Italien, Radicofani
Produktion av Cacio di Pienza är en tradition med mycket gamla rötter som har överförts från generation till generation fram till idag. Mjölkproducenterna har samlats i Cooperativa di Cotignano, där de använder och bevarar de typiska metoderna för bearbetning: anskaffning av mjölk med speciella aromer från örter som är typiska för betesmarkerna i Val d'Orcia, raffinerade lagringstekniker och, fram...
Portfölj (48)
Polen, Warszawa, Poland
...Ostanalog, även känd som imitationsost eller ostalternativ, är en typ av ostprodukt där all eller en del av mjölkfettet ersätts med vegetabiliskt fett. Tillverkningsprocessen för Ostanalog liknar den för vanlig ost och väljs ofta för sin kostnadseffektivitet och enkelhet i produktionen. Ostanalog som erbjuds av Foodcom S.A. kännetecknas av sin mjuka konsistens, god elasticitet, homogena smältning...
Portfölj (278)
Schweiz, Lütisburg
Kalt Cheese Technology. Vi har inte uppfunnit osten, men vi har perfektionerat dess tillverkning. Sedan 1962 utvecklar och producerar vi maskiner och anläggningar för mjölkbehandling och tillverkning av kvalitetsost. Kalt har inte uppfunnit osten, men vi har perfektionerat dess tillverkning. I mer än sex decennier har vi utvecklat och producerat maskiner och anläggningar för mjölkbehandling och t...
Matchande produkter
Ostproducent
Ostproducent
Andra produkter
Kassettpress
Kassettpress
Portfölj (2)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play