrobiellt liv. Växtskyddet baseras på noggrann observation av växten och stor reaktivitet. Skörd: Manuell skörd i 20 kg ventilerade korgar. Druvorna sorteras noggrant i vingården, vid gyllene stadiet, och är fria från all mögel. Vinifiering och lagring: Fraktionerad pneumatiskt pressning. Pressresterna sorteras bort. Fermenteringarna: alkoholisk och malolaktisk sker i 228 liters fat. Cépage: 100 % chenin Serveringstemperatur: 8-10 °C...
Portfölj (43)
...Färg: intensiv rubinröd. Dofter: bred och ihållande med märkbar ton av körsbär och inslag av vanilj. Smak: fyllig, rund med mjuka och balanserade tanniner. Serveringstemperatur: 16-18°C. Kombinationer: utmärkt för att följa med rostade röda kött, vilt och lagrade ostar. Vinifiering: efter avstjälkning av druvorna får musten macerera med skalen i 6-7 dagar vid en temperatur av 24-26°C. Efter avslutad malolaktisk jäsning lagras en del i barriques, den andra i stål. Lagringskapacitet: 2 år och mer beroende på årgång.
Portfölj (4)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play